Skip to content
10 reacties
925 weergaves

Pak kopen

Heb binnenkort een bruiloft waar ik een pak moet dragen. Tips waar ik deze kan kopen?

18 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik heb een pak bij C&A gekocht (lossen broek en los jasje wat wel zelfde stof is dus pak lijkt) Was niet al te duur maar echt mooie stof dus lijkt best duur pak. Heb er ook veel comlimenten over gehad. Heb het daarna ook met Kerst aangedaan en nu met pasen gingen we uit eten, was ook wel leuk een keer heel netjes gekleed (dieo ik anders eigenlijk nooit)

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag veel een pak en moet regelmatig naar plaatsen waar dresscodes zoals blacktie de regel zijn.
    Maar mijn eerste pak, kwam van Jules en wordt nog steeds vaak gebruikt. Voor een trouw kan het er zeker door.
    Als je de dresscodes opnaleest is een feest die na 18u nog doorgaat verreist dat je een donkere effen vest, broek... is en een effen wit T-shirt. De strik of das naar eigen keus, maar niet zwart, wit of hetzelfde van je pak. (Tenzij je blacktie of whitetie op je uitnodiging ziet).

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • In de Jules hebben ze hele goede. Als ze te groot zijn meten ze de gepaste maat en laten ze hem verkleinen. Top kwaliteit

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Nou moet ik toch even protesteren tegen de bewering van J23 (die anders altijd zulke verstandige dingen schrijft) dat een pak kopen weggegooid geld zou zijn. Ten eerste is een gehuurd pak zielig en krenterig en vooral vies. Van je eigen pak heb je ook na de bruiloft nog zoveel plezier. Een pak maakt het verschil. Bijvoorbeeld bij het stappen. Coole sneakers er onder en een shirt. Of het jasje gewoon op je blote bovenlijf. Meiden gaan er voor door de knieën. Maar ook later om te solliciteren. In een pak win je altijd. Plus je voelt jezelf een heel ander en superieur mens.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Verplicht eenmaal voor een bruiloft, dat is niet meer anno 2022. Hoogstens als je broer bent van bruid of bruidegom! Kopen heeft het nadeel dat je er waarschijnlijk daarna geen gebruik meer van maakt en dan is het weggegooid geld. Huur anders een pak, prijstechnisch gunstig en ze hebben bij die bedrijven keuze ten overvloede. In Den Bosch zit Black Ty (?), prima zaak, maar elke grote stad heeft er wel, succes,

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • C&A heeft ook heel stijlvolle pakken van hun huismerk Angelo Litrico. In de stof is vaak zijde verwerkt waardoor ze erg lijken op een onbetaalbaar Armani pak. Maar waar je pak ook vandaan komt, vergeet vooral het lefdoekje of 'pochet' niet. Een onmisbaar accessoire wat je pak helemaal af maakt.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • WE ook een goede idd en anders gewoon via zalando paar bestellen (eerst jezelf beetje opmeten) en kijken wat beste staat

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Toen ik een bruiloft had ben ik voor een pak naar de WE gegaan daar werd ik heel goed geholpen door de verkoopster en ze zorgden er echt voor dat het pak wat ik toen gekocht heb helemaal goed zat en kwa stijl bij elkaar paste. Ik ben nog steeds erg blij met de keuzen van het pak en ik kreeg op de bruiloft ook veel complimentjes op mijn mooie pak.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Suit supply zie ik vaak

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Pfoeh, ligt een beetje aan je budget en wat je zoekt. WE heeft vaak wel wat leuks en is niet al te duur, wil je wat mooiers is Suit Supply wel erg fijn

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten