Skip to content
11 reacties
2285 weergaves

Nagellak bij jongens

Ik en een jongen van 22 en heb een vriendin die vond het leuk om mijn nagels te lakken. Nu loop ik al een paar weken met zwart gelakte nagels en ik vind het eigenlijk wel tof staan. Het was als een grapje bedoeld, maar ik vind het prima zo. En mijn vriendin is intussen ook heel enthousiast. Ik zie overigens weinig jongens met gelakte nagels, zijn er nog meer jongens die het ook oké vinden om met gelakte nagels te lopen?

22 jaar
2 jaren geleden

11 Reacties

  • Ik heb verkering met een jongen met nagellak. Deze jongens vind ik boeiend, origineel en interessant.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongens met (zwarte) nagellak vind ik heel leuk!

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen 19. Mijn nagels heb ik normaal kort geknipt en zwart gelakt. Het geeft een stoer effect. Twee van mijn vrienden hebben nu ook hun nagels zwart gelakt en het is best wel gaaf als wij met z’n drieën samen zijn. Mijn vriendin heeft haar nagels met diverse kleuren gelakt. Staat haar heel goed, maar voor jongens vind ik zwarte nagellak het beste staan.
    ,

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik lak ze soms met transparante lak, gewoon omdat ik het mooi vind.
    Ik doe het als me nagels best wel lang zijn en spitsvormig gevijlt, he accentueert dan best wel.
    Ziet er best vrouwelijk uit, het valt iig veel vrouwen op en soms ook wel jaloerse complimentjes van dames.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb best moeilijke teennagels en ga daarom regelmatig naar een pedicure. De pedicure vroeg een keer nadat ze zo goed als klaar was met het behandelen van me voeten wil je dat ik nagellak aanbreng voor extra bescherming. Ik zou van welke kleur wil je aanbrengen? Waarom ze zei gewoon transparante of wil je wil je juist een kleurtje. En ik zou kleurtje lijkt me wel grappig maar ook wel raar maar goed ze had tijd over en zei mag ik er iets moois van maken en als je niks vindt haal ik het eraf en doe ik transparante erop. En dus heeft ze toen me teennagels gelakt grote tenen donkerblauw met glitter en bij elke teen tintje lichter blauw. Vond het best mooi en zei van laat maar zitten. Sinds die tijd doe ik het soms maar meestal kies ik wel gewoon voor een transparante nagellak.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind nagellak bij jongens geil en hoort bij jongens die iets anders willen. Ik ben intussen gek op gelakte nagels bij jongens

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Gisteren in Rotterdam boulevard steeds meer jongens hebben de nagellak ontdekt. Een nagelstyliste vertelde dat ze soms in een week meer mannen heeft dan vrouwen. Dat zijn leuke berichten.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb zwarte nagellak op zowel mijn tenen en als mijn vingers. Ik heb nog niet zolang mijn nagels gelakt dus ik heb nog geen ervaring wat mensen zeggen als ik met sandalen met gelakte nagels binnen kom. Ik heb nu mijn nagels zwart gelakt, het valt op en mijn vrienden vinden het stoer staan. Ik zou leuk zijn als meer jongens hun nagels lakken, ik word heel blij van als ik mijn gelakte nagels zie. Het was even wennen, maar ik ben er nu aan gewend en het weer iets anders.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Nagellak bij jongens is zoooo mooi!!

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb al jaren mijn teennagels in de lak. Afgelopen zondag van blauw weer naar zwart gelakt. Soms mijn handen ook die heb ik dan in nude kleuren. Maar op de teennagels doe ik alle kleuren. Vriendin vroeg ooit eens of ze mijn nagels wilde lakken. Sindsdien is het zo gebleven. Maar ik zie steeds meer jongens met nagellak op hun handen en dat zijn juist jongens met een vriendin die dat graag wil. Het gaat de goede kant op.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Stefan van stuktv heeft het ook soms

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten