Skip to content
17 reacties
2092 weergaves

Durf geen joggingpak te dragen

Ik wil eigenlijk super graag joggingpakken dragen zoals Nike tech, maar dit durf ik dan niet aan. Ik ben bang dat mensen me ordinair vinden en schaam me er ook voor. Mensen die ik ken dragen dit eigenlijk niet. Maar elke keer als ik dan ergens loop en ik zie iemand er wel in lopen word ik super jaloers en baal ik er van dat ik het niet aan heb. Wat is dit nou toch? Wat doe ik er aan

22 jaar
1 jaar geleden

17 Reacties

  • Ik begrijp het wel @ts. Als je je kledingstijl verandert sta je even in de spotlight omdat je anders bent dan normaal. Alleen dat is maar voor de eerste paar dagen is mijn ervaring. Daarna kent niemand je anders meer, Wat je zou kunnen doen als je bijvoorbeeld sport heb op school om de lessen daarna in Nike tech te lopen. Dan zal niemand hier raar van opkijken. Doe dat een paar keer en dan kan je daarna ook zonder dat je gym hebt erin lopen.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Lekker juist. Ik loop bijna meer in trainingspakken dan in andere kleding.

    18 jaar
    11 maanden geleden
  • Wat is er nou vreemd aan,ze worden door bijna iedereen toch gedragen.
    Ik zou er niet zonder kunnen

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • J23 echt he! Mensen die in fetish kleding gaan lopen zijn gewoon vies. Maar een trainingsbroek heeft niets met fetish te maken. Het is gewoon handiger in alle opzichten

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Herkenbaar, zo dacht ik er eerder ook over. Maar nu boeit het me geen ene moer wat een ander denkt. Kom op zeg, het is een trainingsbroek. Niet een één of ander vies leren fetish broek dat iemand draagt in het openbaar puur en alleen om opgewonden te raken. Trainingspakken zitten gewoon beter, drogen snel op als je door de regen fietst en zijn niet koud maar ook niet warm. Ik zie alleen maar voordelen!

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • Wel herkenbaar. Als je je kledingstijl aanpast dan krijg je vaak reacties. Trainingspakken worden door sommigen gezien als asociaal. Daar moet je niets van aantrekken. Ik heb sinds een paar maanden mijn hele stijle aangepast naar veel sportievere look. Dus draag nu veel trainingspakken. Heerlijk en lekker makkelijk.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik vind jongens leuk, die gewoon dragen waar ze zelf zin in hebben en die niet altijd meegaan in de grote massa. Dat vind ik jongens met karakter.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • bij mij op school komen ze zelf in nike tech pakken naar het kerst dinee niks gek aan hoor maar heeft miss ook wel met de leeftijd te maken. ik vind het ook wel leuk staan jammer dat er zoveel haat opnerkingen worden gegeven

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik begrijp niet waarom een trainingpak dragen zo raar is.
    Voor mij is het best normaal,ik heb er nooit reacties over gehad.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • @J20, ik tilde er niet zwaar aan, hoor. Die opmerkingen waren ook verpakt als grapje. Ik werk in de bouw en in onze sector gaan we iets minder verfijnd met elkaar om dan zeg maar in de bankensector. Voorbije zomer kwam de directie naar kantoor in bermuda en hebben wij hun ook uitgelachen met hun spillebeentjes. Ik bedoel maar : wanneer je kleding afwijkt van de standaardnorm, is er altijd wel iemand die er wat van zegt. Maar dat moet je gewoon van je laten afglijden.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @j22, op wat voor een bedrijf werk jij dat jouw “baas” het zich kan permitteren beledigende opmerkingen te maken. Van en naar je werk mag je toch dragen wat je wilt!!!

    Overigens de opmerking van jouw collega over nichterige kleding, kan ook niet. Is er een vertrouwenspersoon bij jou werkgever waarmee je dit kunt bespreken als je er zwaar aan tilt? Sterkte.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Op deze leeftijd nog zo bezig zijn met anderen poh focus op wat jij wil joh

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik begrijp het probleem van TS wel. Er zijn helaas mensen die hier hatelijke opmerkingen over maken. Onlangs ging ik in mijn Nike Tech naar mijn werk. Daar kleden we ons toch om in onze bedrijfskleding dus ik dacht wat maakt het uit. Nou, op weg naar de lockerroom was het twee keer prijs. Ik kwam de baas tegen en die zei "Zo, heb je je pyjama nog aan ?" en een collega zei "Man, je lijkt wel een nicht zo." Er is wel degelijk moed voor nodig om een joggingpak te dragen. Of een olifantenhuid.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Gewoon niks aantrekken van wat een ander denkt! Lekker jezelf zijn! Doen wat je leuk vindt! Ik zou me er geen moment druk over maken als ik jou was en gewoon aantrekken wat je mooi en lekker vindt zitten!

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongen22. Ik zou zeggen, gewoon doen. Waarom zou jij als jongen geen joggingpak mogen dragen? Als jij je daar prettig in voelt, dan gewoon doen. Jij doet hier niemand kwaad mee en je hoeft niet andere mensen om toestemming te vragen. Wees gewoon lekker jezelf.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Natuurlijk moet het dragen van een joggingpak geen probleem zijn, maar dan moet het wel
    In de juiste setting zijn.

    Mij mening is dat er gelegenheden zijn waar je het niet kunt dragen ; op school, in de kerk, in het restaurant, etc. Heb respect voor plaatsen of gebeurtenissen waar een ander “protocol” wordt gehanteerd., maar dat moet je wel kunnen inschatten.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Jemig dat jij je op je 22e nog druk maakt om wat andere van je kleding keuze vinden.
    Trek gewoon aan wat jij mooi vind en niet wat je vrienden mooi vinden.

    16 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten