Skip to content
6 reacties
433 weergaves

denim jumpsuit voor jongen

Hoi ik zie veel meiden in jumpsuits van spijkerstof. Zijn die er ook voor jongens ik zou zelf er graag een willen. Of kan zo'n dames model ook? Zelf heb ik 2 dikke heren jumpsuits van jogging stof van onepiece maar die worden nu echt te warm om te dragen . Maar vindt jumpsuits echt chill daarom zoek ik er een van denim spijker stof.

17 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • Heb er zelf 1 gekocht heb hem een paar keer aan gehad, maar vindt die dingen veelste mannelijk!
    heb er spijt van dat ik hem heb gekocht. Gisteren heb ik hem laten passen door mijn broertje en hij staat hem veel beter dat vindt mijn moeder ook.
    Nu heeft mijn broertje hem en trekt hem aan.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb vorige week een denim allinone gekocht met mijn moeder. Was bij de jeans store en zag opeens denim overals hangen ik was er gelijk weg van en heb er een gepakt, toen aan mijn moeder laten zien en zij zei gelijk het is een meiden overall je kan het aan de sluiting zien. Voor dat mn moeder er erg in had was ik al verdwenen naar de paskamer om hem te passen, toen ik uit de pas kamer kwam en in de spiegel keek vond ik hem gelijk goed staan, Moeders had zo haar twijfels, toen kwam er een verkoper langs deze had er ook een aan en zei gelijk staat je goed, de maat is ook goed toen zei moeders das toch een meiden overall, verkoper zei hier op eingelijk wel maar wij verkopen ze zowel aan meiden als jongens het is meer een unisex overall geworden en dat hoor ik ook van andere filialen van ons. En toen heb ik hem gehouden. Vandaag heb ik hem aan gehad naar school en kreeg complimenten er was ook een meid die de zelfde overall aan had en iedereen kon aan de mijne zien dat het een meiden overall was maar niemand maakte rare opmerkingen dat die aan had.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Kopen!!!! Ze zijn erg prettig om er in rond te lopen heb er ook een en heb er zekers geen spijt van. Het zit vooral om de middel goed lekker los geen knellende riem ed. En dat het een meiden overall is boeien.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Kan best ik vindt er niets specifiek vrouwelijke aan, ik vindt ze meer unisex en voor beide kunnen. Zo heb je wel met meer kleding wat alleen voor jongens is of alleen voor meiden om dat de mode wereld dit zo voorschrijft maar in de praktijk voor beide geslachten kunnen

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Heb er 1 deze heb ik vorige zomer gekocht en nooit geen problemen gehad dat het een meiden overall is, ze vinden hem erg leuk staan bij mij.
    Ik was vorig jaar op zoek naar een spijkerbroek en een shirt maar kon geen keus maken, toen zag ik zo'n overall van spijkerstof aan de muur hangen, ben er heen gelopen en ben gaan kijken of mijn maat er tussen zat, maar stonden vreemde getallen in waar ik niets van snapte, dus heb ik gevraagd naar de maat voering en welke ik moest hebben. Toen kreeg ik te horen dat het een meiden overall was maar dat ik er wel een mocht passen voor de fun. Toen heeft de verkoper een gepakt en achter mij gehouden om te kijken of hij lang genoeg was en ben er zo met 1 de pas kamer in gegaan om hem aan te trekken. Toen ik hem aan had en voor de spiegel stond kwam er iemand van de winkel langs en zei dat de maat goed was en hij mij wel erg goed stond ze zeiden dat het voor een jongen net een spijkerblouse was en een spijkerbroek die aan elkaar genaaid zijn.Ze zeiden er wel bij dat ik er beter een riem bij om moest doen zo dat het leek alsof ik een losse broek met shirt aan had en dat het zo niet opviel dat het een meiden overal is.
    Dit advies heb ik maar gelaten en draag hem zonder riem en de mensen kijken niet eens raar of zo dat ik in een meiden overall rond loop. Je kan het eingelijk alleen aan de sluiting zien de druk knopen zitten net anders dan bij heren kleding. Dus als je er een wilt gewoon doen!

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Snap wat jij bedoeld maar die zijn officieel echter alleen voor vrouwen, ik heb ook nog nooit heren modellen gezien. MAAR die denim vrouwen jumpsuits/overals kunnen ook prima bij jongens, als je er maar figuur voor hebt. Ik werk zelf in een winkel waar wij die vrouwen jumpsuits/overalls verkopen en heb ze ook wel aan jongens verkocht als je maar durft vrouwen kleding te dragen. Persoonlijk vindt ik ze ontzettend cool staan bij vrouwen en jongens!

    20 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten