Skip to content
174 reacties
19484 weergaves

string voor een jongen

Bij hardlopen heb ik weleens een string aan onder mijn sportbroek. Handeltje blijft dan goed op zijn plek zitten en zit verder ook fijner.
Omdat de string eigenlijk best lekker zit, ben ik vaker strings gaan dragen ook bij het niet sporten. Ik zie bij de sportschool eigenlijk niet dat jongens strings dragen. Ik heb 3 vragen:

*Zijn er meer jongens die weleens een string dragen?
* kennen jullie vrienden of kennissen die een string dragen?
* wat vinden jullie van een string bij een jongen?

23 jaar
4 jaren geleden

174 Reacties

  • Toevoeging: al die A merken, tussen 25 en 30 euri, wel goeie kwaliteit.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Met dank voor de tip van Cosabella, inderdaad duur, maar wel kanten string voor heren, en voor de tip van Doreance.
    Uit mijn undiedrawer: Addicted, ES, Andrew Christian, Sukrew, Supawear, 2Eros, Diesel, CK, Armani. Van allemaal ook jocks. En bij Wish of Ali expresss valt er ook nog veel te vinden.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind Olaf Benz en Manstore goede merken voor zowel strings als zwemstrings. De meeste zijn gewoon sportieve strings met een goede en keurige pasvorm. Reken ong op 30€. Niet goedkoop maar zeer goede kwaliteit en ze gaan ook echt lang mee.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Cosabella is zoals J17 zegt wel verdomd duur.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben op zoek naar goede strings en zwemstrings hebben jullie goede merken wat jullie dragen ?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind ze vooral allemaal fuckin' duur. Ik snap wel dat sommigen eerst eens iets proberen met een goedkope damesstring. Heb nu een voorraadje simpele zwarte strings van Doreanse. Zitten gewoon lekker, niets bijzonders verder, maar met een euro of 8 per stuk tenminste gewoon te betalen van mijn kleedgeld. Al die merken die ik hierboven steeds hoor vernoemen kosten zo 30/40 euro per stuk. Dat trekt mijn baantje als vakkenvuller niet hoor...

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • J22
    Stoere jongens strings. Zijn hoe snyder manstore en dreams luxuey allemaal mini male string en zitten als gegoten. En de minuscule strings van koala swim

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat vinden jullie stoere strings voor jongens? Welke merken en welk model?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Je hoeft echt geen vrouwenstrings te dragen met wat er allemaal te verkrijgen is. Ik bezit enkele kanten strings van Cosabella, speciaal voor mannen gemaakt. Deze zitten een stuk beter dan vrouwenstrings.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Zelf ben ik geen fan van vrouwenstrings of vrouwenlingerie voor mannen, maar iedereen moet doen en dragen wat zij of hij wil. Mijn ex-vriendin wou af en toe dat ik een string van haar droeg, maar ik vond dit bij mezelf maar niks. Ik ken wel een sissy-boy die hier uitzonderlijk goed mee staat.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi @jongen22 ik draag van de heren maar een XL maar dat doe k gwn omdat k dat lekkerder vind zitten, ik zal vast ook gwn in een L passen. Kwa dames maat draag ik eig altijd een L omdat ik gemerkt heb dat de XL eigenlijk af en toe net te groot is en dus ook niet goed zit. Als ik jou was zou ik gwn een keertje een L en een XL uitproberen en dan kan je zelf kijken wat je fijner vind.
    Ik weet niet of je het echt meisjesachtig kan noemen maar miss wel een beetje, word er ook altijd wel een beetje opgewonden van maar ik ben gewoon hetero. Ik hoef ook niet echt in een mood d’r voor te zijn dat ben ik altijd wel(wil niet zeggen dat ik altijd geil ben of zoiets) ik vind ze gwn chill zitten en de stof is ook echt veeel lekkerder dan bv een mannen boxer

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @meisje19 die jongens in string geil vindt
    Showt je broer zijn strings aan jou?
    En jij aan hem?
    En wordt hij daar geil van? Krijgt tie een stijve?
    En jij: wordt jij daar ook geil en nat van?
    En vindt je dan ook geil als je bij een jongen zn string boven zn jeans ziet uitkomen?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Tanline
    Ik word ook snel bruin, dus heb al tanline. Vind t sexy om te showen op de sportclub.
    Omdat ik steeds verschillende strings draag om te zonnen zwemmen probeer ik de pouch zo klein mogelijk te maken en de verschillende strings zo veel mogelijk op de zelfde tanline te dragen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen18 van de meidenstrings

    Ik heb eens bij victoria secrets gekeken en zag daar een leuke string die door een jongen werd aanbevolen als geschikt voor jongens.
    Hoe doe jij dat met maten? Welke herenmaat heb en welke damesmaat neem je dan?
    Ik heb meestal L bij heren moet ik dan XL nemen?
    En voel je je dan meisjesachtig als je een meidenstring aanhebt? Ben je bi of gay dan?
    Ik zelf heb een kanten string en een kanten slip voor heren. Vind ik mooi, sensueel, maar moet in de mood zijn ervoor, een beetje sissy achtige mood. Hoe zit dat bij jou dan?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag graag meiden strings omdat de stof zoo lekker zacht is en ik het ook gwn chill vind omdat je d’r niks van voelt en t windt me een beetje op. Ik kies dan natuurlijk wel de strings met een redelijke voorkant zodat het zaakje er wel in past(heb zelf ook niet zo’n heel groot zaakje). Ik koop ze gewoon bij de Hunkemöller of Victoria secrets en zeg vaak gwn dat ze voor m’n vriendin zijn. Al heb ik wel moeite als ik nieuwe strings heb gekocht om ze in de was doen want me moeder weet er wel van maar ze vind het wel een beetje raar.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb nooit een tanline met mijn Rolf Benz string. De pouch schuif ik op minimaal en het touwtje om mijn heup doe ik nu en dan een centimeter hoger of lager zodat ik net zo integraal kan bruinen als op het naaktstrand. Alleen mijn edele delen blijven wit.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Sorry, bedoelde Olaf Benz niet Rolf. Rolf Benz maakt design bankstellen. Ook mooi en sexy maar niet zo handig om naar het strand mee te nemen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik bruin heel snel, dus die is al heel duidelijk.
    Ik vind dit wel een beetje jammer, want vind streeploos bruin wel mooier. De aftekening van een string vond mijn ex-vriendin wel sexy.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijne is ook best wel strak al. Misschien toch iets teveel tijd verspild met in de zon liggen? :)

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @j16. Met je eens dat met je blote billen in de zon heerlijk is en ik zie heel eerlijk graag blote jongensbillen..
    Maar ik heb een keer de ministring van een vriendin uitgeprobeerd en natuurlijk weleens naar jongens op internet gekeken en dan kun je toch beter niets aan doen..
    Bij mij lukt het zelfs moeilijk om alles daarin te verbergen en kun de schaamlippen zien zitten. Bij jongens zie je toch echt alles en een grote piemel en grote ballen passen er gewoon niet in. Laat staan als je een beetje opgewonden wordt.
    Ik voelde me er echt opgelaten in en met niets aan voelde ik me wel bloot maar prettiger want dat was ik gewoon zelf.

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten