Skip to content
136 reacties
6171 weergaves

Oorbel

Ik zit al een tijd natedenken om een oorbel te nemen in mijn linker oor maar ik weet niet wat anderen ervan vinden en wat de meisjes ervan vinden en zou ik bijvoorbeeld ook een oorbel kunnenaten schieten en als ik het niks vind na 3 dagen weer uitdoen en het gastje dicht laten groeien

14 jaar
3 jaren geleden

136 Reacties

  • Wat goed om te zien dat zoveel jongens meerdere oorbellen dragen. Was zelf ooit wat huiverig met derde en vierde gaatje, nu weet men niet beter. Heb gisteren, net als vorig jaar voor mijn vakantie, mijn haar laten millimeteren. Dan vallen de grote oorhangers helemaal op. Heerlijk om komende week op Gran Canaria te dragen en te durven uiten wie ik ben.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @j23 Supermooi zeg! in 1 keer 4 oorbellen erbij! word bijna jaloers.Gewoon bij de juwelier laten schieten? Hoe groot zijn de ringen die je nu in je 1e 2 gaatjes draagt? zal vast heel mooi staan met de knopjes erboven.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • @j23, ja ben er echt super blij mee. Gisteravond mijn buurvrouw op bezoek gehad. Die heeft ook 6 gouden oorbelletjes in haar oren. Ze vond het heel mooi staan bij mij. Ze zei dat zie je niet zo veel mannen met 6 gaatjes en dat maakt je wel uniek. We hebben lekker van mekaars oorbellen genoten en over gesproken. Mensen kijken nu wel meer naar mijn oorbellen valt mij op. Maar goed daarom zitten ze ook in mijn oren natuurlijk. Ben benieuwd wanneer jou 5 en 6 oorbelletjes erbij in komen.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Leuk hoor j23, ik ga binnenkort ook nog een paar gaatjes erbij laten zetten, zodat ik er ook drie per oor heb. Ik vind dat echt heel mooi.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja precies ik ben het helemaal met jongen 22 eens. Zeker 2 maanden in houden. Wil je het toch niet kun je ze altijd weer uit doen en behoud je wel je gaatjes voor het geval je weer bedenkt. Ik heb er inmiddels 4 gaatjes bij gekregen. Heb nu een oorring in mijn voorste gaatjes en daarachter 2 kleine steentjes met een goudkleurig omhulseltje als zweer knopjes.wel gevoelig met slapen. Maar het wordt elke avond minder gelukkig. Het ziet er ongelooflijk gaaf uit en heb nu hetzelfde aantal als mijn vriendin in die het ontzettend mooi vind.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen 14, Natuurlijk kun jij jouw oorbellen na 2 dagen weer uitdoen. Ze gaan niet vastzitten of zo. Tenminste niet als jij jouw oorbellen regelmatig draait. En van de gaatjes zie je na een tijdje niets meer terug.
    Zelf zou ik mijn oorbellen niet na 2 dagen uit doen. Je moet jezelf wel de tijd geven om aan jouw oorbellen te wennen. Ik zou mijn oorbellen dan ook altijd 2 maanden inhouden ,zodat de gaatjes goed genezen. Als je dan jouw oorbellen uit doet en je krijgt er spijt van, dan kun je ze tenminste weer gewoon in doen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik twijfelde ook, maar ben enorm blij ermee dat ik heb doorgezet en nu inmiddels zelfs tweede gaatjes in ieder oor heb. Zit nu erg hard na te denken over derde gaatjes...

    Voor die gaatjes ben ik wel steeds naar de piercingshop geweest, duurder, maar beter voor je oren en ook een stuk leuker dan zo'n suffe juwelier.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen 14, zou ook beide oren doen niet 1tje. De meeste jongens die een oorbel in 1 oor laten schieten doen toch later in het andere ook 1 omdat het gewoon veel mooier lijkt. Maar ik merk ook twijfel en bij twijfel zeg ik altijd niet doen. Zonde van je tijd en geld. Succes met beslissen.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi, ja je kan ze rustig uitdoen na 2 dagen.
    Houd de wondjes wel goed schoon, zodat het niet gaat ontsteken.
    Maar als je ze eenmaal hebt, wil je ze niet meer kwijt!!

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey j14, Als je na twee dagen je oorbellen alweer uitdoet, groeien de gaatjes dicht. Na een week of twee zie je er meestal niets meer van. Ik hoop voor jou dat je het toch leuk vindt en ze gewoon in je oren houdt. Het is misschien ook gewoon even wennen. Succes.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben de maker van het bericht ik wil graag weten of ik ze uit kan doen als ik het niks vind bijvoorbeeld na 2 dagen en hoe snel het gaatje dan dichtgroeit?

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Oh leuk je hebt goed advies gehad van lucardi. Ja ik denk dat ik ook niet lang meer wacht en dat ik net als mijn vriendin nog 4 gaatjes erbij laat zetten zodat ik in de achterste 2 gaatjes knopjes kan doen. En hou ik in de voorste gaatjes ringen in.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja ben heel blij met m'n oorbellen. Het blijft wel kriebelen om meer gaatjes erbij te laten schieten. Deze dikke ringen had ik ook bij lucardi besteld. Stonden ook bij de damesoorbellen. Dacht ook dat dat niet stond maar na contact te hebben gehad via de chat bij lucardi had de dame mij overtuigd. En gelijk had ze! Staat super en ben er heel blij mee.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat gaaf 5 oorbellen, en die ringen van 3 cm is een hele mooie maat voor mannen. Zijn niet te groot en ook niet te klein. Ik heb ze ook nu in zijn 4 mm breed. Ik vroeg een keer bij lucardi dat ik grotere oorringen wilde dragen. Die hadden ze niet bij de heren sieraden. De verkoopster zei die hebben we genoeg en ging naar de dames sieraden toe ze liet ze zien ik zei maar dat zijn dames oorringen. Ze vond het onzin en zei deze zijn gewoon unisex en kun jij ook prima in hebben. Als ik met mensen in gesprek ben dan kijkt men wel steeds naar mijn oorbellen. Maar goed daarvoor draag ik ze natuurlijk ook.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Klopt. Ik heb nu 5 oorbellen. Heb nu ook nieuwe ringen van 30 mm. En die zijn best wel dik dus die voel je flink bewegen in je oren.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Cool dat jij nu een helix hebt. Dus je hebt nu 5 oorbellen toch? Heb helaas nog nooit met tongpiercing gezoend maar lijkt me wel fijn idd. Heb genoeg plannen maar ben en er niet zo fanatiek mee bezig zoals jullie.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • ja, helix zit erin! ben er echt superblij mee! al best goed genezen. tongpiercing van vriendin ook al aardig genezen. heerlijk met zoenen nu ze een tongpiercing heeft! jullie nog meer plannen voor oorbellen of piercings?

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • En jongen (23): bevalt de helix? Gaaf dat je er eentje hebt, je ziet er maar weinig jongens mee. Heb 'm zelf nu drie jaar, was toen mijn tweede piercing. Staat super leuk ook als je oorbellen draagt. Heb op Ibiza een dun kettinkje tussen ringetje bovenin een ringetje in oorlel gedragen. Gisteren uit in Amsterdam geweest. Goed te zien hoeveel jongens tegenwoordig hangertjes in hebben. Heb mij grootste hanger ingedaan, kreeg er weer leuke reacties op. Kijk maar eens naar clip Faith van George Michael.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen 23, en hebben jullie je nieuwe aanwinst erin zitten? Als je alle 2 een tongpiercing hebt lijkt me dat wel heel erg fijn toe als je gaat tongen en van mekaars tong piercing kunt genieten. Ik ben alleen bang als ik er een zou nemen dat ik er ook de hele dag mee ga spelen en mijn tanden kapot maak. Een Prince Albert schijnt vooral voor de vrouw erg lekker te zijn. Maar dat ga ik niet doen. Zag gister een meisje met een tragus in beide oren vond ik opzich mooier nog als in 1 oor

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja morgen krijg ik een helix. Vind die zelf heel mooi bij mannen. En bij vrouwen trouwens ook. tongpiercing vind ik bij mannen en vrouwen mooi. Mijn vriendin wilde die al langer, en zelf wil ik er ook nog een keer eentje. We gaan piercings steeds leuker vinden dus er zullen er nog wel meer bijkomen. Tragus vind ik bij een man niet zo mooi, maar bij een vrouw wel. Mijn vriendin zou het sexy vinden als ik een PA liet zetten maar dan moet ik nog ff moed verzamelen...

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten