Skip to content
11 reacties
609 weergaves

Haar bleken

Ik ben sinds een dag gemillimeterd en wil mijn haar laten bleken. Wie heeft hier ervaring mee en is een gemillimeterde lengte daar genoeg voor of zeggen jullie nog even even wachten? Groetjes

19 jaar
12 maanden geleden

11 Reacties

  • Misschien ook zo'n stempeltje, omdat je er meer meiden mee ziet. In de homo scene is het in elk geval een vertrouwde coupe, zeker die van Ibiza. Mijn haar groeit inmiddels flink, waardoor het nu wat minder opvalt. Wil het voor het komende weekend weer laten blonderen. Maar er zullen vast ook hetero jongens mee rond lopen hoor. Juist doen zou ik zeggen. En met een wat stoerder voorkomen, oogt het ook misschien anders. Ik kreeg heel wat te horen toen ik een paar jaar geleden op school mijn haar in een staartje droeg. Een andere jongen weer veel minder. Tja.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Wat is er gay aan een gemillimeterde kop met geblondeerde haren? Ik ben nu op een leeftijd dat ik mezelf een beetje wil herontdekken in wat extremen. Dus andere kleding maar ook wil ik me haar die ik vier jaar gelijk heb veranderen. Ik zit er serieus om te denken om is heel wat anders te doen door het kort te scheren en te blonderen. Maar zelf val ik op vrouwen die ik met me nieuwe stijl ook wil aantrekken.

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • Gaaf om zo'n oom te hebben. Heb zelf weinig homo's in de familie. Maar met twee zussen heb ik altijd lekker kunnen sparren over een nieuwe look. Sinds ik op de mode academie zit kan ik helemaal doen en dragen wat ik wil. Opvallende kleding, oorbellen, neusknopje en zeker ook kapsels. Over 2 weken ga ik op vakantie. Ik overweeg helemaal gemillimeterd en as-blond

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • @ j22, bedankt voor je leuke reactie, ga de clip bekijken. Ik heb een gave oom die gay is en die heeft inderdaad wel eens verteld dat het in de jaren ‘90 van vorige eeuw er zo aan toe ging. We praten regelmatig over gay zijn nu en vroeger, met zijn verhalen zou ik wel in die tijd hebben willen leven. Hij had het ook over de “Danssalon” in Eindhoven of de It in Amsterdam, moeten gave tenten zijn geweest, daar zijn ook filmpje van te vinden op internet, echt vintage!

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • Ja jongen @20. Super hoor! Vriend van me zit op de mode academie, weet alles van nieuwe en oude trends. Deze combi zag je volgens hem veel in de gay clubs eind jaren '90. Moet je eens kijken naar Madonna's clip, Beautiful Stranger. Die jongen op de achtergrond. Moet je eens kijken!

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Herken wat j22 aangeeft, heb een aantal jaren geleden het een aantal keren in verschillende lengtes gedaan, staat mij allemaal goed en ja, ik draag er oorbellen bij, Keltische, want die vind ik mooi, ziet er gay uit, maar dat ben ik ook, dus geen probleem.

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • Hoi j22, ts hier. Ik vond het niks. Ik had het geblondeerd maar vond het zo blond dat ik het terug wilde verven, dat zag er ook niet uit dus toen heb ik maar besloten het scheerapparaat erover te halen. Dit keer zonder opstukje. Omdat het zo kort was zaten er verfvlekken op mijn huid maar dat is allemaal weg nu gelukkig. Deze lengte bevalt me trouwens wel heel erg dus ik hou het lekker kort maar wel mijn eigen haarkleur. En ja ik draag oorbellen, in elk oor een puntje :)

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Super leuk hoor, geblondeerde stekeltjes. Mijn favoriete kapsel, bij anderen en bij mezelf. Heb het beide keren laten doen bij de kapper. Ene keer nadat het eerst helemaal gemillimeterd was. Nadeel is dat het effect inderdaad van korte duur is. Laatste keer nog steeds superkort, ca 2 cm, maar had er langer plezier van. Niet mee zwemmen in chloor trouwens. Je ziet er meer meiden mee lopen trouwens dan jongens, maar gewoon doen hoor. As blond is mooi, niet helemaal spierwit. Draag je ook een oorbel? Klein steentje in je oor staat er super bij.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Licht eraan hoeveel millimeter je haar is geschoren. Ik denk dat je stand 4 of 5 nodig hebt om een beetje haar te hebben om te kleuren. Heeft de kapper jou geschoren of heb je dat zelf gedaan? Anders kan je dit natuurlijk ook bij de kapper vragen.
    Wat voor haar had je eerst btw?

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • Bleken met waterstofperoxide gaat over het algemeen goed, de kleur van je haar kan bepalend zijn wat de eindklassering wordt.

    Als je haar gemillimeterd is, groeit het er heel snel uit en krijg je witte puntjes. Hoe korter het haar, hoe minder je ervan ziet. Hiernaast is waterstofperoxide slecht voor huid en haar, daar rekening mee houden, voor nu maar kan voor later ook gevolgen hebben! Succes

    20 jaar
    12 maanden geleden
  • Bleken kan bij gelijk welke haarlengte. Maar probeer eerst een klein stukje. Vertrouw niet op de foto van de verpakking. Ik wou goudblond maar het pakte oranje uit.

    22 jaar
    12 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten