Skip to content
41 reacties
1715 weergaves

Jongens met nagellak

Een vriend van mij heeft al een tijdje zijn nagels zwart gelakt. Van het weekend was ik bij hem en ik zij dat ik die gelakte nagels best wel leuk vindt staan. Hij liep naar de badkamer en kwam terug met zwarte nagellak. En hij ging zitten en pakte mijn hand en hij ging mijn nagels lakken. Ik vond het prima en ik dacht die nagellak is er zo weer af. Nu loop ik al 3 dagen met gelakte nagels en vind het eigenlijk super gaaf staan. Maar kan dat wel een jongen van 23 met nagellak?

23 jaar
9 maanden geleden

41 Reacties

  • Ik ben ook hetro, maar ik vind gelakte nagels bij jongens super gaaf staan. Het heeft niets te maken met je geaardheid, maar meer wat je zelf leuk vindt en wat bij past

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • Meisje 19, ik ben gewoon hetero idd. En niemand hier heeft het over hoge hakken en schoudertasjes. Dan moet je op een andere forum zijn. Op dit forum hebben het over nagels lakken. Wen er maar aan, dat steeds meer jongens en mannen hun gaan nagels lakken. En ook onder hetro jongens en mannen wordt nagels lakken steeds normaler. De tijd dat je alleen bij meiden en vrouwen zag is wel voorbij.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Mijn vriendin vindt het super gaaf dat ik ook gelakte heb. Het klopt dat nog niet veel jongens met gelakte nagels lopen, maar je ziet steeds meer jongens met gelakte nagels. Het is voor mij nu gewoon en vooral jongens vinden het super gaaf, maar durven zelf nog niet hun nagels te lakken. Het is gewoon een kwestie van tijd.

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • Ook nog op hakken? Sorry hoor maar ik wil niet dat mijn vriend dit gaat doen.

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • J22 ik heb nooit gezegd dat ik dat gay vind. Ik vind het wel bijzonder dat jullie vriendinnen instaat zijn jullie te overtuigen nagellak op te doen, op hakken te lopen en een schoudertasje te dragen. Het is bijzonder voor een hetero.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Zeg meisje van 19, jongen van 23 en ik hebben allebei een vriendin dat lees je toch? En wij zijn in toestemming van ons zelf mede gevormd door onze vriendinnen die deze stijl enorm waarderen. En dat jij dat gay vind is jou probleem niet de onze. En als je zelf nog steeds in de kast zit val een ander daar niet mee lastig? Dit forum is bedoeld voor gelijkgestemden en niet voor een puber van 19 die iedereen maar voor homo dient uit te maken terwijl ze gewoon zeggen dat ze een vriendin hebben.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • J23 je bedoelt vriend?

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Nagellak bij jongens is super gaaf. Mijn vriendin heeft voor een grapje mijn nagels een keer gelakt. En wil ik niet meer anders. Ik loop nu altijd met gelakte nagels. Mijn vriendin vindt gelakte nagels bij jongens nu ook super gaaf. Als je eenmaal probeert dan wil niet anders :-)

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • Geen nagellak voor mij.

    14 jaar
    9 maanden geleden
  • Nee j23 ik wil geen nagellak. Wat jij doet moet je zelf weten, maar voor mij is het niets.

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Hé J22, wat een leuke bijdrage van jou! Helemaal mee eens ook.

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • Eerlijk gezegd zou ik er wel moeite mee hebben als mijn vriend met nagellak over straat zou lopen.

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Andere jongen van 23, helemaal eens, het maakt niet uit of je gay, bi of hetero bent. Ik heb ook nagellak, oorbellen en armbanden en heb ook een vriendin. Zij vindt het super gaaf dat ik men nagels lakt en dat ik oorbellen draag.

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • Hé M19, hij heeft een vriendin. Je kunt toch lezen? En als hij ook nog een vriend zou willen hebben, who cares, het is 2023, niet 1943. Evenwel heb ik niet de indruk dat J22 erg ongelukkig is met zijn leuke vriendin.

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • J22 heb je al een vriend?

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik denk dat er veel meer meiden rondlopen met mannelijke accenten. Dan jongens met vrouwelijke accenten. Omdat dat wel geaccepteerd wordt schijnbaar. En die meiden van hierboven zijn zo jong daarvan zou je verwachten dat die het eerder normaal vinden dan van een vrouw van boven de 60. Ook voor jongens en mannen is het hartstikke leuk om met nagellak en sieraden bezig te zijn. Als jongen zijnde heb ik wel mijn grenzen, ik draag geen rokjes en jurken, heb geen tatoeages en ik maak mij niet op. En gelukkig ligt bij mijn vriendin daar ook de grens. Anders neigt het richting travestie. Wat ik ook helemaal prima vind overigens maar niet bij mij.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Mannelijk of vrouwelijk heeft niets te maken met of je je nagels lakt of niet. M19 vindt het niks als jongens ook maar enige niet-typische jongensdingen aan de dag leggen en er is nu ook een M21 die er is ongeveer dezelfde ideeën op na lijkt te houden, maar nog steeds moet het gewoon oké zijn om als jongen je nagels te lakken in een kleur die je wilt, of sieraden te dragen, zoals oorbellen, neus- of navelpiercings, of kleren die niet per sé standaard voor jongens zijn (leren broeken, tuinbroeken, of rokjes, wat jij maar wilt). Of voor meisjes stoere hoodies en skatebroeken (ook superleuk).

    Ik ben een niet zo stoere jongen die juist stoere meisjes superaantrekkelijk vind. En heel misschien vind ik meisjesachtige jongens nog wel spannend, maar om daarmee iets te beginnen is een stationnetje waar ik voorlopig nog wel even niet aan toe ben.

    Vooralsnog lak ik nog maar gewoon vrolijk mijn nagels met lekker flonkerende lak.

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • Helemaal eens, mijn vriendin vindt het ook super gaaf dat oorringen draag en ook met gelakte nagels heb. Verder heb ik ook acht armbanden om. Mijn vrienden vinden het ook oké en vinden het ook stoer staan.

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik was vroeger ook echt mannelijk tot ik mijn huidige vriendin leerde kennen. Ze zei direct ik val eigenlijk op mannen met vrouwelijke accenten. Binnen een paar jaar droeg ik overal sieraden heb ik oorbellen gekregen en draag ik nagellak meestal op mijn tenen soms op mijn handen. En ben er zo aan gewend dat als ik iets even niet op of in heb me meteen kaal voel. Sieraden dragen is erg verslavend geworden.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Echte jongens lopen ook met gelakte nagels. Ik vind het super gaaf staan en ik krijg best wel positieve reacties.

    23 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten