Skip to content
16 reacties
1528 weergaves

Strings

Hoi meiden Ik wil graag strings maar hoor van sommige dat ik te jong ben maar is toch geen leeftijd aan verbonden? Hoe oud waren jullie toen jullie strings gingen dragen ?

12 jaar
4 jaren geleden

16 Reacties

  • Gelukkig idd. ieder zijn of haar smaak. Er zijn gelukkig veel mensen in mijn/onze omgeving die geen pukkels, teveel bilspleethaar enz. hebben. Overigens vind ik ieder mens gewoon mooi, jong of oud. Pukkels krijgen doe ik iig. niet meer en schaamhaar (oftewel prethaar) vinden mijn vriendin en ik gewoon mooi en geil dus ook daar geen enkel probleem mee. Die gewone onderbroeken bij zowel meiden als jongens zijn dermate goor en a-seksueel dat ik er ter plekke een slappe van krijg. Het leven mag best wat opwindender zijn van mij, in alle opzichten. Strings, ook bij jongens, vinden wij opwindend en fraai tegelijk. Gelukkig zijn er ook velen die mijn mening delen, absoluut niet preuts zijn en het leven wat opvrolijken.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • De enigen die de juiste huid en billen hebben voor strings, zijn eigenlijk kinderen, vind ik. Zodra je teveel schaamhaar, bilspleethaar, pukkels door ingegroeide haartjes, huidvlekken en grotere schaamlippen krijgt, zien strings er maar vies uit. Dan heb ik het nog niet over oudere vrouwen op het strand die cellulitis en aambeien hebben, en zwangerschapstriemen of littekens, of die een dik inlegkruisje in hun string proberen proppen. Dus boven de 20 jaar moet je het meestal niet meer doen, dan is het meestal niet meer appetijtelijk.

    Dus ik zou zeggen: doe het nu, en stop er binnen een paar jaar mee zodra je teveel haar en teveel pukkels zou krijgen.

    Nu ja, dit is mijn visie, maar jullie mogen het natuurlijk anders zien...

    Draag ze alleen als je dat zelf mooi vindt, en als je je er goed in voelt. Niet omdat iemand het opdringt, en niet om "erbij te horen".

    Er zijn trouwens ook veel jongens en meisjes (ik onder andere) die strings lelijk, niet sexy, en zelfs vies vinden. Ik zie liever gewone simpele onderbroeken, of hoogstens met een tekeningetje.

    Maar ieder zijn smaak dus. Al die variatie maakt het ook mooi en brengt kleur en leven in de brouwerij.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag al vanaf mijn 11e strings en ze zitten heerlijk en wil dus niet anders meer. Mijn 3 jaar oudere broer vindt ze ook prachtig en heeft er eens eentje van mij gepast. Dat ging natuurlijk niet goed want er was niet genoeg ruimte voor zijn piemel en ballen, wel hilarisch om te zien, hihihi. Nu heeft hij mannenstrings gekocht en ik moet zeggen dat het toch wel behoorlijk opwindend is, zeker als hij een stijve krijgt. Dan is het voor mij helemaal mooi en geil om te zien, houwen zo wat mij betreft dus!!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Haha je bepaalt zelf wat je draagt en op strings staat geen leeftijd en de hebben geen kindermaten wat je bij ander ondergoed wel hebt. Dus zodra je het aankan en past kan je het dragen en niemand ziet het toch onder kleding . Ik was zelf 12 toen ik nog in groep 8 zat .

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was ook 12 en vind niet tejong. Wie bepaalt dat

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was zelf 12

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik was bijna 12 toen ik m'n moeder het vroeg en heb ze gewoon gekregen en niemand heeft daar iets van gemerkt op school of in de klas . De dagen dat we gym hadden droeg ik een boxer . Dus nee niet te vroeg gewoon dragen hihi

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb ze toen ik 12/13 was geprobeerd , maar draag nu altijd boxers / hipsters. Vind het fijner zitten

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi meid Gewoon doen leeftijd boeit niet ik was 11 en droeg toen af en toe strings maar nu draag ik niets anders dus 12 is niet te jong . Je draagt het tenslotte onder je kleding dus snap sws de discussie van leeftijd niet

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn zus draagt altijd strings of niets maar scheert wel altijd haar bikinilijn netjes, zodat er aan de zijkanten geen oerwoud uitpiept. Ze is best mooi om te zien in string en bloot ook natuurlijk!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn vriendin heeft me wel eens verteld dat zij 15 was toen ze begon met het dragen van strings, maar toen was ze al één van de laatsten in haar klas die strings ging dragen.

    Nu is ze 22, maar draagt ze ze niet vaak meer omdat ze tegenwoordig haar schaamhaar niet meer scheert en een string dat niet allemaal bedekt. Soms draagt ze wel een string, maar dan zie je wel van die plukken schaamhaar aan de zijkant eruit steken. Daarom draagt ze meestal gewone slipjes of hipsters, dat bedekt de boel daar beneden wat beter en staat ook mooier bij haar.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Welke andere beslist hier wat ze moet doen?? Dat komt helemaal niet ter sprake. Overigens zullen de jongens die 'oma' onderbroeken wel heel sexy vinden, denk je ook niet?! Er zal de komende jaren nog wel verandering in je zienswijze komen vermoed ik, maar natuurlijk moet iedereen doen wat hij/zij fijn vindt.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn 3 jaar jongere zusje was ook 12 en ikzelf ben ook strings gaan dragen toen ik 14 of 15 was. Het zit zo heerlijk en ik wou dat veel meer jongens dit gaan ontdekken. Wat vinden meisjes er van?

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag geen strings. Nog nooit gedaan ook. Het lijkt me helemaal niks, ik hou het lekker op mijn “oma onderbroeken”. Bij mij op de basisschool liepen er al volop meiden rond met strings aan. Als jij lekker strings wilt dragen, dan moet je dat lekker doen. Laat anderen niet beslissen wat jij moet doen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey lieverd, ik vind dat je een string mag dragen wanneer je er klaar voor bent! Ik draag er zelf geen want ik vind dat dat niet goed zit! Je moet alleen maar luisteren naar waar jij zelf klaar voor bent en niet naar wat andere van je denken! Ik hoop dat ik je heb geholpen xx

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind 12 jaar helemaal niet te jong om een string te dragen.
    Ik was 11 jaar toen ik mijn eerste string van mijn moeder kreeg.

    15 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten