Skip to content
90 reacties
5381 weergaves

Werklaarzen op stage

Ik moet binnenkort van school 6 weken stage lopen bij een aannemer. Nu hebben wij op school van die stomme werkschoenen met stalen neus. Dat zit voor geen meter. Mag je op de bouw ook van die grote hoge bruine leren werklaarzen aanhebbe? Wie van jullie heeft die dingen ook en wat is je ervaring? Of heb je andere ideeen, vind dit er wel vet uitzien.

14 jaar
2 jaren geleden

90 Reacties

  • @J19 Ik heb in totaal 4 oorbellen, 2 heb ik op mijn 3de gekregen van mijn ouders en de andere 2 heb ik zelf erbij laten zetten toen ik 9 was. Dat vond ik erg stoer. Ik heb er nu 4 grote zilveren ringen in hangen. En daarna heb ik ook nog een ringetje boven in mijn linker oorschelp.

    22 jaar
    12 dagen geleden
  • @J22 Ik doe een werken leren opleiding in de elektro, 1 dag school rest op de bouw. Ben er zeer tevreden mee en bevalt goed,
    Mijn ouders hebben destijds de keuze gemaakt dat ik een oorbel kreeg, net als mijn broer en broertje. Heb eerst een paar jaar een knopje in mijn linker oor gedragen, vanaf mijn 10e een ringetje. Op mijn 12e is er rechts een gaatje bij gekomen om in beide oren een zilveren ring te hebben. Op mijn 14e een ringetje bovenin mijn linkeroor gekregen.
    Heb jij ook oorbellen?

    19 jaar
    13 dagen geleden
  • @J19 Wat voor installateur in opleiding ben je? Doe je elektro of ander soort installaties?

    Gaaf hoor dat je oorbellen op je 3de hebt gekregen. Wilden je ouders dat of heb je er zelf om gevraagd? En heb je daarna nog meer oorbellen laten zetten?

    22 jaar
    15 dagen geleden
  • Mijn vriendje draagt soms ook van die laarzen. Dat vind ik voor jongens echt stoer.

    17 jaar
    1 maand geleden
  • Ik ben installateur in opleiding, en moet van mijn werkgever deze leren werklaarzen aanhebben..Die ik heb zijn van Sixton,, en zijn bruin met beetje zwart en gevoerd. Voor de zomerperiode heb ik ongevoerde laarzen gekregen..Ben er super tevreden mee en ik vind het er supergaaf uitzien.
    Ook al mijn collega's hebben dus deze laarzen aan. Verder heb ik net als een paar jongens hierboven een aantal tattoo's op mijn armen. Op mijn 17e de eerste laten zetten, en inmiddels veel meer werk laten doen. Ultieme doel is om in ieder geval mijn beide armen volledig vol te hebben en op mijn borst nog een grote.
    En oorringen heb ik ook, niets om voor te schamen. Nog nooit opmerkingen over gehad. Heb al oorbellen sinds mijn 3e, weet dus ook niet beter eigenlijk.

    Hoe is het eigenlijk met onze TS?

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik sluit mij helemaal aan bij meisje16. Echt leuk en stoer, jongen15. Ik zou wel in jouw klas willen zitten met van die leuke stoere jongens. Ik vind iets jongere jongens, van jouw leeftijd, vaak het leukst.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Jongen van 15. Dat lijkt echt stoer, een jongen met een paar van die mooie leren werklaarzen. Ik houd van jongens, die er stoer uitzien. Leuk trouwens dat er bij jou in de klas meerdere jongens zijn, die van die stoere laarzen dragen.

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • Hoi, ik heb afgelopen weekend ook een paar leren werklaarzen gekregen van mijn ouders.
    Super handig voor het werk thuis op de boerderij en ziet er ook erg stoer uit.
    Zijn ook paar jongens in de klas die ze op school ook aanhebben, ga ik misschien ook wel doen.

    15 jaar
    7 maanden geleden
  • @J18 Ben benieuwd vrijdag, die 2 ringetjes in je oorschelp zullen je vast en zeker goed staan. Leuk om naar de piercer te gaan met je Sixton laarzen. Gaan je maten ook mee?

    Bij ons in de keet hebben we het ook vaak over oorbellen, piercings, tattoo's en de werklaarzen. We werken in de bouw, in de metaal of als elektricien.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • @J22 Vrijdag heb ik een afspraak bij de piercer, dan gaan er 2 ringetjes bovenin mijn linkeroor. Verder heb ik op mijn oorbelgaten na (nog) geen piercings.
    Vind een wenkbrouwpiercing en tongpiercing ook erg gaaf en stoer uitzien.
    Een van mijn maten is 17, hij heeft in elke tepel een ring. Verder nog een maat van 19 die naast zijn oorringen ook een tongpiercing en wenkbrouwpiercing heeft.

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • @J18 Gaaf en stoer hoor die tattoo's en oorbellen van je.

    De tattoo's op mijn bovenarmen heb ik op mijn 17de laten zetten en HARDCORE mijn buik net boven mijn navel was een verjaardagscadeau voor mijn 18de verjaardag. Daarna heb ik de tattoo's op mijn rug laten tatoeren, elke keer weer wat bij.

    Ook ik vind ringen er mooier en stoerder uitzien dan knopjes. Ik heb nog wel mijn 4 oorbelgaatjes maar er zitten wel best grote en dikke ringen in. Sommigen vinden het een beetje overdreven, maar ik vind het stoer en veel van me maten hebben ook grote en dikke ringen in hun oren. Die van mij zijn ook 28 mm ring. Bovenin je oor zou ik zeker doen, staat erg stoer.

    Heb je of je maten ook piercings?

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • @J22 Dat is allemaal wel super stoer ja. Ook ik heb een grote tattoo op mijn rechter onderarm, gedaan toen ik 17 was. Deze bedekt bijna volledig mijn onderarm. Op mijn schouder / bovenarm links heb ik een grote tribal staan (gedaan toen ik 16 1/2 was. Mijn maten (die oorbellen hebben) en ik dragen in ieder geval mooie stoere zilveren ringen in de oren. Vindt ringen er sowieso beter / stoerder uitzien voor jongens. Die van mij zijn 28mm rond en 3mm dik. Hiervoor moest ik mijn gaatjes wel wat groter laten maken. Heb dit alweer een dik jaar en er nog geen moment spijt van gehad. Ik vind het er lekker stoer uitzien. Ook zit ik erover na te denken om ook een of twee ringetjes bovenin mijn oor te laten piercen. Ziet er inderdaad wel goed uit.
    Er zijn nog 2 maten van mij die ook een tattoo hebben, alleen niet zo groot als wat ik heb haha.
    Bij ons in de matenploeg worden de laarzen van sixton het meeste gedragen, de bruine, zwarte vinden we niets. Verder 2 maten met gevavi en anderen van grisport.
    Vind persoonlijk de sixton laarzen het mooiste.

    Hoe oud was jij toen je tattoo's liet zetten?

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • @J18 De werklaarzen van mij en me maten zijn Grisport en Sixton werklaarzen.

    Ik heb 4 oorbellen, 2 heb ik op mijn 3de gekregen en de andere 2 heb ik laten zetten toen ik 9 was. Ik heb er 4 grote zilveren ringen in hangen. En daarna heb ik ook nog een ringetje in mijn oorschelp.

    Daarnaast hebben zowel mijn maten als ik nog meerdere piercings, waaronder tongpiercing, tepelpiercings, wenkbrouwpiercing en 2 en ik hebben ook een prince albert.

    Ook heb ik een paar tatoo's, op beide bovenarmen, op mijn buik heb ik HARDCORE laten tattoeren en op mijn rug ook een paar. Een paar maten van me hebben nog meer tattoo's, sommigen hun hele arm vol en ook op hun borst.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • @J22 Bij ons in de keet hebben we ook bijna allemaal stoere leren werklaarzen aan. Wij vinden het in ieder geval er goed stoer uitzien!
    Ik heb zelf ook een grote zilveren ring in mijn linker en rechter oor, heb al oorbellen sinds ik 8 ben.
    Ook een paar maten van me hebben een of twee ringen in hun oor.

    Wat voor piercings hebben je maten dan?
    En welk merk laarzen hebben jullie aan?

    En misschien kan je nog wat meer vertellen over de tattoo's

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Erg stoere leren werklaarzen zijn het. Ik zit vaak met mijn maten in de keet en allemaal hebben ze hun werklaarzen aan. En de meesten hebben ook oorringen, sommigen een aantal piercings en tattoo's.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Heel af en toe draag ik ook van deze laarzen. Het ziet er zeker stoer uit.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik werk ook in de bouw en draag deze leren werklaarzen ook elke dag.
    Vind het er super stuur uitzien en heel fijn om aan te hebben.
    Collega van me had afgelopen week een korte broek aan met zijn werklaarzen eronder aan.
    Dit zag er wel stoer uit.

    21 jaar
    11 maanden geleden
  • Werk in de constructiebouw als lasser en op maat maken van diverse stukken metaal voor de scheepsbouw. Heb deze laarzen ook altijd aan. Heb de laarzen gekregen van het bedrijf toen ik stage moest lopen. Die van mij zijn zwart en brandweermannen hebben deze ook wel aan. Heb de haix fire eagle vario laarzen, net als al mijn collega's. Is bij ons verplicht schoeisel op het werk en iedereen heeft dezelfde. Bieden super veel bescherming en zitten goed.

    @J15 Ik heb van 6e af al oorbellen. Ben toen ik 13 was begonnen met het groter maken van de gaatjes (stretchen) omdat ik tunnels erin wilde hebben. Heb nu al weer een paar jaar tunnels in mijn beide oren van 1,5 cm. En heb nog een tongpiercing (sinds mijn 14e). Verder heb ik nog een paar tattoo's op mijn beide armen staan. In ons werk is er niemand die er raar van opkijkt wanneer je er zo uitziet,

    Werklaarzen zien er inderdaad ook wel stoer uit ja, helemaal mee eens maar het gaat op de eerste plaats om de juiste bescherming voor je voeten.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Bij het werk op onze boerderij hebben mijn broer en ik altijd groene laarzen aan met stalen neus, maar ook heel vaak bruine leren laarzen van sixton. Ziet er stoer uit. Als we met de quad op het land moeten zijn, of voor de lol wat crossen heb ik de bruine lasrzen ook altijd aan.

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • @J18 Ik woon in een wijk waar ze nog veel huizen moeten gaan bouwen. Heel veel van die jongens en mannen die daar werken hebben ook van die werklaarzen aan. Vindt het er wel erg stoer uitzien. Waren laatst zelfs een paar die een korte broek aan hadden en dan de laarzen eronder.
    Ik ga binnenkort ook een paar van deze laarzen kopen.
    @TS Ik heb ook in mijn beide oren oorbellen, sinds mijn 10e, niets bijzonders hoor, niet voor schamen. Geen bijzonderheid dat jongens oorbellen hebben. Zie hier bij ons in de wijk ook veel bouwvakkers met oorbellen.
    Succes met je vakantiewerk en vervolgopleiding.

    18 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriƫntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privƩchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten