Skip to content
353 reacties
11347 weergaves

Jongens met oorbellen

Ik ben een jongen van 23 en ik heb al lang oorbellen in. Eerst 1 oorbelletje in mijn linker oor. Soms een oorringetje en ook wel kleine oorknopjes. Een paar jaar geleden heb ik ook rechts een oorbel gaatje laten schieten en al snel droeg ik grote oorringen. En die vielen zeker op. Nu draag ik hoofdzakelijk oorknopjes met een diamantje. Vrienden van mij dragen nu links en rechts verschillende oorbellen. In het ene oor oorknopjes en in het andere oor een oorringetje of oorbellen met een hangertje. Wat voor oorbellen dragen jullie?

23 jaar
1 jaar geleden

353 Reacties

  • Leuk al dien jongens van 22 jaar met pareloorbellen. Bij mijn zijn het oorknopjes trouwens, geen hangers. Gisteren in een van mijn oren gedragen toen ik naar de bioscoop ging. Voor een groepje voor ons reden om lacherig te doen, ik hoorde duidelijk 'die homo met die oorbel'. Ach, op mijn neuspiercing kreeg ik destijds ook nare reacties. Zelf een date was er op stuk gelopen. Leuk is het niet, maar ik blijf me zelf. Vandaag draag ik pareloorbel in beide oren, nog mooier.

    22 jaar
    28 dagen geleden
  • Leuk dat jij parel oorhangers hebt. Ik heb alleen parel oorknoppen. En een parelketting. Hopelijk is de tijd dat alleen oude dames met parelketting en oorbellen dragen voorbij en kunnen jongens en mannen het ook dragen.

    22 jaar
    29 dagen geleden
  • Grappig om te lezen, want ik draag tegenwoordig we ook de ook een parel ketting en heb oorringen met een hangertje met een parel. Staat waanzinnig goed. Leuk dat ik steeds meer jongens zie die een parelketting dragen en in combinatie met oorbellen met ook weer pareltjes.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • @jongen 22, ik draag sinds al een hele poos een dikke parelketting. Staat mooi over mijn trui. Ik heb er ook sinds een half jaar parel oorbellen bij. Ik draag mijn parel oorbellen vaak thuis en soms in het openbaar wel in beide oren in een onbekende omgeving.Heb ook dikke parel oorbellen van wel een cm. Die staan heel gaaf bij kort opgeschoren haar. Maar om ook echt in dames kleding te gaan doe ik weer niet.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Gelukkig zijn er genoeg andere plekken voor piercings. Zijn er ook jongens die pareloorbel(len) dragen? Gaat weer wat verder dan oorhangers, die je tenslotte bij mannen steeds vaker ziet. Ik kocht ze aanvankelijk voor cross dressen, maar 'als jongen' heb ik er steeds vaker eentje in. Heb mijn haar super kort, dus het valt dan helemaal op.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Ik heb er ook over nagedacht om tepel piercings te nemen, maar ik heb toch besloten om het niet te doen. Ik vind het lekker om aan mijn tepels te zitten en mijn tepels zijn zeer gevoelig. Als ik een tepel piercing zou hebben zou ik bang zijn dat ik niet zo lekker met mijn tepels kan spelen. Als ik aan mijn tepels zit wordt ik altijd bloed geil. Dus ik houd het bij lekker grote oorringen al dan niet met een hangertje.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Jongen 22, oké ik moet er nog over nadenken. Navel durf ik zo voor heen te gaan en staafje in te zetten met 2 bolletjes met steentjes erin lijkt me vet gaaf. Mijn vriendin vind het ook leuk als ik tepels en navel zou laten doen. Maar ze is erg makkelijk durf ik het niet vind ze het ook goed.

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Pijn viel reuze mee. Was misschien wel een beetje in trance, wilde het gewoon zo graag. Tepels en navel zou ik sowieso nooit gelijk nemen, zo houd je het bovendien spannend. Je hoeft niet bang te zijn dat je ergens aan vast zit, je hebt namelijk (ook) hele kleine ringetjes. Jongen23 jaar: jammer dat je vriendin het niet ziet zitten. Benieuwd of ze die andere wel toejuicht. Zelf had ik het probleem niet, mijn toenmalige vriend vond het het gaaf toen ik de navelpiercing liet zetten. Heeft zelf zijn rechteroor van boven tot onder vol met oorbellen, dus dat scheelt. Vrienden waren wel verrast dat ik na neus en navel ook mijn tepels heb laten piercen. Die combinatie zie je volgens mij ook niet veel, vaak hele andere types in de gayscene.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • @jongen 22, ik zou het liefste navel en tepels tegelijk willen laten zetten. Maar ik zie op tegen de tepel piercings. Ik heb me laten vertellen dat het heel zeer doet. En ik ben niet voorzichtig en ben bang dat ik er met kleren of met douchen achter blijf haken. Dus als ik tepelpiercings neem dan worden het zowieso geen ringetjes al vind ik die wel het mooiste.

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Zou die tepelpiercings ook graag willen, maar mijn vriendin vindt dat helemaal niks helaas… Misschien dan maar eens een navelpiercing voorstellen of ze dat wel wil accepteren?

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Na jaren van angst voor de reacties nu toch een eerste oorringetje laten piercen. Het deed totaal geen pijn. En het voelt super. Nu afwachten wat anderen zullen zeggen... vanaf wanneer hebben jullie oorbel gewisseld?

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik draag al jaren oorbellen. Eerst alleen oorknopjes en tegenwoordig oorringen, met en zonder hangertje. Een neusring vind ik best wel leuk staan, maar niet bij mij. Ik draag links en rechts één oorbel en dat is voor mij prima. Ik draag ook wel links en rechts een andere oorbel dat is ook niet verkeerd.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • ja, was sowieso ook snel uitgekeken op de wenkbrauwpiercing. Past gewoon niet bij mee, meer voor de wat stoerdere jongens/mannen. Klopt dat neuspiercing en oorbellen goed samen gaan. Op vakantie in Colombia zag ik opvallend veel jongens met neuspiercing, bijna altijd een ringetje. Mijn neusknopje viel er wel op geloof ik, positievere reacties dan ik hier krijg (al was ik er destijds op voorbereid). Navel wordt helemaal gezien als een meidenpiercing, maar die ziet toch bijna niemand. Tepels vond ik de grootste stap, maar voelt gewoon heerlijk. Heb ik velen mee verrast, maar het is wel een beetje een fetish voor me. Welke laat jij het eerste zetten?

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • @ jongen 22, wenkbrauw piercing vind ik ook niet mooi eerlijk gezegd..Je ziet bij ons in de omgeving vaak tokkie mensen ermee lopen. Neusknopje met oorbellen gaat goed samen. En tepelpiercings en navelpiercing gaan ook goed samen en zijn gescheiden van je hoofd. Dat is ook nog een wens van mij om de tepels en navel van sieraden te voorzien.

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Heb om die reden mijn wenkbrauwpiercing (ringetje) uitgedaan toen ik een neuspiercing nam. Vierde en vijfde oor gaatje waren toen al dichtgegroeid. Sowieso te gek om te experimenteren en af te wisselen. Al zijn er mensen die het bij ook te veel vinden in het gezicht. Ik draag nu drie oorbellen, een helix bovenin en een neuspiercing. En ja, verder tepelringetjes en een navelpiercing.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Echte sieraden draag je in je lichaam en niet aan je lichaam. Ik heb ze wel in en aan het lichaam. Maar zorg er wel voor dat ik niet een wandelende ijzerhandelaar wordt. Houd het wel in verhouding.

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Oorbellen, je kan er bijna niet genoeg in je oren hebben. Ze staan iedereen goed. Ook leuk met andere oorpiercings of sowieso piercings in je gezicht of waar dan ook.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Doet me goed dat jullie zo positief zijn over een neusknopje. Staat inderdaad gewoon super mooi naast oorbellen. Gisteren wat dunnere oorringen van ca 2 cm ingehad, echt een gave combi. Kreeg nog een compliment van een meisje voor me in de bioscoop. Vandaag lekker thuis hangend op de bank met grote oorhangers in, mijn favoriete oorbellen.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Neusknopje heb ik ook. Leuk, want je ziet het de hele dag in je ooghoek. Glinsterend als het licht erop valt, donker bij tegenlicht. Een piercing die je visueel heel bewust meemaakt. Wil er ook nog een septumringetje bij. Een kleine niet al te opvallende. Ik heb van mijn nichtje begrepen dat dat heel fijn voelt, vooral als je je bovenlip omhoog trekt.

    En on topic: ja natuurlijk heb ik ook wat oorbellen.

    (En weer off topic: een PA, die ook mijn vriendin erg leuk vindt.)

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Niks van aantrekken, als je ook oorbellen hebt staat een neusknopje er heel leuk bij. Zo draag ik ook om beide enkels enkelbandjes later heb ik om beide voeten nog een teenring gedaan. Het maakt het plaatje gewoon compleet net als met een neusknopje en oorbellen.

    23 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten