Skip to content
13 reacties
1190 weergaves

Wanneer heb jij een riem om?

Als jullie een riem om hebben doen jullie dat dan om je broek op te houden, of alleen als accessoire? Ik eigenlijk alleen als laatste. Ik vind het altijd vet om bij mijn witte leren sneakers ook een witte riem om te hebben. Ook al zakt mijn broek niet af.

14 jaar
4 jaren geleden

13 Reacties

  • Ik heb ook altijd een riem om. Het staat gewoon leuk en zit ook lekkerder. ik vind het ook altijd leuk een beetje met mijn riem in mijn kleding te spelen zodat je hem altijd een beetje ziet.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja anders zakken m’n broeken af

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag een riem vooral meer als accessoire dan dat ik hem nodig heb. Vaak binnenshuis heb ik er niet een om, maar als ik de deur uit ga doe ik er daarom wel altijd eentje om. Mijn broertje van 15 zit er ook zo in en we hebben bij de kapstok een rekje riemen die we met elkaar delen. Super nice, alleen jammer als we allebei net dezelfde riem om willen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja ik heb ook gewoon altijd een riem om, anders voel ik me bijna naakt. Het staat gewoon veel beter. En al mijn vrienden hebben ook altijd een riem om.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag de laatste tijd geen riemen meer want ik heb een buikje gekregen dus ik hijs mn broek over mn buik heen en dan hoef ik geen riem om

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • ik heb ook altijd een riem om. Altijd eentje van leer en lekker breed. Ik draag ze ook vooral als accessoire, maar het zit ook gewoon lekkerder met riem dan zonder.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • @j22: nice! Ik heb alleen leren schoenen, ook sneakers, en ook alleen leren riemen. Ik heb ook niet hele dure merken, meer riemen van Chasin’ en Petrol enzo :)

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • @J15. Ja precies wat je zegt. Riem en schoenen altijd in dezelfde kleur en dezelfde stof. Lederriem bij lederschoenen, textielriem bij sneakers. Kleuren moeten ook matchen. Maak er geen schilderij van. De gesp is ook super belangrijk. Ik geef graag wat meer uit voor een designerriem met een herkenbaar logo. Armani, Hilfiger, Gucci, Ermenegildo Zegna. Met zo'n buckle is het plaatje helemaal af. Bretellen zijn ook supercool maar mijn kantoorbaas draagt die al en dan lijkt het of ik hem na-aap. Maar dus nooit een riem in een 501. Die heeft ook wel lusjes maar die zijn daar niet voor bedoeld. Die dienen om je duimen achter te haken en wijdbeens je tegenstander uit te dagen zoals in de echte cowboy duels uit de film:-))

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @j22 nice man. Wat voor riemen heb jij dan zoal bij je broeken? Ik kies mijn riem altijd bij de combi broek, schoenen en wat ik erboven aan heb.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • In al mijn broeken zit een bijpassende riem die laat ik er gewoon inzitten wanneer ik ze ophang. Uitgezonderd mijn Levi's 501. Die zijn namelijk zo perfect dat ze geen riem verdragen. Daarmee sla je een 501 dood.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb altijd een riem om omdat het gewoon lekker zit. En ik vind het ook vet staan. Heb altijd brede riemen om mijn jeans en heb er ook best wel veel :)

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag altijd een riem om m’n broek op te houden anders sta ik zo in m’n onderbroek, ik ben wat te dun voor m’n leeftijd

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb ook eigenlijk nooit een riem om om mn broek op te houden, maar meer omdat het gewoon vet staat. Ik heb best veel riemen en probeer altijd een leuke combi te maken met wat ik aan heb.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten