Skip to content
78 reacties
4571 weergaves

Kapsel fetisj

Ik kan me behoorlijk opwinden aan geschoren jongenskapsels. Bijvoorbeeld kort opgeschoren of gemillimeterd. Ik fantaseer dan hoe het bij mij zal staan en hoe het er aan toe zal gaan bij de kapper als mijn haren worden weggeschoren.
Ik vind het ook leuk om voor een kapper te staan en dan te kijken hoe jongens worden geschoren.

19 jaar
1 jaar geleden

78 Reacties

  • Net terug van de kapper. Weer een verse hoge kale opscheer gekregen. Was erg opgewonden en euforisch toen de kapper met de tondeuse hoger en hoger ging. Erg fijn gevoel om de stalen tondeusekop zijn werk te voelen doen.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Misschien een idee aan je ma te vragen om je haar even niet te millimeteren maar te laten groeien. Na een paar weken is je haar behoorlijk lang. Dan kan je vragen of ze je haar opscheert (zijn wat video’s op YouTube van). Misschien is het dan zonder overloop maar je bovenhaar zal over het kale deel vallen. En als je bovenhaar te lang word kan ze wat knippen. Of anders laat je alles er weer afhalen want dan is het toch weer zomer.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Jammer voor jou. Als je wat ouder bent een bijbaantje zoeken zodat je geld hebt om naar een echte kapper te gaan.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb een fetisj voor mooie kapsels. Alleen zit het voor mij er niet in. Me ouders vinden het niet het geld waard om naar de kapper te gaan. Ze doen het daarom zelf bij mij. Elke weekend word me haar weer kort geschoren op standje 2 door me moeder. Tegelijk met mijn vader. En me ouders vinden het makkelijk.

    12 jaar
    3 maanden geleden
  • Erg spannend en opwindend om lekker hoog te worden opgeschoren waarbij een jonge kapper zijn hand op mijn hoofd houdt en mijn hoofd naar beneden duwt zodat de tondeuse optimaal zijn werk kan doen. Ik onderwerp mij bij het opscheren volledig aan de kapper en zijn tondeuse.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Of je ern buzz cut al dan niet mooi vind is een persoonlijke smaak. Zelf vind ik het niet mooi omdat het vaak overal dezelfde lengte heeft. Ik hou enorm van korte kapsels waarbij de zijkanten en achterkant volledig kaal zijn opgeschoren tot op of over de kruin. Van voor langer. Het is wel een kapsel dat je goed moet bijhouden. Ik ga iedere 2 weken voor een verse opscheer. Mijn haar wordt dan te lang. Hoog tijd dus voor de tondeuse. Ik geniet dan echt. Ik vind het spannend en erg lekker als ik met mijn hoofd naar beneden de stalen tondeusekop omhoog voel gaan. Alles wordt dan met een balding shaver nageschoren zodat je geen stoppeltjes meer ziet. Mijn voorkant wordt dan gefohnt tot een medium kuif. Ik laat dan ook mijn paar dagen stoppelbaard strak stileren. Ziet er strak uit dan.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • @j20 op zich is een Buzzcut best spannend kapsel. Zeker de eerste keer als je van kapsel wisselt en je lange lokken worden in een beweging eraf geschoren. Maar ook daarna kan je experimenteren met lengte verschil boven en op zij. Of een figuurtje/design laten zetten aan de zijkant, In de zomer heb ik het blond laten maken.

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik vind het ook heerlijk om vrienden enzo te knippen en scheren. Ik doe dit als hobby en word er steeds beter in. Het is voor mij een fetisj om iemands haar van lang naar kort te zien gaan. Gewoon het gevoel dat jij kan bepalen hoe iemand zich de komende weken voelt. Rond de zomer wilt iedereen weer kort of Buzzcut. Dat is echt het hoogtepunt.

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Voor mij geen buzz cut omdat ik van een spannender kapsel hou wat beter bij mij past. Opzij en achter zo hoog en kaal mogelijk opscheren tot over mijn kruin. Bovenop en voor wat langer zodat ik het mooi kan stylen.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Deze keer niet helemaal te kortste stand. Eerder wel eens volledig gemillimeterd. Stond te gek, maar het blonde effect is dan snel weg. Wel nog steeds stekeltjes, boven iets 'langer' dan zijkant en achterkant.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • @j22 welke stand van de tondeuse hebben ze jou geschoren?

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Gewoon eens doen, lekker kort. Ik heb gisteren mijn haar weer tot stekeltjes laten knippen/scheren en daarna blonderen. Wel drie uur bij de kapper gezeten, maar dan heb je wel wat. Draag je een oorbel? Staat er super goed bij. Tijdje geleden zo gedragen op Ibiza, hier val je vermoedelijk wat meer op. Mijn neuspiercing weer (na de brave kerst) in gedaan, maakt de wat rebelse look helemaal compleet.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Mijn broer broertje en ik worden elke week door me pa kaal geschoren met de tondeuse. Dus het heeft geen kans lang te worden. Ik zou wel eens wat anders willen. Maar dat kan me pa niet. En naar de kapper moet ik zelf betalen.

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • @j23, er is maar een manier om het zeker te weten en dat is het gewoon doen. ik zou gewoon in een keer de tondeuse op standje 1 erover halen. Het ergste wat kan gebeuren is dat je haar te kort is en dat je het niets vind. Ja haar groeit ongeveer 3 mm per week aan (=1 tondeusestandje per week).

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Ga in overleg met jouw kapper. Vraag hem dat je een opgeschoren kapsel wilt maar dat je dit in fases wil laten doen omdat je niet zeker weet of zo'n kapsel jou staat. Zelf had ik dit ook. Uiteindelijk stond opgeschoren haar mij erg mooi. Toen ik overtuigd was heb ik mijn kapper gevraagd om mijn zijkanten en achterkant zeer hoog en kaal op te scheren op militaire wijze. Van voor houd ik het wel langer zodat ik een medium kuif kan fohnen.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik weet niet of mij een kort geschoren of gemillimeterd kapsel mij staat... weet iemand hier een oplossing voor...??

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Ben net terug van de kapper. Mijn hoge opscheer was aan het vervagen wat ik lelijk vind. Heerlijk om de stalen zero gapped tondeusekop omhoog te voelen gaan en mijn zijkanten en achterkant keurig kaal maakt. Voor mij een echt geluksmoment. Volgende week, net voor kerstsmis ga ik terug.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • @j16 ik ben benieuwd of je het al hebt aangedurfd om een buzzcut te zetten. Normaal doe ik het alleen in het voorjaar/ zomer maar nu ik er weer zo over schrijf heb ik er toch weer zin in gehad om gister te millimeteren door me vriendin.

    19 jaar
    6 maanden geleden
  • @19 ja mee eens. Ik ben om de week voor 12 euro klaar. Bij andere kappers is dit meer dan het dubbele. En dan heb ik weer een verse opscheer of in de zomer een buzzcut.

    19 jaar
    6 maanden geleden
  • @j19. Yes, Turkse en Marokkaanse kappers scheren veel mooier en hoger op dan dure barbershops omdat ze hier bijna niets anders doen. Bovendien liggen de prijzen stukken lager. Dan kan ik vaker (1 × per 2 weken) naar de kapper voor een verse opscheer. Iedere keer weer genieten als de tondeuse omhoog glijdt.

    20 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten