Skip to content
12 reacties
624 weergaves

skinhead oi! oi! oi!

ik houd er wel van om er zo bij te lopen. kale kop, bomberjack en leger kisten of dr.martins. veel mensen vinden dit niet kunnen maar hoezo. dan wel bontkraagjas, nike schoenen en slechte onorginele hiphop dance herrie. dat alleen gaat om de menselijke drang naar seks en drugs. wat is er mis met punk, oi en rock en waarom zijn skinheads gelijk racist of neo nazi. iedereen die dat denkt moet maar laurel aitkin opzoeken

16 jaar
9 jaren geleden

12 Reacties

  • het punt bij mij is is dat ik niet haat ofzo. maar ik net als zo veel skinheads die niet rasictisch zijn. houd ik wel van mijn land. en ben dus
    patriot/nationalist. en punks zijn over het algemeen anarchist. dus blijf ik mij zelf liever skinhead noemen. en zins waneer is negerherrie zo erg? neger is een normaal woord. en herrie is de perfecte benaming voor de mainstream muziek. mijn muziek mag je blankeherrie noemen
    kan mij niks scheelen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • je zegt dat je niet racistisch bent maar hebt het wel over negerherrie en de huidskleuren van mensen...
    dat je je kleed zoals je doet is niet erg, punt is een hele toffe manier om je uit te drukken. Op het moment dat je jezelf skinhead noemt dan refereer je naar de racistische beweging van de skinheads... Als je echt niet racistisch bent kan je jezelf beter gewoon punk noemen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou, ik heb eens wat van Laurel Aitken geluisterd, maar het is niet mijn smaak. Ik vind het niet mooi, maar als anderen het mooi vinden, prima toch? Het is allemaal zo relatief. De een houdt van punk, rock en ska, de ander houdt van popmuziek. Het een is niet persé beter of slechter dan het ander.

    Dat je zegt dat Nicki Minaj miljoenen verdient mede omdat ze gekleurd is, is wel de grootste onzin die je kunt bedenken. En dat artiesten zoals Nicki Minaj, Kanye West en Justin Bieber per definitie ongetalenteerd zijn omdat ze commerciële muziek maken, dat is ook niet zo. Het spreekt jou niet aan (en mij ook niet zo) maar een groot publiek wel. Als mensen dat leuk vinden, dan is daar toch ook niks mis mee? En dat jij het vreselijke muziek vindt, dat mag ook. Maar het is niet zo dat jouw muzieksmaak superieur is.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • de reden waarom ik nicki minaj erbij haal is om dat net als justin bieber. nicki minaj niks meer is dan een product van het kapitalistische muziek industrie. justin bieber, nicki minaj, kanye west, dit zijn allemaal ongetalenteerde nep artiesten die alleen GEKOZEN zijn om het feit dat dit geld binnen haalt. er zit niks aan talent in! allemaal electronische computer toonen. conclusie nicki minaj haar kleur, reet, en populariteit
    is de eenige reden waarom ze miljoenen verdient. ik heb hier een hekel aan! en daarbij haar muziek stamd duidelijk af bij de zwarte bevolking. dat is gewoon een feit ik vind het dus NEGERHERRIE!!! ik ben teminste eerlijk over hoe ik dingen zie. en nogmaals zoek op laurel aitkins. dat is een neger maar geen herrie en ook geen kapitalistisch gelul.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Jij hebt het over negerherrie en je noemt Nicki Minaj een kleurling met een veel te grote reet. In wat jij probeert te zeggen is het helemaal niet relevant dat Nicki Minaj dikke billen heeft en nog veel minder dat ze gekleurd is. Ik snap niet waarom dat persé benoemd moet worden.

    Ga jij nou maar eens wat minder opgefokt doen. Met je muziekvoorkeur voor punk en rock is niks mis, jouw kledingkeuze is niet mijn stijl maar ook dat moet je lekker zelf weten, maar jouw houding en je manier van communiceren kan een stuk beter.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • GELUL jij speelt hier alleen maar de racisme kaart! want ik heb NIKS! racistisch gezegd. weet jij uberhaubt wel wat dit woord betekent ? en laten we eerlijk zijn iedereen is een racist. ik, jij, elk mens is dat. zelfs de meest tolerante, progasieve, politiek correcte beroeps activist van green peace of antifa is een racist. en jij bent net zo racistisch als iedereen. en nee niet vanwege zwartepiet maak je geen zorgen. nee jij bent een racist om dat als jij een groep marokkanen ziet. valt ook jou het op dat het marokkanen zijn dat is al racisme. als jij een zwart kind adopteerd om dat die zieliger zijn dan blanke kinderen dan is dat offieceel racisme. dus bij deze ben jij een RACIST!!!

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Dank je voor je antwoord. Nu heb je ook gelijk antwoord op je vraag waarom iedereen denkt dat skinheads racisten zijn. Want wat jij hier zegt is racistisch.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • ik stop mij niet in een slachtofferrol en zonder me ook niet af. ik besef gewoon dat de maatschappij waar wij in leven onzin is. en daarbij wat versta jij onder wat van je leven maken. jaren lang studeren? papiertjes
    winnen voor later. waar je later toch niks aan heb. en wat versta jij onder afzonderen. om dat ik niet mee wil gaan in de trend, de mainstream. waar het allen draaid om neger herrie. en alles neuken als een baviaan. want kom op heb jij nicki minaj wel eens gezien. dat is wat ik namelijk bedoel. een kleurling met een veel te groote reet en een veel te groot salaris WTF. dus eigenlijk leert de maatschappij ons. doe goed, verdien veel, niet drinken, niet roken. want o god als ik maar wel de honderd haal. en aan de andere kant leert mtv ons dat we vooral ons zelfrespect overboord moeten gooien om maar zo veel mogelijk te neuken WALGELIJK ! ik ben niet negatief ik ben een realist en realisme is niet leuk, mooi, en lief het is keihard

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • In plaats van zo negatief te zijn zou je ook kunnen proberen wat te maken van je leven. Je bent pas 16, je hebt nog een heel leven voor je en je hebt het zelf in de hand. Stop jezelf nu niet in de slachtofferrol en zonder je niet af.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • dat besef ik me en dat kan mij dus ook niks boeien. ik ben al een verloren hoop. een klote school waar ik niks leer. geen geld, geen vriendin, ik hoef geen deel uit te maken van je zogenaamde maatschappij waar je een succes moet zijn. leer op school, ga werken, neem een vriendin, neem kinderen. en zo niet dan ben je een faal en een loser. GELUL en dan op school. draag skinny jeans, draag een bontkraagjas, luister hip-hop, doe zoals de rest, denk als de rest.
    NEE stop je maatschappij maar weg. stop je schoolplein gelul weg. en laat mij met rust ik hoef het namelijk niet

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat je er zo bij wil lopen, dat moet je zelf weten, maar besef je dan wel dat het bijvoorbeeld lastiger wordt om een baan te krijgen.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Als jij het fijn vind er zo bij te lopen moet je dat zeker blijven doen! Wat mensen er niet oké aan vinden is vooral dat je er zo meestal erg opvallend en anders uit ziet, wat op zichzelf al intimiderend kan zijn, maar dit is zeker als je dan zulke ruige kleding en muziek hebt. Mensen als jij kunnen absoluut wel de liefste mensen die je ooit zult ontmoeten zijn, maar voor velen zie je er "eng" uit. Je moet vaak ook wel erg zelfverzekerd zijn om je zo anders te kleden, dat word dan ook opgemerkt.
    En je hebt het ook niet mee in de media, waar het juist de asociale agressieve gasten zijn die zich zo kleden.
    Ikzelf heb absoluut niks tegen een type kleding/muziek, al zou ik waarschijnlijk op afstand blijven, totdat ik weet dat je vriendelijk bent. Maar zo ben ik gewoon, sociale angst enzo..

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten