Skip to content
10 reacties
1425 weergaves

Wie heeft er ook een tattoo?

Een paar weken terug ben ik 16 geworden en als verjaardagskado mocht ik dan eindelijk een tattoo laten zetten.
Op de binnenkant van mijn rechteronderarm heb ik een hele mooie laten zetten. Het is een dolk met eromheen een band. In de band staan mijn initialen en geboortedatum. Hij is best wel groot en bedekt bijna mijn hele onderarm. Eromheen zitten dan nog een paar takjes met blaadjes. Ben er zo ontzettend blij mee en erg veel leuke reacties gehad.

Iemand van jullie ook tattoos? En hoe oud was je toen?

16 jaar
1 jaar geleden

10 Reacties

  • @J16 Die van mij was 150 euro. Maar alles hangt af van hoe groot je iets wilt, hoe moeilijk is het ontwerp (schaduw werk, inkleuren). En de prijzen verschillen nogal per shop.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Wat kosten tattoos eigenlijk.

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • Afgelopen weekend een windroos tattoo laten zetten op mijn onderarm.
    Ben er erg blij mee en heel veel leuke reacties erop gehad.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Wat ook wel stoer is je bsn nummer onder die dolk. Dan ben je gemarkeerd vee. Is ook er in de trek

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Stoer ts! Een dolk met je initialen en geboortedatum eronder. Als ik een jongen was dan had ik dat ook wel gedaan denk ik. Het is ook heel handig als je ergens je gegevens in moet vullen en je kunt er even niet opkomen. Dan hoef je alleen maar naar je arm te kijken en je weet het weer

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • totaal 6: linkerpols binnenkant, linkerarm bovenkant, onderrug, nek, tussen me borsten, rechterbovenbeen. Ik wik er nog meer

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • @ j19, jij reageert op mijn inbreng, mooi dat jij een plan van de tatoeages hebt gemaakt en dat je piercings hebt. Goed dat je beseft dat het veranderingen zijn die je niet allemaal zomaar kunt terugdraaien, jammer dat je hier foto’s kunt plaatsen, had dit wel eens willen zien. Succes met het vervolmaken.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • @J16 Heb ook op mijn 16e de eerste laten zetten op mijn linkerbovenarm. En al snel volgden er steeds meer. Wilde van jongs af aan mijn beide armen graag volledig vol hebben tot over mijn schouders. In onze familie zijn tattoos en piercings heel normaal, mijn oom heeft een tattoo shop.

    @J19 Wat jij zegt dat er vaak niet veel samenhang tussen zit is waar, zegt mijn oom ook. Je begint vaak met 1 en wil dan meer. Omdat ik mijn beide armen volledig vol wilde hebben van jongs af heb ik eerst met mijn oom een soort plan gemaakt over hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Het is bij mij niet een soort thema zegmaar, maar het past wel allemaal bij elkaar. Ben nu bijna zover dat mijn oom de nog lege plekken op gaat vullen zodat mijn beide armen helemaal klaar zijn. Dan wil ik nog uitbreiden naar mijn schouders en borst.

    Verder heb ik nog een aantal piercings. Heb ringen in mijn tepels van 5mm, twee tongpiercings, drie ringen bovenin mijn linker oor en heb nog een 6mm ring in mijn pik hangen, een PA. Ben op mijn 14e begonnen met het stretchen van mijn oorbelgaatjes, en heb nu tunnels in mijn oren van 1,5cm. Tot mijn 14e altijd grote ringen in gehad.

    Het zijn allemaal permanente veranderingen die je maakt aan je lichaam, ik heb er goed over nagedacht en ben er trots op!

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Twee tatoeages op de linkerarm.
    Wil er daar nog meer.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Yep, ik heb ook een tattoo, een soort ging-yang op mijn rug, niet al te groot, ca. 9 cm doorsnede. Voor mij is dit wel genoeg. Wat ik zo jammer vind is dat vele tattoos hebben waar geen samenhang tussen is, het wordt dan snel rommelig.

    Verder is mij geadviseerd eerst plaatsen te nemen die gemakkelijk te bedekken zijn, onderarmen, nek, hoofd zijn in eerste instantie taboe. Licht er ook aan hoe je erin staat, maar als je later een baan zoekt kan dit wel eens nadelig zijn. Bovenramen kun je bijna altijd bedekken, onderarmen minder. Maar zoals hier vaker zeg, je leeft je eigen leven, doe vooral wat jij fijn vind!

    19 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten