Skip to content
6 reacties
933 weergaves

Anorexia,snijden,ruzie, lees dit en help me

Ik ben een meisje van 12 jaar bijna 13 over 2 maanden ben ik jarig Ik heb een probleem ik begin met anorexia krijgen ik eet al een week bijna niks meer en ben al 2.5 kg afgevallen ik weeg nu 36 kg maar ik vind het niet licht en mooi genoeg ik wil heel graag dun zijn een stem in mijn hooft zegt de hele tijd je bent dik je bent lelijk je moet afvallen en wel nu ik eet al een week niks meer en ik voel me zo goed ik snij mezelf ook in mijn pols af en toe mijn ouders zijn gescheiden ik wil naar een pleegezin heb vaak ruzie met me stiefmoeder en me stiefbroertjes en met mijn echte moeder ik wort thuis als een kind behandeld ik moed door de week al om 9 uur slapen anders krijg ik huisarrest ik heb veel problemen met mezelf en thuis ik voel me zo vervelen heb al een Paar keer nagedacht over weglopen en zelfmoord WAT MOET IK DOEN ???

12 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • Als ik jou was zou ik eens met je moeder en of vader aan de tafel gaan zitten om een gesprek te voeren want je zegt zelf dat je probleem licht in het feit dat je je nergens thuis voeld. Vertel ze hoe je je voeld. Wellicht komen jullie er samen uit. Vraag anders om bemideling door bijv je mentor op school.

    Stel het niet te lang uit dan kunnen je depresieven klachten en anorexia symtonpen zo erg vererger dat je er heel lang last van hebt.


    Trouwens je zegt ook dat je moeder je als kind behandeld, maar je bent pas 13jaar en dan ben je ook nog kind ookal zie je dat zelf niet. Bespreek die bedtijd eens en zeg dat al je vrienden ook om 10uur mogen slapen.

    Succes

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Over 30 dagen ben ik 13 jaar en ik ben een meisje die redelijk slank is maar toch heb ik het gevoel dat ik heel dik ben en ik ben ook depressief want ik heb heel veel ruzie thuis met mijn zus broer en ouders , niemand begrijpt mij van de familie , ik praat met niemand over mijn gevoelens , en ik begin precies ook anorexia te krijgen want ik ben op 3 dagen tijd 2.5 kilo afgevallen

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • GA naar pleegmama\pappa en zoek zo SNEL MOGELIJK HULP want is nie normaal en serieusSCHAAM JE NIE MAAR PRAAT EROVER want anorexia is kut succes

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Als je van anorexia af wil komen weer ik nog wel een goede ervaring/voedings deskundige. Mijn zus heeft het ook gehad en het was vreselijk om te zien hoe ze steeds magerder werd. En het kan handig zijn om op deze site te kijken www.proud2bme.nl sterkte !

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb hetzelfde gehad op jou leeftijd met dat anorexia gebeuren. Waren ze thuis niet echt oplettend maar mijn vriendin op school zag dat ik me brood weggooide enzo. En ik weet zeker dat jij ook mooi ben en pleeg geen zelfmoord. Ik ben het eens met het meisje van de 1e reactie. Sterkte lieve meid stay strong!

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Als je 12 bent (en anders 13) mag je zelf kiezen waar je woont, je kan bij je vader wonen of met een vertrouwend iemand er over praten. Als je heel graag naar een pleeggezin wil moet je dat regelen met bijvoorbeeld de kinder rechter (anders zou ik echt niet weten hoe) maar goed ik ken je niet maar ik ben der voor je veel sterkte en pleeg vooral geen zelfmoord. En ik weet zeker dat je mooi bent ??

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten