Skip to content
12 reacties
1583 weergaves

Schone onderbroek

Ik douche nu in de zomer iedere dag. Moet ik dan na iedere douchebeurt ook een schone onderbroek pakken? Want vind het eigenlijk beetje zonde om het na een dag meteen in de was te gooien

17 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • Iedere ochtend na het douche doe ik een schone aan, s avonds douche ik ook maar ik slaap in m’n blootje

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat een vraagje, afhankelijk van wat je doet, wat het weer is en/of hoeveel je zweet, MINIMAAL iedere dag een schone onderbroek, wel zo fris -)

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongens wat een discussie weer. Of ik een schone onderbroek aan doe of niet hangt er nogal van af zoals 1. Ga ik naar een date, vrienden, me werk of school, of blijf ik die dag thuis hangen 2. Heb ik veel gezweet de vorige dag, naar werk gefietst of gesport 3. Of het een strakke of losse broek is 4. Of de onderbroek gewoon vies ruikt of niet. Een stinkende onderbroek is een afknapper en moet je voorkomen maar vaak kunnen ze meerdere dagen mee, soms niet. Net als andere kleren.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • J20, De vraag is niet of je vies ondergoed moet dragen maar de vraag is: Is een onderbroek die een dag gedragen is een vieze onderbroek? Naar mijn mening is dat meestal niet het geval dus mag je hem best nog een dag dragen.
    De vraag is ook, wat is vies? En, is vies altijd ongezond? Soms wel, soms juist niet. In sommige landen eten ze rotte vis, rotte eieren en insecten. Voor de een vies, voor de ander een genot. Voor orale seks geldt hetzelfde. Als het je opwindt is het lekker, in het andere geval vies. Wie meent hier de juiste mening over te hebben en andere meningen afwijst die is bekrompen en gaat nog veel ergernis ervaren in het leven (of anderen bezorgen).

    De reacties hier zijn vooral gestuurd door geconditioneerde reflexen en niet door logisch nadenken. Het zijn Pavlov reacties, daar wilde ik op wijzen. Maar, bedankt voor het compliment!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Van alle afstotende geuren die verloederde mensen verspreiden, is die van vies ondergoed wel de kwalijkste. Ik snap echt niet dat J22 die altijd zulke verstandige dingen post nu het dragen van vieze onderbroeken gaat promoten.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Je haalt nogal wat dingen door elkaar jongen 22. Bij beffen en pijpen komt alleen vaginaal vocht, voorvocht en sperma in je mond. Dat is allemaal schoon. Als je je niet ideaal wast mogelijk wat urine, maar dat is helemaal niet vies en alles bevat geen bacteriën. Het andere daar is poep niet helemaal te vermijden.
    Iedereen moet alles zelf weten, maar daar ben ik nooit voor in. En daarom verwacht ik van jongens ook een schone onderbroek, bah zeg.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee J21, het meerdere dagen dragen van onderbroek heeft geen enkel effect op je afweersysteem want je kan er niet ziek van worden.
    Iets anders is seks. Een gedragen onderbroek aantrekken is gewoon vies vind jij, maar hoe denk jij over bepaalde seksuele technieken zoals rimmen, pijpen, beffen, anale seks? Als je naar de wc bent geweest moet je je handen wassen heb jij geleerd, maar als jij bij het vrijen met je mond, je tong, op diezelfde plaatsen komt dan is er opeens niets meer aan de hand? Hou op hoor!
    Seks, dat is pas echt vies en je kan er ook nog allerlei akelige ziektes van krijgen.

    De meeste mensen zijn niet bereid of in staat onafhankelijk te denken. Liever conformeren ze zich aan de algemene opinie en praten na wat ze ingeprent is. TS vraagt zich wat af en krijgt gelijk een lading opgestoken vingertjes, bah, vies, mag niet! Blijkbaar zijn die lieden vies van zichzelf of onzindelijk als ze hun onderbroek zo vies vinden.
    Veel wassen is trouwens slecht voor het milieu! Denken jullie daar wel eens aan?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Elke dag schone sokken ook graag.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Euh ik zou je onderbroek niet meerdere dagen gaan dragen, dat is gwn vies. Kijk er zijn aparte gevallen die dat wel doen maar dat zijn er gelukkig niet veel. En kijk als je onderbroek door het wassen slijt dan koop je toch een nieuwe die dingen kosten geen vermogen. En gezeik over je afweer systeem kom op zeg. Het is toch niet zo dat je levensverwachting minder wordt of dat iets anders ernstigs kan gebeuren door het dragen van een onderbroek.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Luister maar niet naar die meisjes TS, en al helemaal niet naar M19. Wat weten die nu van jongens onderbroeken? Je kan hem best twee of drie dagen dragen voordat je hem in de was doet. Van wassen slijten ze maar en de elastieken gaan verslappen. Pas als je klasgenoten en vrienden vrijwillig anderhalve meter afstand gaan houden, dan heb je hem te lang gedragen en wordt het tijd voor een schone.
    Meisjes dragen soms strings en die zijn de hele dag in intiem contact met hun anus en die andere mysterieuze opening en dan ligt het anders: Elke dag schoon! Sommige jongens, vooral homo's, dragen ook strings en daarvoor geldt hetzelfde.

    Al te veel hygiene is ook helemaal niet goed. Je afweersysteem moet continu wat te doen hebben anders gaat het zich vervelen en slaat op hol. Een beetje vies is goed. Kinderen met huisdieren en/of een tuin zijn veel minder vaak ziek. Zij hebben een goed getraind immuunsysteem door constante kleine besmettinkjes met van alles en nog wat. Hun lichaam lacht om corona!

    Als het afweersysteem op hol slaat dan gaat het zich tegen het lichaam keren en heb je een auto immuun ziekte. Veel meer kinderen dan vroeger hebben tegenwoordig bijvoorbeeld astma en dat wordt daar door veroorzaakt vermoedt men.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Kom op jongen van 17....die onderkant daar poep je mee, plas je mee, spuit je mee en zweet je mee. Elkedag douchen, elke dag schone onderbroek.....minimaal.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Uhh ik dacht dat iedereen elke dag zijn onderbroek in de was deed. Dat is toch wat schoner en hygiënischer? Maar goed je moet zelf kiezen of je dat wil doen.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten