Skip to content
31 reacties
3546 weergaves

Leren broek

Wat vinden jullie van jongens die een leren broek aan hebben

22 jaar
2 jaren geleden

31 Reacties

  • @ jongen 22. Het zijn tegenwoordig gewoon jongen en meisjes die mee gaan met de mode. Je ziet heel veel leren kleding voor de dames, rokken
    , broeken jurken etc. Voor jongen zijn leren broeken, colberts en jacks. Bij mij begon het met een grapje. Ik ben een keer een leren broek gaan passen en mijn vrienden zijden dat ik deze nooit zou kopen. Ik liet mij niet kennen en ik heb de broek gekocht . En ik ben deze ook gaan dragen en die broek zit zo lekken dat ik niet anders meer wil. Twee andere vrienden hebben intussen ook een leren broek, maar dragen deze nog maar weinig.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Zelf ben ik gay, maar er zijn genoeg stoere hetero rockers die ze ook dragen. Mooi toch!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @ jongen 18. Leer wordt tegenwoordig door iedereen gedragen, door meisjes maar ook door jongens. Jongens met een leren broek is echt geen Gay. Ik draag heel vaak een leren broek en omdat deze lekker zit.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • da is gay

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @ jongen 22. Gaaf dat je een leren broek hebt. Ik heb diverse synthetisch leren broeken en die draag ik best wel regelmatig. Leer is steeds meer in de mode en het valt mij op de ook veel meer jongens leren broeken dragen. Ik ben gek op leer en draag het liefs elke dag een leren broek.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Super gaaf. Heb zelf ook een leren broek plus een een super strakke leren legging

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen 21. Synthetisch leren broek is echt gaaf, vandaag weer mijn wijde synthetisch leren broek aan. Als ik een synthetisch leren broek aan heb dan word ik vanzelf geil van. Als je eenmaal een synthetisch leren broek hebt en draagt dan ontstaat van zelf dat gevoel voor synthetisch leer. Mijn advies is gewoon synthetisch leren broeken gaan dragen, dat zal super zijn.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Zijn vet geil die synthetische leren broeken en ze voelen fantastisch geil aan doordat deze best heel glad zijn dus ook wel mijn(fetisj).

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @ jongen 17. Ik heb laats een synthetisch leren broek gepast en de verkoper die had zelf ook een synthetisch leren broek aan. Toen ik even d paskamer uit kwam om even in een grote spiegel te kijken liep deze verkoper met mij meen en zij dat deze broek mij fantastisch stond. Ik moet zegen dat hij gelijk had. Ik vond ook dat deze broek ook goed bij hem past. Ik hen de synthetisch leren broek dan ook gekocht en zit fantastisch.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik loop graag een modezaak voor jongens/mannenkleding binnen om van die kunstleren broeken te passen,vooral met een verkoper erbij met advies vind ik nog spannender!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen 21. Draag jij ook vaak synthetisch leren broeken? Ik draag bijna alleen maar synthetisch leren broeken, het zit lekker en staat gaaf.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • {jongen22}is ook wel mijn ding dat kunstleder vooral broeken daarvan het komt in de buurt van satijn zeg maar dit voelt ook best een beetje koel en glad maar mijn voorkeur kleding is toch wat jij ook lekker vind bijvoorbeeld dit synthetisch leder.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @ jongen 20. Synthetisch leren kleding is super, inderdaad lekker gevoel ik draag alleen nog maar synthetisch leren broeken en soms ook nog een synthetisch leren overhemd. En natuurlijk heb ik een aantal synthetisch leren jassen. Verschillende modellen! Van synthetisch leren kleding dragen word ik heel blij van.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind synthetische kleding altijd wel fijn om te dragen en zeker van die leren broeken omdat deze gladder aanvoelen dus lekkerder dan echte leren broeken.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @ jongen 22: ik draag altijd een synthetisch leren broeken, ik heb strakke modellen en nu ook een wijd model. Ik vind het fijn om een synthetisch leren broek aan te hebben. Eerst droeg ik ze alleen in het weekend en later ook door de weeks. En draag nu ik elke dag een synthetisch leren broek. Zijn er ook nog andere jongens die synthetisch leren broeken dragen en net ik, de hele week?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @ jongen23, Ik heb een aantal synthetisch leren broeken en die draag ik regelmatig, maar ze blijven goed. Ik ben wel een keer tegen iets scherps aangelopen en daar kan een synthetisch leren broek niet tegen. Tegenwoordig draag ik heel veel mijn synthetisch leren broek, ze zitten lekker en ik vind het ook waanzinnig staan.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @j22, Het blijft niet altijd mooi, want na een jaar of wat komen er scheuren in de PU-coating en valt die er gedeeltelijk vanaf. Het begint meestal in het kruis, stom genoeg. Echt leer heeft, als je het goed onderhoudt, bijna het eeuwige leven.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb vandaag weer mijn nieuwe synthetisch leren broek aan, super geil. Als iemand anders een synthetisch leren broek aan heeft moet ik altijd even naar kijken, het is zeer aantrekkelijk. Je ziet steeds meer synthetisch leren kleding voor jongens / mannen, heerlijk om synthetisch leren kleding te kopen, het niet duur en blijft altijd mooi. Vandaag weer genieten met mijn leren broek!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb een wilde leg synthetisch leren broek gekocht en ik heb deze gisteren aangehad. Hij zit fantastisch, heerlijk oversized, en het fijne van deze broek is dat deze broek van synthetisch leer en valt lekker soepel. Vandaag heb ik weer deze broek weer aan en ik ga er ook gewoon naar buiten, heerlijk zo’n ruim vallende synthetisch leren broek. Ik zal iedere jongen adviseren om zo’n broek te kopen, het is echt super gaaf!!!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen 22, Ik heb intussen 2 synthetisch leren broeken gekocht, eerst een strak model en toen liep ik nog even een andere winkel binnen en hing ook hel wijde synthetisch leren broeken. Ik zag dat een jongen deze broek aan het passen was en die broek stond hem waanzinnig goed. Ik dacht die wil ik ook hebben en paste ook zo’n synthetisch leren broek. Hij zat heerlijk, van boven strak en hele wijde pijpen. Ik heb deze leren broek ook gekocht. En ik heb hem ook nu aan en wordt wel een beetje geil als ik zo’n synthetisch leren broek aan heb.

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten