Skip to content
5 reacties
810 weergaves

Afknapper?

hi!
Ik had ff een vraag. Ik ben een meid van 15 Ik hou van ruige muziek (rock, metal, dance), ik draag geen make-up, wat ik die dag draag boeit mij eigenlijk ook niet en ik begin eigenlijk steeds meer schijt te krijgen aan andere mensen, ik ben geïnteresseerd in auto's en motoGP en mijn favoriete spel is COD... Laten we zeggen dat ik niet echt een doorsnee meid ben, heb verder ook geen vriendinnen, ik kan met iedereen overweg maar vrienden heb ik eigenlijk niet.
Ik ben verder geen alternatief type, maar ik ben van mezelf stil en sta liever op de achtergrond.
Als ik een jongen leuk vind ben ik eigenlijk de 'one of the guys'.
Is dit eigenlijk een afknapper voor jongens?

15 jaar
2 jaren geleden

5 Reacties

  • Nee ik heb ook verkering

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey TS

    Jouw bericht over je persoonlijkheid is erg herkenbaar. Ik heb mezelf sinds lang beschouwd als bi, om er een labeltje op te plakken, maar heb sinds een aantal maanden verkering met een jongen die ook mijn beste vriend was/is.

    Ik heb daar voor ook 2 relaties gehad met meisjes die qua persoonlijkheid aansluiten bij jouw beschrijving over jezelf.

    Ik spreek nu enkel over mezelf maar die 2 vriendinnetjes waren ook meisjes die zich niet erg veel aantrokken over wat anderen over hen dachten. Ze waren net als jij een beetje een buitenbeentje, luisterden ook naar ’90s metal en rock en gedraagden zich als gelijke van mij. Dat was voor mij een ontzettend aantrekkelijke kracht. Ffe leuteren over muziek zoals Metallica, Linkin Park, Pearl jam en nog andere bands en we hebben elkaar zelfs bij het dollen met elkaar met kleren en al in de vijver geworpen. :D
    Ik beschouwde hen niet alleen als echte vriendinnen maar ook als maatjes waarbij ook liefde en aantrekkingskracht kwam kijken.

    T.(mijn vriend nu) heeft precies hetzelfde karakter. Hij gedraagt zich stoer op school maar is eigenlijk iemand die vaak nieuwe mensen op afstand houdt tot hij hen kan vertrouwen. Als we samen zijn voel ik hem gewoon smelten… Een harde bolster met een blanke pit. Een watje(mijn watje!) zonder dat hij zichzelf verloochend.

    En om rechtstreeks op je vraag te antwoorden: Nee, het is helemaal geen afknapper, weet steeds dat er jongens zijn die naar iemand als jou op zoek zijn.
    Hou gewoon je ogen open en blijf jezelf! Vroeg of laat ga je iemand tegenkomen die net hetzelfde erover denkt.

    Veel liefs!

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor elke jongen is dat anders, sommige houden van ruige meiden en andere weer van tedere, ook wel “meisjes meisjes” genoemd. Ikzelf heb voorkeur voor een vrouwelijk type. Maar op ieder potje past een dekseltje dus ook op jou potje

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik denk dat dat heel wisselend is. Sommige jongens zullen een "echt" meisje willen, waarmee ik niet wil zeggen dat jij niet echt zou zijn. Maar andere zullen het juist leuk vinden als ze met hun vriendin naar een rockconcert kunnen en dat ze kan meepraten over de Formule 1. Net zoals sommige jongens liever een naturel meisje hebben dan een opgeverfd type. Maar het is natuurlijk wel zo dat het eerste wat jongens van je zien je uiterlijk is, dus als je zo maar iets aantrekt komen ze misschien minder gemakkelijk naar je toe.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Iedere jongen heeft zo zijn eigen wensen... jij bent gewoon geen meisje-meisje maar een stoere chick. Behalve dat je voor mij te jong bent zou ik wel op je vallen... dus maak je niet druk ook voor jou zijn er jongens beschikbaar!

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten