Skip to content
24 reacties
3175 weergaves

panty's

Ik ben een 18 jarige jongen, en ik weet niet waarom maar vind panty's, stockings al zulke dingen zo fascinerend. Ik had toen ik 14 was keer 1 aangeprobeerd en zat zo fijn maar werd betrapt en heb het toen 3 jaar niet meer gedaan maar is toch weer terug gekomen. Zou graag me eigen willen hebben en de hele dag aan kunnen hebben maar wil niet weer dat er iemand achter komt, is dit heel erg raar of hebben meer dit? En ik zou echt nooit naar de winkels durven om wat leuks uit te zoeken... Iemand die soort van het zelfde heeft of gewoon een reactie wil geven?

18 jaar
9 jaren geleden

24 Reacties

  • Waar verstoppen jullie je pantys en hoe wassen jullie ze? Bij mijn leggen ze op men kamer in de kast, en als ik me douschen ga, dan was ik ze handmatig !

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vindt panties ontzettend mooi, en ik draagt iedere dag ee pantie.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Een maillot is erg mooi om te dragen, probeer eens een echte panty te dragen? Mijn ouders zijn bedt vaak in het wekend weg en dan blijf ik wel 24 uur in mijn pantys J 22!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Zelf draag ik graag maillots. Zijn er meer jongens als ik?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Laatst gechat via de website van de Bijenkorf. Of men ook heren panty's verkocht. Ik kreeg als antwoord ze verkochten alleen unisex panty's. Als het unisex panty's zijn waarom liggen ze dan op de dames afdeling en steen er op de plaatjes alleen maar mooie dames in mooie panty's dan afgebeeld. Ze zei omdat de meeste panty's verkocht worden aan dames. Maar mannen kopen ze ook gewoon omdat ze het leuk vinden om ze te dragen. Ik vroeg worden we dan niet raar aangekeken door de verkoopsters. Nee ze helpen je graag om een geschikte panty te vinden. Heb het nog niet uitgeprobeerd. De bijenkorf zit niet echt bij ons in de buurt. Maar als iemand dat wel gaat doen ben ik wel benieuwd naar jullie ervaringen.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zie geen probleem om de jongens in pantys te zien lopen, ben een meid met het gevoel voor wees blij in je leven wat je ook doe!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik droeg van af mijn 12 panty, dan van mijn moeder dan van mijn zus, nu ik op mijn eige woon draag ik ze elke dag en nacht, dan koop ik mijn pantys bij Bijenkorf en soms online! Ik vondt het vervelend om stikkem te dragen, maar nu haal ik mijn verloren tijd in!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • J 20, draag zelf ook vaak zwarte panties, en vooral van duitse merken die zitten wat ruimer dan de NL. 

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben bij diverse beenmode zaken geweest. Je wordt als jongen / man zijnde prima geholpen met panty's, geen verkopers die vreemd doen. Ze adviseren zelfs wat erg mooie panty's zijn om te dragen. Laatst een verkoopster die adviseerde een kleinere maat te nemen bij 15 denier. Dit had ze helaas mis de panty knapte en ben terug gegaan en heb direct een nieuwe gekregen.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • J 20, ik heb het zelfde met panty, ik draagt ze ook graag, maar openbaar durf ik het niet aan.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Pantys vind ik zo Lekker om te dragen, er zijn momenten dat ik mee slaapt en in mijn tuin zit, geeft mij een geweldig gevoel en elke dag dat ik er in ben, ben zo blij en geniet ik er van!

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik draag een panty om een lekker strak gevoel om mijn benen en mijn piemel,en wordt daar opgewonden van, zeker als ik een meisje die verzorgd uitziet en in haar panty dan slaat mijn hoofd op hol van opwinding!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik draag ook pantys, durf er niet mee in openbaar.

    Waarom dragen anderen ze, opwindend of om andere reden?

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik draag Panty jaren, sinds mijn 13-de denk ik wel zeker!

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongens, wat is er zo raar aan pantys, iedereen kan en laten doen waar je zelfs zin in hebt. Ik zou niet raar staan kijken dat een jongen in een rokje met pantys aan zou gaan op straat zien lopen!!! Ik ben ruimdenkend en vindt dat iedereen zijn of haar geluk moet hebben. Gewoon dragen en mensen die er op tegen zijn , zwijgen, niemand is perfect!!!

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik draag ook pantys

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • own it boys

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vriend en ik zitten vaak in onze pantys in de tuin, overdag heeft hij een huidskleur en savonds in de verschillende kleurtjes. Echt heb ik daar nooit een probleem mee gehad en vindt ik gewoon goed!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik koop mijn panty's altijd bij webwinkel zzada.com, zij hebben panty's Kunert en die vallen groot en zitten erg lekker.

    Gaat om de Glatt en Softig, ik koop altijd maat 52-54, echt super!

    Ik snap ook echt niet waarom jongens/mannen niet gewoon panty's kunnen dragen. Er zijn echt heel veel mannen die het soort van stiekem doen, moet echt kunnen veranderen volgens mij.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik draag al jaren pantys

    21 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten