Skip to content
16 reacties
6602 weergaves

Ik draag graag rokken en kousen

Als ik alleen thuis ben voor een paar uur of meer, grijp ik die kans bijna altijd aan om een rok te dragen, op koudere dagen (onder langere rokken) met kousen eronder. Ik was 15 toen ik voor het eerst op de gedachtes kwam dit te doen, maar een pas een maand of 8 geleden kocht ik mijn eerste rok. Ik ben niet gay, of bi, of trans, of iets dergelijks (niet dat ik een probleem heb met mensen die dat wel zijn) en andere vrouwenkleding of -accessoires, zoals jurken of oorbellen, zou ik niet willen dragen (draag bij rokken ook gewoon mijn normale shirts). Ik doe ook niet aan 'typische' vrouwendingen zoals shoppen of make-up. Ik gedraag me verder ook zoals een 'typische' jongen zich zou gedragen; ik ben hetro, prima tevreden met mijn lichaam zoals het is en ga vooral met andere jongens om. Ik heb dan ook werkelijk waar geen idee hoe ik überhaupt ooit op het idee ben gekomen om rokken en kousen te dragen. Maar als ik in de spiegel kijk terwijl ik een rok draag... Dan krijg ik een vreemd gevoel van 'mooi' zijn, een gevoel dat ik verder nooit krijg. Ik weet het natuurlijk niet zeker, maar ik vermoed dat dit is hoe vrouwen zich mooi 'voelen' als ze leuke kleren dragen. Daarnaast vind ik het ook super comfortabel, je hebt veel meer bewegingsvrijheid (zolang je maar oplet hoe wijdbeens je zit, haha) en in de zomer is het echt veel koeler. In een rok voel ik me 'thuis', om het zo te zeggen, en kousen complimenteren dat gevoel om de één of andere reden. Ik heb het twee zeer goede vrienden verteld, maar verder niemand. Ik wil het niet aan mijn ouders vertellen; ze zouden het geen enkel probleem vinden, maar toch schaam ik me ervoor. Ik weet ook niet goed waarom ik erover post, ik denk dat ik het gewoon even kwijt wil. Hebben jullie misschien iets hierover te zeggen? Ik ben hier deels ook om advies te zoeken, denk ik, maar ik weet niet naar wat voor advies ik zoek. Zijn er andere jongens hier die ook rokken (en eventueel kousen) dragen? Of misschien mensen met een soortgelijk iets, meisjes die 'typische' jongenskleding dragen of zoiets? In ieder geval bedankt voor het lezen, ik waardeer het. Ik ben blij dat ik het ergens kwijt kan.

17 jaar
5 jaren geleden

16 Reacties

  • Aan de jongen hierboven 22 j. Panty’s draag ik erg graag vind ze zo lekker aan mijn benen voelen, ik snap helemaal dat jij dat ook voelt! Mijn ex vriend heeft het ook wel gedragen samen met mijn maar we zijn uit elkaar gegaan door dat hij met een andere ook sex had, mijn nieuwe vriend heeft er niets er mee maar ja vindt dat jongens er bet zo van kunnen genieten van de panty’s net als wij meiden! Gr en xxx

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Zoals je zegt ik voel me comfortabel, dat heb ik met panty’s, in panty’s zit ik lekker op mijn balkon en binnen, sinds kort laat ik ook pizza bezorgen en in mijn panty doe ik de deur open om mijn bestelling aan te nemen, ook als ik iets anders besteld heb. Vind ik super leuk.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • He ben een dood normale jongen maar als ik alleen op mijn kamer ben doe ik graag een rokje of een heel kort broekje aan waarom weet niet vind het gewoon erg fijn vind het raar om het tegen andere mensen te zeggen maar wil het delen ben 1 van de jongste hier maar wat deden jullie op mijn leefdtijd

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Een vriend van mij draagt ze ook weleens, maar hij koopt mannenrokken, deze zijn stoer en robuust en echt mannelijk. Moet er wel bij vertellen dat mijn vriend homo is, maar dat moet voor het dragen van de kleding niets uit maken! Het gaat om cultuur en wat men gewend is, in Schotland hebben ze de kilt, in Afrika, Indonesië, Zuid-Amerika zijn zoveel vormen van “rokken” voor mannen, dus leef je eigen leven en geniet ervan! @ m23, leuk dat jij het samen oppakt met je vriend!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik droeg stiekem een tennisrokje van mijn moeder toen ik 11 was. Waarom ik dit deed ? Omdat het mijn moeder erg goed stond. Dus ik wilde weten of het mij ook zo goed stond. Dit was natuurlijk niet het geval, maar wel viel het mij op dat het heerlijk zat. Heerlijk vrij. Ik heb het nog wel vaker gedragen toen, maar tot op de dag van heden weten mijn ouders er geloof ik niet van. Er wordt in ieder geval niet over gesproken. Buitenshuis draag ik wel eens een rokje, vooral ver van huis wat kan als ik familie bezoek of gewoon even van huis weg ben. Ik durf het niemand te vertellen, omdat ik toch wel bang ben voor reacties. Panties heb ik nog nooit gekocht, maar zijn ook zeker een optie om de benen er wat "fijner" uit te laten zien. En een hak, niet al te hoog van misschien 4 of 5 cm wil ik ook wel eens gaan proberen. Verder wil ik geloof ik niet gaan.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag dameskleding van me moeder en zusje maar is te groot of te klein maar durf het niet zelf te kopen

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Ikzelf draag geen rokken of zo, maar thuis of in de sauna wel eens een kort lendendoekje als ik niet helemaal naakt wil zijn (als ik ermee ga zitten hangen mijn pik en ballen er wel onderuit).
    Maar als je zo graag een rok draagt, neem toch eenvoudig een schotse Kilt. Dat is mannelijk, en je hoeft er ook geen ondergoed in te dragen.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik doe dit ook

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn vriend draagt ook dameskleding. Soms volledig gekleed als vrouw en ik help hem er graag bij. De ene keer casual, dan weer sexy. Heb er echt geen moeite mee dat mijn vriend dameskleding draagt.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Is helemaal niet gek ik zelf draag als ik alleen ben graag ook een rokje met een panty/legging eronder ik ben ook gewoon zo hetero als maar zijn kan

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn vriend draagt ook graag dameskleding. Heb er echt geen enkele moeite mee en help hem zelfs met pruik en make-up. We hebben de zelfde kledingmaat en kunnen dus ook weleens wat van elkaar aantrekken.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vindt het ook heerlijk om( rokjes) van mijn moeder te dragen ze heeft 2 rokjes en een doe ik het liefste aan. Ik draag dat rokje alleen als mijn ouders niet thuis zijn dan doe ik ook vaak de mailot of panty van mijn moeder eronder aan en in de zomer zonder ik begon er op een gegeven moment mee om te kijken hoe het mij stond verder doet niemand het die ik ken en ik vondt het mij mooi en sexy staan verder ben ik gewoon een normale jongen en jurken dames shirts sokken of make up en nagelak doe ik niet aan ik vindt rokjes lekker luchtig en heb veel ruimte ik vindt het over het algemeen ook lekkerder zitten dan een spijkerbroek maar het zelf kopen verlopig nog niet. En ben vanochtend ook voor de eerste keer met een rok buiten gaan wandelen met mijn hond en voelde me er eigenlijk wel lekker in buiten wel om 8 uur gedaan dat niet veel mensen mij zagen want anders kreeg ik nare opmerkingen of gaan ze mij uitlachen maar als ze dat doen trek ik me er gewoon niks van aan je moet gewoon wat je zelf mooi vindt ook dragen ook al is een rok meisjes kleding ik vindt het mij gewoon mooi staan en het voelt lekker met een zachte legging of mailot eronder en het zit echt veel lekkerder dan een spijkerbroek ik ga het nu denk ik ook meer buiten dragen groetjes van de rokjes man

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 19, wat klinkt jij lief, wou dat ik zo een vriend zo als jij had, ik hou zelf van pantys dragen, mij houdige vriendin wil er niets van af weten.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriendje is ook een eentje van meiden kleiding, maar dat stoort mijn niet zo erg, ik hou van hem zo als hij is en hij draagt ook een panty!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Dankjewel, jongen22, ik ben blij dat ik niet de enige ben. Ik ben ook blij voor je dat je een vriendin hebt die het accepteert!

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat een mooi verhaal, verhaal waar ik me zelf ook in herkent, ik heb het met panty's, deze draag ik sinds mijn 12 de jaar, komt omdat ik vroeger een maillot moest gaan dragen in winter en deze gaf me altijd een lekker gevoel, op mijn twaalfde jaar greep ik een panty van uit moeders lade en en ik was er vrijwel meteen verkocht aan! Niemand wiest er van tot ik op mijn zelf ben gaan wonen vorig jaar, toen een goede vriend bij mijn op bezoek kwam, had ik een panty aan kleur blouw aan! Hij vondt het erg mooi bij mijn staan dat hij er ook om eentje vroeg om het te proberen, sinds toen draagt hij ook pantys en kousen. Verder ben ik een doorsnee hetero jongen en heb ook een vriendin, we wonen nog niet samen maar zij trekt in het werkenden bij me, zij heeft mijn pantys gezien en ik heb het ook tegen haar vertelt dat ik vaak en bijna altijd thuis een panty draagt. Samen zitten wij in onze pantys op de bank , het is geen vreemde gedrag, dat is iets waar jij je lekker in voelt! Succes met crosdressen topic starter.

    22 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten