Skip to content
22 reacties
2159 weergaves

jongen in korte tuinbroek

Ik zie dagelijks meiden lopen in korte tuinbroek. Vind ik helemaal leuk. Heb er zelf een gepast in winkel, zit ook nog eens super. Ben alleen bang voor opmerkingen op straat. Zijn er meer jongens die ze (willen) dragen?

22 jaar
7 jaren geleden

22 Reacties

  • Waarom moet je altijd in hokjes denken. "Als ik dat draag denken anderen.... Als ik zo loop denken anderen.... " Doe aan wat je lekker zit, waar jij je goed bij voelt. En niet denken... Wat zouden anderen .... Laat die anderen denken wat ze denken. Als jij in een tuinbroek wilt gaan lopen dan is dat jou eigen keuze en laat anderen hun eigen ding doen!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • hoi ik ben een jongen en ik draag ook vaak een grote tuinbroek zo los die bretels laten hangen over mijn billen staat zo cool hip 

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Gaaf hoor, andere jongen van 22 jaar. Tip; draag die korte als je op vakantie bent. Zag van de week een leuke tuinbroek (lang model) bij The Sting in Amsterdam. Stond voor in de winkel, de bijbehorende paspop van een v. Tja. Hoe dan ook hoop ik dat meerdere jongens volgen.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag echt vaak een tuinbroek. Vind ze echt chill zitten. Krijg bijna enkel postieve reacties. Heb verschillende merken over het algemeen de duurdere merken en echt mannen modellen. Nog nooit iemand bij mij de tuinbroek gekoppeld aan wel of niet gay zijn. Ik heb nu voor het eerst een korte tuinbroek gekocht. Gevoelsmatig is dat wel beetje erg gay, maar het is een 100% mannen model van merk g-star. Dus zou moeten kunnen. Weet nog niet of ik er ook mee over straat durf, is toch wel wat anders dan stoere lange tuinbroek. Ik heb ze nu ook in de shop gezien van Tommy hilfliger, jack and Jones dus denk dat ontwerpers ze wel meer voor mannen gaan maken. Ik vind zowel vrouwen als mannen opwindend om te zien in zo'n ding. Maar tuinbroek moet wel ouderwets met knopen zijn, modellen met ritsen vind ik lelijk en zal ik zelf nooit dragen.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Gewoon kopen en verbergen thuis. Ik trok de tuinbroek heel schuchter uit het rek snel samen met gewone spijkerbroek. Alleen de tuinbroek gepast, uiteraard maar in het kledinghokje gebleven. Daarna gewoon afgerekend. Je moet er wat voor over hebben. ik woon gelukkig op kamers, kan de broek aan doen wanneer ik wil. En jij bent vast wel eens alleen thuis, toch? Doen!

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Het lijkt mij ook leuk om zo'n korte meisjes tuinbroek te dragen maar hoe zou ik een kunnen kopen zonder dat mn ouders en zus er achter komen?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Die van mijn zus is dus wel lekker kort. Dat vind ik toch het leukste, want dan lijkt het of je lange benen hebt.
    Als hij net boven de knie is zie je dat niet zo, maar de een wil het zus en de ander zo, verschil moet er wezen.
    Ik kan geen foto hier uploaden, en mailadressen en links mogen ook niet. Dus je moet er zelf maar iets bij denken.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • @j14 ja op dat soort momenten dragen werkt idd prima maar ik bedoel wel gewoon een korte die voor mannen gemaakt is dus net boven de knie, maar wat vooreen was van je zus dan? Kan je foto uploaden ofzo? Alleen van de broek natuurlijk.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Het feit dat ik homo ben en tuinbroeken draag wil niet zeggen dat alle mannelijke tuinbroekdragers gay zijn hoor. Maar ik begrijp wel wat je bedoelt. Echt jammer dat er alleen maar meiden in te zien zijn.
    Ben terug van vakantie. Meerdere keren mijn korte model gedragen, leuke reacties op gekregen.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • @j14 en nog ter toevoeging het maakt idd niet uit als je gay bent of niet maar als meisjes enzo dat denken over mij lijkt me niet erg fijn

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • @j13
    Eigenlijk zou het niet uit moeten maken of je gay bent of niet, maar anderen kunnen je er wel mee gaan pesten. Maar misschien kun je wel thuis in een korte tuinbroek gaan lopen, of als je ergens bent waar niemand je kent.
    Ik ben ook nog niet verder gekomen dan thuis in die tuinbroek die van mijn zus was, en alleen zij weet het. Mijn ouders hebben me nog niet ermee gezien.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Zou graag een tuinbroek willen, alleen heb ik geen zin in dat mensen denken dat ik gay ben, want dat ben ik niet

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Maakt niet uit wat je bent, gaaf dat je je lekker voelt in de broek. Omdat ik nog twee weken moet wachten op m'n vakantie heb ik de tuinbroek al een paar keer thuis gedragen. Voelt helemaal goed, super.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Misschien moet ik dan ook naar Gran Canaria, als ze er daar niet moeilijk over doen. Maar ik weet niet of ik gay ben hoor, alleen vind ik een korte tuinbroek erg lekker om te dragen, en opwindend. Hoewel ik misschien opgewonden raak omdat ik bang ben voor gesnapt te worden.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Op vakantie ben ik toch in een gay omgeving, daar vinden ze vast helemaal leuk

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Dapper dat je dat durft, want je zult wel veel bekijks trekken, en misschien ook wel vervelende opmerkingen....
    Ik heb de mijne alleen nog maar thuis gedragen, het is nu buiten toch te koud. Mijn zus heeft me er al mee gezien, ze zegt dat ik er wel sexy uit zie met mijn lange blote benen, dus. Ik ben wel van plan om hem nu ook eens te dragen als mijn ouders thuis zijn, maar ik heb geen idee wat ze er van zullen zeggen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi jongen van 14. Gaaf dat je de broek van je zus nu lekker voor jezelf hebt. Ik vertrek volgende maand naar Gran Canaria. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb een korte tuinbroek gekocht. Had 'm eerder stiekem gepast. Is eigenlijk meer een meidenmodel, maar super om die straks op vakantie te dragen.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben weer die jongen met zus. Ze wilde haar tuinbroek weggooien omdat hij haar niet meer goed past, toen heb ik haar gevraagd of ik hem mag hebben. Ze keek me een beetje vreemd aan maar ze vond het best, ze vroeg verder niets, maar ze ging wel grinniken. Ik heb hem gewoon gepakt en in mijn kast gelegd.
    Nu trek ik hem vaak aan als ik alleen ben. Ik durf nog niet als er iemand thuis is.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Met stempeltje doel ik meer op het beeld 'jongen in tuinbroek, zal wel homo zijn'

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat is dat, een stempeltje? Als ik geweten had dat er op de canal parade jongens met korte tuinbroeken zouden lopen was ik zeker gaan kijken!
    Ik zou er ook wel een willen kopen, maar dat durf ik niet hoor. Misschien als mijn zus meegaat, maar ik ben bang dat ze me uitlacht als ik zeg dat ik er een wil kopen.
    Ik weet het, ik ben een bange schijtert.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten