Skip to content
17 reacties
1927 weergaves

geblondeerde stekeltjes (in de zon)

Nog een paar weekjes en ik vertrek voor drie maanden naar Ibiza. Ga daar in een club werken, waar je helemaal jezelf kunt zijn. Wat ik al jaren wilde doen of nooit durfde: mijn haar laten kortwieken (of zelfs millimeteren) en blonderen. Had ooit een buurjongen die er zo bij liep. Hij werd zo nagestaard, was al 'de homo uit de buurt'. Maar ik vond het stiekem super spannend. En net nu ik wat foto's aan het verzamelen ben voor de kapper, hoor ik dat het mogelijk onverstandig is met zon en zwemmen. Hebben jullie een advies?

22 jaar
2 jaren geleden

17 Reacties

  • En een paar figuurtjes ingeschoten in je haar. Mijn kapper heeft dat gedaan. Ziet er ook leuk uit!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Zelf scheren is inderdaad erg lastig. Helemaal laten millimeteren door de locale kapper, boven dus ook en opnieuw blond. Staat weer heel anders dan de vorige keer. Met rebels neusringetje super kinky

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Beter! Het zelf blind maken was niet zo’n succes. Kleur viel minder uit dan ik wilde. Dus het gemillimeterde houd ik, alleen dan zonder blond. Overigens heb ik ook eens geprobeerd me zelf te scheren alleen dan blijven er soms lange haren over…

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Gaaf hoor dat je vriendin jou hier mee helpt. Inmiddels ben ik weer een week verder en valt het blonde deel 'steeds meer weg'. Haar groeit best snel. Morgen zit ik bij kapper hier vlakbij. Mooi prijsje als je er vaker komt. Daarom deze keer nog korter, van boven dus ook. Opnieuw de kleur ash blond.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Jammer vind ik dat, dat je niet jezelf kunt zijn in je eigen omgeving om de reacties van anderen. Die anderen moeten eens weten wat hun reacties voor gevolgen hebben op je... Goed dat je nu wel jezelf bent! Ik hoop als jje weer thuis bent je dit ook blijft doen.
    Je zal er idd niet aan ontkomen om naar de lokale kapper te gaan. Ik heb me voorgenomen dat me vriendin mijn haar volgende keer gaat scheren en blonderen. Ze heeft geen kapperservaring dus zal alles op een stand worden gemillimeterd. Verven doet ze bij haar ook dus lijkt me het proberen waard. Als het niets is dan is het zo weer uitgegroeid. Een maat van me scheert me soms ook. Dus goedkope alternatieven genoeg. Alleen het blonderen is een dingetje. HAha

    Als je een een vriendschap ontwikkeld met je collega kan je misschien ook voorstellen elkaars haar te scheren en blonderen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat goed dat je het gedaan hebt! Je vriendin moet er wel even aan wennen dat gay mannen naar je staren, is nu eenmaal een haarstijl die weinig hetero mannen dragen. Duur heeft onder meer te maken met je oorspronkelijke haarkleur, wel een nadeel pfff. Ik zal binnenkort zeker naar lokale kapper gaan, al is boven het effect nog wel groot. Helemaal gemillimeterd wil ik dan, al zou ik dan om de 2 weken moeten. Heb ook mijn neusknopje weer in, nadat ik die een tijdje niet droeg vanwege rot opmerkingen. Ene dag stoere leren broek aan, andere juist weer mijn vertrouwde tuinbroek. Nu heb ik helemaal die look die ik altijd al wilde.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb de kapper afspraak die ik eerst na me diploma uitreiking naar vanmiddag verschoven. Had er zo’n zin in en me haar moest echt nodig weer geschoren worden. Wel super uit mijn comfort zone maar ik heb meteen maar alles op z’n extreems gedaan met complete make over, Ik heb het nu nog korter gemillimeterd dan eerst. Zijkanten zijn kaalgeschoren met zo’n soort ladyshave en bovenop wel langer. En dan geblondeerd. En me baardje (die ik tijdens me examens had laten staan ) heeft ze bijgewerkt en me wenkbrauwen ook met een lijntje erin geschoren. In mijn eigen haarkleur wel gelaten beiden. Duurde inderdaad super lang. Ik dacht dat je overdreef met 4 u naar dat duurt het ook. Gelukkig was mijn vriendin er ook bij. Wel duur. Ik schrok me rot bij de kassa. Zeker als je om de twee weken weer terug moet om het bij te houden. Hoe ga jij dat doen daar in Ibiza? Ga je elke week naar de kapper?

    Ik ben zelf Hetero. Op straat inderdaad veel aandacht van jongens en vrouwen. Maar ik ben echt blij dat ik het gedaan heb. Mijn vriendin is er ook helemaal gek op. Meteen met haar wezen winkelen om nieuwe kleren te kopen. En voor het eerst onder de zonnebank geweest. Met een bruine huid staat het toch mooier,

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon weer eens doen, 18. Met deze typische gay look heb je zo snel contact op straat met gelijk gestemden. Nu inmiddels enkele dagen op Ibiza, alwaar er meer jongens lekker blond zijn. Vaak wat langer haar. Maar dat hele korte staat zo lekker kinky. Onder het personeel maar 2 geblondeerde jongen, waar onder ik dus. Andere jongen (in de bediening) heeft het ook laten blonderen en zelfs helemaal laten millimeteren.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS een paar jaar geleden heb ik dit ook gedaan, ook ik vond het super geil. Heeft toen helaas niet geresulteerd in een vriendje, maar als ik eraan terug denk krijg ik weer een stijve!

    Lekker doen, wees jezelf.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Moet je doen, gaaf hoor. Dubbel feest!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Klinkt goed man! Het gemillimeterde ga je sws geen spijt van krijgen. Ik wil echt niets anders. Minimaal één keer per week gaat de tondeuse er weer over. Ik heb een afspraak bij de kapper gemaakt voor na me diploma uitreiking om ook blond te gaan.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben terug van de kapper! Was een lange zit, ruim vier uur. Super kort. Stekeltjes, van boven iets minder kort dan de gemillimeterde zijkant. En 'ash blond' gekleurd. Trok heel wat bekijks in de kapperszaak. Al met al super blij dat ik het gedaan heb. Thuis net 2 grote oorringen in, maakt het plaatje lekker compleet. Morgen vertrek ik naar Ibiza, ben er helemaal klaar voor.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik laat zeker weten hoe het geworden is. Risico lijkt klein, zwemmen in chloor wordt inderdaad afgeraden. Ik zie het helemaal zitten, heb zulke gave foto's gevonden op internet. Vooral meiden overigens, wellicht dat daarom vooral -als je er een jongen mee ziet- gays zijn. Tja, super blond he. Met mijn neuspiercing zal het helemaal kinky staan. Nog heel even geduld.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik weet niet wat voor kapsel je nu hebt? Ik had best lang haar en ben van het weekend gemillimeterd. Eerst nog wat angstig en lang gemillimeterd en later op 3 mm. Ik wil eigenlijk voor nu niets anders. Kan ik je aanraden!

    Geblondeerd en gemillimeterd kon ik me eerst niets bij voorstellen. Maar als ik het in Google intype ( zeker in het Engels) ziet het er heel tof uit. Zeker als je snel bruin word in de zon. Alleen dan moet je niet op de kaalste stand scheren. Ik zou het iets langer laten. Wel bij de kapper zou ik het doen omdat het anders snel geel lijkt met een diy kit. Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt dit ook te doen. Mocht je het hebben gedaan en tips/ervaring hebben moet je het wel laten weten :)

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • In chloor kan geblondeerd haar wat groen gaan uitslaan ja en inderdaad goed insmeren je hele hoofd maar lekker proberen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • J20, lekker naïef kleuter. Ik zou het doen, zeker als het op jou werkplek toch niet te gek kan. Vind het zelf heel tof, als ik het goed begrijp bedoel je het zoals Sam Hofman? Inmiddels heeft hij al weer haar een ziet het er niet meer zo goed uit als eerst. Maar als je dat doet zou ik het buzz cutten en natuurlijk laten blonderen door je kapper. En in de zon kan je altijd een petje dragen

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Gemillimeterd of glad geschoren in de volle zon heeft veel meer kans op huidkanker.
    Zeker rond de evenaar.
    Maar op een gemilimeterde kop kun je gewoon zonnebrand factor 50 smeren en zeker als het blond is ?? dan valt het niet op.
    Heb je langer en donker haar kun je er geen zonnebrand in smeren maar kan de zon er wel doorheen branden heb je velletjes in je haren.
    Kort blond en knalbruin echt een geweldige combinatie ??????????
    Doen man

    20 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten