Skip to content
12 reacties
2154 weergaves

Schaamhaar scheren/trimmen

Ik maak er even een nieuwe topic van. Maandag ben ik weer bij mijn vriend en dan gaan we samen ons schaamhaar leuker en hygiënischer maken. Natuurlijk ook omdat het opwindend is om daar bij elkaar bezig te zijn. Ik had vroeger eens het landingsbaantje, maar geen vriend en Corona met weinig sport sport en zonder douchen dan ziet bijna niemand je daar dus dat is nu weer oerwoud. Ik begin dus met het landingsbaantjeBij hem ook iets verzorgd maar zeker niet kaal en iets wat hygiënisch is bij pijpen. Hij heeft geen grote piemel. Dat geeft niet bij mij, maar bij sport en zijn vrienden mag hij wel wat groter lijken. Iemand idee wat voor model daar goed voor is.

19 jaar
2 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik scheer alles kaal. Bij de sport ben ik niet de enige, maar de meesten scheren niet. Dat maakt mij niet uit. Ik voel mij er lekker bij. Wat mij betreft mogen meer jongens weer gaan scheren.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Meisje van 19: ik snap dat het nu nog wel wat koud is, zeker als je van een volle bos wisselt naar een stijl waarbij (bijna) alles er af is.

    Een ex van mij schoor altijd alleen in de lente en zomer, als het herfst werd stopte ze weer met scheren. In de winter stond er dan een flinke dot haar op haar kut, maar het was wel lekker warm voor haar. Zodra de lente echt weer begon, werd die volle bos voor haar te warm en was ze ook wel weer blij om alles weer weg te scheren. Dat was wel een enorm verschil, de ene dag stond er nog een dikke bos haar op haar kut en een dag later was het een spiegelgladde kale kut. Zo wisselde ze af tussen de seizoenen, waarbij ze het grofweg van april t/m september geschoren hield en van oktober t/m maart alles gewoon liet staan. Zo had ze in ieder geval nooit een koude kut! ;)

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriendin heeft een landings- en startbaan die net boven haar klitje samen komen. Erg geil om te zien heb ik op het naaktstrand gemerkt. Zelf heb ik mijn balzak kaal geschoren, maar mijn mooie bosje prethaar boven en rond mijn pik blijft lekker staan (oogt m.i. wat mannelijker) en als 'hij' dan wat kleiner lijkt, is er werk aan de winkel voor m'n vriendin zodat ie weer fier omhoog staat. haha...

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Wij showen onze ku(ns)twerken ook aan elkaar. Ik heb ook al lang het landingsbaantje en dat staat mij goed, zelfs als ik een keer in frankrijk naakt ga. Ik heb zogezegd een net dicht doosje. Een veiendin waar alles er nog uit komt en waar je ook in kijkt heeft er maar weer een bosje over laten groeien. Dat voelde prettiger. Iedereen het hare haha

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb je dat zelf J21? Ik zou dat best leuk vinden om een keer zo op een naaktstrand rond te lopen en zo in zee te gaan. Ik ben geen naaktloper maar durf dat best.
    Toch niets voor ons, want dat doe je niet voor een keertje, dat moet om te beginnen maanden weer aangroeien en dan dat gepiep met vlechten en kraaltjes. Voor ons was de beslissing praktisch en hygiënisch. Ook wel prettig niet meer die bos in je broek, hoewel het vandaag met die wind wel koud voelde daar beneden. Kouwe kut sms ik hem dan. Hij ijspegeltje.;)
    Die vriendin helpen om dat te doen, nou nee, gaat net te ver voor mij. Drie jaar geleden hebben we onze landingsbaantjes ook geshared. Echt leuk, we moesten er om gieren dat we zo stonden. Ik hoop dat ze het wil, maar bij zich zelf moet ze het zelf doen of ook een vriend zoeken. Geen idee hoe jongens daar bij elkaar op reageren, hoop het vanavond te horen, hoewel ik toen na het sporten alleen reacties van goede vriendinnen kreeg.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Blij dat het een succes geworden is bij jullie allebei. Jouw vriendin zal vgm meteen ook aan de slag willen met wat hulp van jou. En hem wacht ongetwijfeld een 'staande' ovatie onder de douche. Heb nog een suggestie voor deze zomer op het naaktstrand. Laat jullie haartjes weer helemaal vol groeien en maak er mini dreadlockjes van met
    fleurige kraaltjes in. Soortvan primitieve-krijger-look. Bewonderende blikken gegarandeerd kan ik je vertellen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is een succes geworden J20 en 21,:al zeggen we dat zelf. Zak scheren was inderdaad wel even gevoelig . Dat heeft hij zelf gedaan.,ik het randje van mijn lippen ook. Verder gezellig samen en dan hou je dingen niet tegen. Bij mij ook de bedoeling. Hij is ook niet meer onwennig dus dat gaat lekker. Vanavond is hij al handballen dus ik ben benieuwd of hij opmerkingen krijgt. Ze douchen dachten we weer normaal. Ik ben bij vriendin, dat moeten we ook niet verwaarlozen. Mogelijk laat ik het ook wel even zien. Bij die vriendin kan dat. Nou bedankt weer en we gaan nog wel weer eens verder. Die Romein lijkt met erg seksy.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hahaha TS, je hebt er duidelijk zin in. Het wordt ongetwijfeld een kunstwerkje. En ja, wees vooral voorzichtig. Als hij stijf wordt en in de weg gaat zitten (wat quasi onvermijdelijk is), niet te bruusk omplooien. Of hij heeft ECHT een gebroken pikkie. En dan heb jij verder niet veel meer aan hem. ;-)

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Belangrijk om met je piemelgrootte niet te ver beneden het gemiddelde te zitten in de kleedkamer. Ze zullen het daar wel opmerken als het getrimd is en als je dan kunt zeggen dat je vriendin dat gedaan heeft dan is dat niet verkeerd. Mannen onderling vinden dat vaak belangrijker dan hun vriendinnen.
    Een stijve is handiger vooral bij scheren, maar dan moet jij je weer rustig kunnen houden.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat driehoekje van J21 komt dan neer op het rechtscheren van J20, als ik het zo begrijp. Dat kransje van die Romeinse beelden lijkt me wel leuk. Ik kreeg altijd wel een kriebeltje als ik ze met dat pikkie zag staan. Soms was hun pik gebroken, dat was wel zielig. Hij heeft zelf ook gezocht en kwam ongeveer op dat van J20. Daar kun je dus later de Romein nog van maken. Leuk dat zijn piemel groter lijkt als eromheen het is geschoren. Kan hij er mee voor de dag komen. Ik bedoel na het handballen. Niet bij andere meiden haha. Ik zal voorzichtig zijn hoor, maar of hij hem rustig weet te houden ;) Bedankt beiden.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou zijn schaamhaar trimmen tot op 1 cm en bijwerken in de vorm van een krans zoals je ziet bij Griekse en Romeinse standbeelden. Geen driehoekje want iedereen heeft dat. Zijn piemel volledig vrij maken aan de basis dan heb je meteen al 2 cm visuele winst. Zijn zak mag uiteraard geen enkel haartje op staan. Als hij een pikwijzer heeft, kan je die ofwel laten staan ofwel helemaal afscheren. Vooral niet half weghalen want niets zo zielig als een happy trail wat halfweg ophoudt. Nog een laatste tip : als je zijn zak onder handen neemt, kan je hem beter blinddoeken want jongens worden daar hyper nerveus van door de castratie-angst die we allemaal hebben.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb ook een kleintje. Ik zou geen modelletje doen, maar beginnen met simpel alles te trimmen. Dan rond de piemel wat korter trimmen om hem nog wat groter te laten lijken. Daarna uitsteeksels helemaal wegscheren en ook haartjes die je nog in je mond of gezicht krijgt bij het pijpen. Gewoon uitproberen haha. En laat hem dat bij jou ook even uittesten. Veel plezier.

    20 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten