Skip to content
33 reacties
1083 weergaves

Welke grote oorringen mogen jongens dragen

Ik was benieuwd hoe groot jullie oorringen zijn. Ik heb verschillende soorten oorringen van 1 cm tot wel 5 cm. Maar de meeste opmerkingen krijg ik met die van 5 cm. Van de meisjes krijg ik meestal wel positieve reacties. Maar hoe groot zijn jullie oorbellen en wat vinden de meiden ervan bij jongens?

22 jaar
7 jaren geleden

33 Reacties

  • Ik heb ook al jaren in beide oren 2 gaatjes, draag meestal een grote ring (minimaal 3 cm) en een knopje er naast of soms ook een klein ringetje. Heb links bovenin ook een gaatje gehad maar die is dicht gegroeid wat ik eigenlijk jammer vind. Ik mag ook geen oorbellen op mijn werk dragen, dus alleen 's avonds en in het weekend en dat gaatje bovenin viel erg op. Ook ooit op vakantie een neusknopje geprobeerd en om dezelfde reden dicht laten groeien.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Gaaf dat je er twee nieuwe oorbellen bij wilt. twee in elk oor staat heel leuk bij jongens. Ik heb nu zelf 3 gaatjes. A-symmetrisch. Ene oor knopje en klein ringetje en in ander oorbel elke dag een andere oorbel, soms een hangertje

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 22, jammer joh, dat je daarom je neuspiercing kwijt bent. Ik draag vaak grote oorringen ook niet in het openbaar, ik draag van alle sieraden wat. En de planning is nog een oorgaatje erbij links en rechts. Ik lijk ook onder het noemer gay te vallen. Maar dat vind men dan maar. Ik voel me er goed bij en mijn vriendin op de navelpiercing na ook!

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb het neusknopje uitgedaan omdat je duidelijk heel veel mensen zag kijken. Aan de ene kant durf ik van alles te dragen, aan de andere kant ben ik wat verlegen en vatbaar voor rotopmerkingen. Ik oog vrij gay, met een neusknopje in even wat meer nog. Voel me daar prima bij, maar rotopmerkingen of kwetsende blikken zijn geen pretje.
    Voor overdag uitdoen was het gaatje te vers (dus snel dicht). Jammer dat je vriendin het mal vindt, wat draag je wel of ga je dragen?

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 22, grappig deze week bekeek mijn vriendin mijn navel en er zit een perfecte vouw bovenin voor een navelpiercing. Dat mijn wens ook nog een navelpiercing te hebben. Ze zegt jij kunt hier prima een navelpiercing door doen en toen zei ik dat is goed. Toen zei ze ben jij mal, je gaat toch geen navelpiercing dragen. Dacht ik hem te kunnen laten zetten maar niet dus. Waarom heb jij alleen tijdens je vakantie een neusknopje gehad dan?

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi andere jongen van 22 jaar. Heb ook de nodige piercings (gedragen), nooit allemaal tegelijk. Wordt anders te veel.
    Een ringetje boven in oor, toen ik nog maar één oorbel droeg. Gaatje houd ik open, soms heb ik bovenin een knopje in.
    Heb op Ibiza twee jaar geleden een neusknopje gedragen, na de vakantie uitgedaan. ik ging toen voor mijn tweede oorbel.
    Ik draag nog steeds een navelpiercing.
    Gelden vooral als meisjespiercings, maar dat is nu eenmaal mijn smaak/stijl..

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 22 jaar. Nee, niet echt mijn eigen keuze geweest. Heb sinds 4 maanden een baan, en jongens mogen er geen oorbellen dragen van mijn baas. En ik ga niet steeds elke avond thuis mijn oorbel weer in doen. Heb hem sinds deze afgelopen 4 maanden maar 2x weer eventjes in gehad. Vind het wel jammer... Ben er nu wel aan gewend zonder oorbel. Heb hem al die jaren nauwelijks uit gehad.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen20, bewuste keuze geweest om geen oorbel meer te dragen dan? Ik voel me niet prettig als ik geen oorbellen in heb. Maar misschien is dat bij jou anders.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb vanaf mijn 14e tot en met mijn 19e in mijn linker oor altijd een ring gehad. Deze ring was ongeveer 2,5 cm. groot. Nu sinds een paar maand dus geen oorbel meer.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 22, tja als jij het fijn vind om een tuinbroek te dragen daar is toch niks mis mee? Alhoewel ik altijd skinnyjeans draag met allstar schoenen eronder. Misschien dat mensen die combinatie wel vreemd vinden. Heb je nog meer sieraden of alleen oorbellen?

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn oorringen zijn 2 cm en vrij dik. Die draag ik het meest. Heb ook een setje kleiner en een setje groter ringen. Maar die draag ik alleen als gelegenheid daarvoor uitkomt.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja, ik draag ze gewoon hoor behalve dus die grootste en zwaarste. Gelukkig ook positieve reacties uit mijn eigen omgeving. Broeken vallen op. Glimmende is herenmodel, maar niet alledaags. In tuinbroek zie je eigenlijk alleen maar meiden lopen, al zag ik er tijdens gay pride ook meerdere jongens in. Misschien wel typerend haha. Korte model wil ik ook graag

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 22, stoer dat jij dat ook durft 4 cm oorringen. Die draag je veel in het openbaar? En nooit leuke reacties gehad? En wat voor broeken zijn dat dan die je aan hebt? Dames broeken ofzo? Draag je verder nog sieraden?

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey andere jongen van 22. Reactie komen overeen met die van mij. 'Homo' hoor ik veel, omdat ik nu eenmaal wat anders oog dan de meeste jongens. Opvallende oorbellen en glimmende broek en tuinbroek. Mijn grote oorbellen zijn dunne ringen van 3 en een stel van 4 cm. Heb ook een stel van zware ('dikke') oorbellen, draag ik alleen thuis en met uitgaan.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 20, ja die van 5cm voel je behoorlijk goed hoor in de wind waaien ze op. En soms blijven knellen ze bij bepaalde bewegingen tussen je hoofd en schouder. Reacties zijn heel wisselend. Van jongens die je voor homo uitmaken tot meiden díe de oorbellen vast houden en zeggen wat gaaf dat jij zulke ringen in durft te hebben. Nou trek ik me de reacties van de meiden het meeste aan natuurlijk haha.. de jongens die ik ken hebben ringen tussen de 1 en 3 cm schat ik. Lastig dat je 2 knopjes naast mekaar kan hebben. Kleinere lukt ook niet? @jongen 22, welke grote ringen heb jij in dan? En wat voor kleding draag je erbij dat meiden het vinden passen?

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik draag ook vaak grote oorbellen. Meiden vinden het helemaal bij me passen, omdat ik nu eenmaal een aparte stijl hebt ook qua kleding. 

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb in beide oren een redelijke dikke ring van zo'n 3 cm. Eerder altijd kleiner en dunne van zo'n 2 cm. Is voor mij wel normaal dat jongens oorbellen hebben, ken er genoeg.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 22, ondanks dat het dunne ringen zijn voel je ze vast veel bewegen, of valt dat mee? Wat voor reacties krijg je op die ringen? De meeste jongens die ik ken hebben gewoon 1 of 2 oorbellen. Een enkeling heeft er meer. Te grote knopjes kan ik geen twee van tegelijk in hebben, omdat ze anders tegen elkaar aan zitten te drukken. Hoe groot zijn de 4 ringen van die jongens ongeveer?

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 20, ik draag ze soms in het weekend en als we uit gaan of op visite gaan. Het zijn dunne rinfen hoor geen brede ringen. Ik heb allerlei soorten ringen en knopjes. Momenteel draag heb ik vierkante gouden plaatjes in van 5 bij 5 mm. Bedekken mijn hele oorlel bijna. Ik ken meer jongens met 4 ringen die vinden dat bewegen en tikken juist wel fijn.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 22, hoe vaak draag je die ringen van 5cm dan? En welk formaat ringen draag je normaal gesproken meestal? Dat getik merk ik nooit. Alleen als je er op gaat letten merk je het en dan hoor ik het ook wel soms. Met shirts aan en uit trekken bijvoorbeeld of als ik er met m'n hand tegen aan zit ofzo, dan komen de ringen ook tegen elkaar aan. Ik hoor dat dan wel en verneem ik ook wel, maar vind het niet irritant hoor.

    20 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten