Skip to content
7 reacties
1273 weergaves

baard laten staan

ik begon met scheren toen ik 13 was dus nu al 4 jaar en het afgelopen jaar moest ik het iedere morgen doen .nu is het best hot om een baard te laten staan en ik wil dat ook wel maar ik ben bang voor de reacties op school.hoe vinden jullie een baard en zijn er meer jongens met een baard en wat waren de reacties bij jullie ?

17 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Sinds kort heb ik een vriendin. Ze wilde dat ik me ging scheren.dus ik scheer me nu elke weekend voor ze bij mij thuis kom of ik naar haar ga.de rest van de week laat ik me baard en snor staan.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind een baardje wel mooi staan maar denk niet dat je als 17 jarige een volle baard zult krijgen. mischien wat vlekkerig behaard. Denk dat je beter kunt wachten

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Misschien een getrimd baardje. Als je maar dadelijk niet als Sinterklaas op school komt.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik persoonlijk vind een baard bij jongens van rond mijn leeftijd niks. Maar was je het leuk vind moet je het gewoon doen, er is altijd wel iemand die het niet leuk vind wat je ook doet. Daardoor moet je je niet laten weerhouden

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Een baard moet je staan. Met name bij mannen met donker haar kan het erg mooi staan. Je moet dan wel een baard hebben die mooi vol is en die je goed bijhoudt. Anders zie je er binnen de korste tijd uit als een zwerver en krijg je grappen over je heen van ben je aan het radicaliseren. Zelf kon ik mijn baard ook op m’n 17e laten staan. Dit is mede te danken aan mijn Franse afkomst. Ik kreeg veel positieve reacties van zowel leerlingen als leraren. Tevens was ik de enige op de hele school die een volle baard had. Inmiddels hebben nu bijna alle jongens op de Universiteit een baard zelf de jongens bij wie het geen gezicht is. Doordat een baard nu zo standaard is bij mij op de universiteit heb ik nu mijn baard nu afgeschoren. Om toch nog wat volwassener over te komen draag ik nu alleen een snor.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Zorg er voor dat hij 'vol' staat. Dus geen kale plekken en laat hem dan staan en trim om de 3 dagen eens ;)
    Dan heb je geen volle baard maar stoppeltjes en daar is niemand tegen. Als je dan merkt dat mensen zeggen dat ze het mooi vinden probeer dan om de 5 dagen eens te trimmen ;)

    Misschien zie je het zelf wel liever als het wat langer staat? Of vinden je ouders het mooier. Dan kun je het in de vakantie ff 2 weken laten staan. Ik maakte me die bedenking ook, nu loop ik met een baard van 3 cm rond en niemand zegt er iets van :)
    Als je een vriendin hebt kan het zijn dat je twijfelt, maar scheer dan even wat korter en kijk wat ze zelf zegt :P

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • vind 17 wel wat jong om een baard te hebben !moet je staan maar zelf heb ik eigenlijk nog een beetje babyface maar ik heb ook alleen nog maar een licht snorretje die ik ook nog niet scheer trouwens.

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten