Skip to content
3 reacties
373 weergaves

Puistjes en bril

Heey ik heb nogal veel puistje en word daar mee gepest ik ben ook wat eerder ik de pubertijd gegaan dan andere en veel puistjes zit in de familie maar de rest uit mijn klas heeft beginnende puistje of gewoon niet ik gebruik er ook wel spulletjes voor en het verbetert ook alleen hun weten natuurlijk niet hoe ik eruit zie zonder die crèmes ook heb ik een bril en iedereen zit te katten wrm ik geen lenzen neem terwijl ik er niet tegen kan en ze zeggen dat mensen met brillen lelijk zijn...

14 jaar
9 jaren geleden

3 Reacties

  • Hee topic starter hier puistjes zijn nu zogoed als weg ook geen rode plekken meer i am happy :D ik heb trouwens gewoon een bril van nu en ja de bitch uithangen doe ik niet echt maar voor me zelf opkomen doe ik wel

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hee, zelf ben ik ook bekend met acné. Ik gebruik nu zelfs een van de meest argressieve medicijnen die nog mogen op mijn leeftijd. T is ook zwaar maar ik zie t zo: nu lelijk en de rest mooi. Straks mooi en de rest lelijk. Het medicijn heet roacutane en heeft wel heel veel bijwerkingen maar het werkt geweldig. Als iemand je pest met puisten moet je ervoor zorgen dat je ergens mee terug moet komen en na een aantal jaar heb je wel wat trucs. Als iemand zegt: je gezicht zit vol vieze puisten. Je zegt gwn terug: wat aan mijn gezicht lelijk is gaat teminste ooit nog weg. Dat van jou is permanent. Of je zegt gwn: ja dat is ook wat je moeder zei toen ze van jou beviel. Je moet niet de bitch gaan uithangen. Dat wil ik niet zeggen maar zodra iemand een rotopmerking maakt over je puisten, gewoon in de tegenaanval gaan. Je wordt er vanzelf ook beter in. Ga desnoods op omegle en vraag of iemand met je wilt bekvechten. Puur zodat je jezelf traint dat je een snel antwoord hebt en laat zien dat je niet met je laat spotten. Over de bril. Ligt eraan wat voor bril je hebt. Ik heb n vriend en hij had echt een heel ouderwetse bril gewoon echt niet meer van nu. Kreeg hij ook slechte opmerkingen over. Misschien juist ipv lenzen een nieuwe bril? Hopelijk heb je hier wat aan Suc6 en adjeu

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • puisten in combi met een bril altijd heel leuk voor pestkoppen


    ik heb zelf ook een prachtige acne huis en een mooie bril. zalfjes en cremepjes. zelf had ik altijd veel baad bij stomen en daarna een kleimasker tegen puistjes.

    jouw klasgenootjes vinden jou bril misschien niet mooi, maar wat vind je er zelf van? Zelf ben ik ook wel eens ontevreden geweest over mijn bril ik vond hem ook heel lelijk staan het was een smal paars model dat was totaal niets voor mij. toen ik 15 was heb ik van me oma een nieuwe gekregen een mooie donkerblauw livelife. Die bril gaf mij zelfvertrouwen omdat ik er zelf blij mee was . en zelf nu bijna 5 jaar later draag ik die bril nog steeds, hij hoord bij mij het is mijn accessoire.


    mensen met brillen zijn super hip op dit moment denk bijvoorbeeld aan de hipsters momenteel, die hebben bijna allemaal en bril.

    probeer als motte te hebben i don't care. het maakt niet uit wat anderen van jou vinden als jij maar blij bent met jezelf!!!

    mensen met vervelende opmerken zeggen heel vaak het zelfde, maar jij kunt vast een leuk tegen antwoord bedenken!!:)
    bijv jij bent lelijk met je lelijke bril. dan zou jij kunnen zeggen, als jij mij lelijk vind dat kijk jij maar lekker de anderen kant op. of vind je me bril lelijk? waarom let je der dan de hele dag op

    ik hoop dat je er iets aan hebt gehad! succes laat gerust een reactie achter hoe het nu gaat.


    19 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten