Skip to content
17 reacties
1111 weergaves

Overhemd met riem/bretels

Ik ben een jongen die graag overhemden draagt. Ik vind het mooi en fijn zitten als ik mijn overhemd in mijn chino draag met een leuke riem. Alleen ik vroeg mij af welke kleur riem en chino het beste bij een wit overhemd passen? En vinden jullie het ook leuk staan om een overhemd met bretels te dragen? Ik hoop ook dat er meer jongens zijn die hun overhemd in hun chino dragen en ik hoor graag wat jullie mooi vinden.

21 jaar
3 jaren geleden

17 Reacties

  • Jongen 21. Idd meestal blauwe beige of groen slimfit chino. Soms ook een pantalon.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 18 klinkt netjes! Wat voor broeken draag jij bij je overhemden? Ik draag zelf vaak een slim-fit chino, omdat je overhemd dan niet zo strak gekreukt zit.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 21. Ik draag mijn overhemd altijd netjes in mijn broek met een riem. Bretels draag ik alleen als ik mijn zondagse kleding aan heb. Dus een net pak en stropdas.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 18 goeie smaak heb je! Leuk dat je bijna altijd een overhemd draagt nu. Draag je hem dan ook in je broek? En zou jij kiezen voor een riem of juist bretels?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 21. Ik draag meestal kleding van de wat nettere/duurdere Italiaanse en Britse merken. Eerst vooral truien enzo. Maar nu bijna alleen nog maar overhemden (profuomo, ralph lauren). Gents heeft idd ook mooie kleding, maar bestel meestal via Zalando.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 21 ja ik draag zeker weleens een pak, vooral bij formele gelegenheden. Ik vind het zelf chillen om rond te lopen in een overhemd waarbij mensen kunnen zien dat ik hem in mijn broek heb met een riem erom in plaats van met een jasje eroverheen. Wat leuk dat jullie vriendenclub afspreekt in pak!

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 18 eigenlijk op veel verschillende plekken, maar de laatste heb ik bij gents gekocht. Wat draag jij zelf al?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @j21 ik weet niet of het aanstekelijk werkt. Ik draag bijna altijd nette overhemden en een paar vrienden van mij ook . Wel merk ik dat de jongens met een overhemd zich een stuk netter en serieuzer gedragen. Ook draag ik regelmatig een driedelig pak met stropdas als ik bijv met meerdere vrienden afspreek of er bezoek komt. Dan merk ik het al helemaal. Ts: draag jij ook weleens een pak. En zo ja, wanneer?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 21. Waar koop je je overhemden? Ben namelijk zelf ook op zoek naar nette kleding.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 23 ik draag zelf de bretels altijd met slim fit broeken, want ik ben zelf vrij slank. Het staat eerder vrij straks en niet als Youp, omdat ze ook zwart zijn. Draag jij je overhemd altijd in je broek?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Een grijze chino, hemd in de broek, cognac riem en schoenen is mijn voorkeur. Met een cognac polshorlogebandje is het plaatje helemaal af. Bretels zijn cool op een baggy jeans van enkele maten te groot. Kies voor opvallende bretels in fluo of met grappige print. Maar het moet je staan, je moet slank zijn, anders zal jouw omgeving al gauw zeggen dat je net Youp van t Hek bent.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Bedankt voor de leuke reacties! Ik heb net nog een aantal chino’s en overhemden besteld en ik draag nu een lichtblauw overhemd met een streepje in een blauwe pantalon met zwarte bretels. Ik zag laatst ook een klasgenootje die zijn overhemd niet in z’n broek had, maar dat wel deed toen hij mij zag. Hebben meer mensen het idee dat het ‘aanstekelijk’ werkt als je je overhemd in je chino doet?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongen, jij hebt ongeveer dezelfde smaak als ik heb. Mijn kleur riem is bij mij afhankelijk van de kleur van de broek, schoenen en overhemd. Ik wil een zo mooi mogelijke combinatie, dus ik heb van alles meerdere liggen. Maakt het leuk met winkelen en uitzoeken als ik mijn aankleed voor gewoon of te gaan stappen. Dus een eenduidig advies is er niet, gewoon combinaties proberen. Succes en laat eens weten of het lukt.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey! Goeie smaak, dat heb ik ook best vaak aan. Voor een wit overhemd zou ik een blauwe, beige, of olijfgroene chino nemen. Qua riem vind ik een congackleurige riem altijd goed en het liefst een beetje een brede. Is lekker stoer en valt goed op. Een zwarte vind ik te formeel en een witte riem in combinatie met een wit overhemd valt weer weg. Vergeet je schoenen niet: eigenlijk vind ik hierbij witte leren sneakers altijd het best.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag altijd overhemden. Meestal met een beige of blauwe chino en nette veterschoenen. Ook doe ik een riem om. Sinds kort draag ik van die bretels die je overhemd naar beneden houden (vastmaken aan onderkant overhemd en bovenkant sokken. Dat werkt goed en ziet er netjes uit.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou je overhemd zeker in je chino doen en dan met een mooie riem erop. Als je een keer geen riem aan wil, kan je ook eens bretels dragen bij een wit overhemd! Zelf draag ik mijn overhemd altijd met het bovenste knoopje open en met een beige chino en cognac riem. In ieder geval in je broek doen

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag ook graag overhemden. Witte overhemden draag ik altijd met een donkerblauwe chino. Mijn riem is donkerbruin. Bretels draag ik eigenlijk nooit.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten