Skip to content
15 reacties
1525 weergaves

Wie draagt er ook Nike tech

Wie van jullie draagt er ook Nike tech en wat vinden jullie daar van?

Ik word zelf ook een beetje geil van die broeken soms en durf het eigenlijk niet te dragen maar wil het wel. Is dit gek en wie heeft dit ook?

19 jaar
1 jaar geleden

15 Reacties

  • Ik draag het ook en ook een Nike jockstrap

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • #19.Wat bedoel je met sportief geknipt/geschoren haar? Bedoel je dat lichtgrijze joggingpakken het best matchen met kort opgeschoren haar?

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik vind trainingspakken en tracksuits totaal niet tokkie. Op een nette bijeenkomst draag ik het niet maar voor de rest wel bijna altijd. Wel vind ik dat je kapsel enzo ook sportief geknipt/geschoren moet zijn. Anders matcht dit niet met elkaar. Misschien helpt het om te beginnen met een zwarte/donkerblauwe. Deze lijken op spijkerbroeken en later pas een grijze tech te dragen.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • @laatste jongen 19. Ik vind de Nike Tech ook heel lekker om te dragen en als ik hem aan die krijg ik altijd een stijve maar die zakt ook weer weg.

    Je hoeft niet bang te zijn om de Tech te dragen naar school. Veel studenten dragen hem. En het staat helemaal los van of je ambitieus bent of niet. Het is wel een beetje aso maar dat vind ik juist kicke.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • TS hier. Jongen16 wat fijn wat je schrijft dat je die hebt gekocht en er nu zo van geniet. Maar kick je er dan ook op en wat voel ej dan?

    Ik heb hem nu ook een paar keer aan gedaan en kreeg wel wat leuke reacties. Maar heb nog steeds hulp nodig, ik vind het vooral eng om naar mn studie aan te doen. Ik ben heel ambitieus en gedreven en ben dan bang dat docenten me een tokkie gaan vinden.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag ze altijd liefst lichtgrijs met manchetten. Zitten heel fijn en altijd zonder ondergoed. Heb nu ook licht grijze slimfit Puma. Ik draag er graag Alpha bombers op met lekkere wolmix coltruien.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja ik wilde het ook al heel lang. Werd ook gek van die boys die er de hele tijd aan zitten. Maar snap dat wel omdat het echt lekker zit en die stof gewoon geil is. Heb sinds kort kleedgeld en heb hem gewoon gekocht en de bon weggegooid. Mn moeder was niet blij maar zei zolang je er maar zuinig op bent

    Gelukkig is hij weer droog dus kan ik m eindelijk weer aan doen

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Oh nice man dat je er een mocht kopen ik zou dat ook willen maar mag niet van mn ouders.ik vind ze ook heel geil staan en dan vooral hoe de stof staat en dat je altijd jongens hun lul goed ziet dus ben gwn jaloers

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik droeg nooit joggingbroeken, maar zag al een hele tijd boys met die broeken en ook dat ze er dan steeds aan zaten dus wilde het toch ook is proberen. Heb zo’n broek gepast in de winkel en wat zitten die lekker zeg. Heb hem nu al drie dagen achter elkaar aan. Vanavond is hij helemaal nat geregend dus hoop wel dat ie morgen droog is zodat ik er weer van kan genieten

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongen22, ik ga echt zo goed op wat je zegt, wat vind je er zelf sexy aan dan, en kijk je ook als andere boys Nike Tech aan hebben?

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Nike tech maar ook andere tracksuits zitten heerlijk! Waarom zou je deze niet durven dragen? Je zou in het begin kunnen beginnen met een zwart of blauw pak. Dat lijkt nog het meest op een spijkerbroek. Als je daar blij mee bent zal ik ook een grijze kopen. Ik heb inmiddels iets van 15 pakken.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Nike Tech is super chill en mega sexy. Je voelt je altijd relaxed en cool waar of wanneer ook je Nike Tech draagt. Mensen houden van je en willen bij jou zijn en jou aanraken omdat de stof zo onweerstaanbaar zacht is. In Nike Tech lukt alles wat je doet en krijg je alles voor mekaar en zelfs kom je overal mee weg omdat je zo gigantisch knuffelgehalte uitstraalt.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • j16, nice en wat vind je er nice aan

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Wel grijze nike tecj

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • J19. Gewoon dragen als je dat graag wilt. Als jij dat mooie broeken vindt en het prettig vindt om deze broeken te dragen, dan moet je dat gewoon doen, lijkt mij. Ik zou daar niet raar van opkijken.

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten