Skip to content
12 reacties
1212 weergaves

In joggingsbroek naar kapper

Hoi allemaal. Misschien een rare vraag. Maar ik had met wat vrienden een discussie of het wel of niet aso is om met joggingsbroek of trinna naar kapper te gaan. Wat is jullie mening?

14 jaar
5 maanden geleden

12 Reacties

  • Alleen geen pet op doen. Dan krijg je vaak een randje waardoor het scheren lastig gaat. Verder lekker aan wat je wil

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Voor de kapper maakt het niet uit denk ik,zo zag ik zaterdag dat een jongen met een trainingspak aan voor mij aan de beurt was.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Kapper maakt sws niet uit. Tenzij je echt heel netjes altijd ben en voor het eerst naar een kapper ga. Dan kunnen ze best wel verward worden als jij sportief eruit ziet in trainingspak en chique normaal door het leven ga. Als ze je haar sportief scheren/maken dan kan dit misschien wat vreemd staan bij je andere kleding.
    Daarnaast zeggen meer het: de tijd dat joggingbroeken alleen door asos worden gedragen is voorbij. Ik denk dat elke jongen stiekem heel de dag erin wil lopen,

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Waarom zou dat niet kunnen? Je moet dragen waar jij je goed in voelt en niet denken aan wat anderen daar eventueel van vinden. Zolang jij je er maar goed bij voelt. Ik draag ook altijd joggingbroeken, ook naar de kapper, en heb nog nooit een negatieve reactie gehad.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Hi TS. ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe deze discussie is gelopen. Ik heb er nu totaal geen moeite meer mee om in mijn joggingsbroek naar de kapper te gaan. Zeker omdat er toch een mantel overheen hangt. Natuurlijk wel eventjes de gelegenheid afstemmen. Maar boodschappen, stadje, kapper, chillen met vrienden thuis enzo lijkt mij geen probleem. Een slobber joggingsbroek zou ik wel vermijden. Maar een Nike Tech ofzo is prima. Let wel op dat je in een joggingsbroek goed een bobbel ziet. Zeker bij een licht grijze. als je bij de kapper een stijve krijgt kan iedereen dat dus wel zien.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Zoals anderen ook al zeiden, denk ik dat het inmiddels heel normaal is om een joggingbroek te dragen. Ik zou het totaal niet asociaal vinden. Of iemand een joggingbroek draagt, zou iemand bij de kapper niet moeten uitmaken.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Kga ook gwn in Nike tech of Under Armour trinna naar de kapper. Vaak heb k geen boxer aan met Nike tech en dan zie je gwn echt een grote bobbel in mijn broek en dan zegt mijn kapper ook iets van. Maar Bijna iedereen zie k met trinna naar de kapper gaan

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Tuurlijk kan dat. De tijd dat joggingbroeken aso waren is echt voorbij hoor. Kijk nou op TikTok : 8 op 10 gasten draagt ze. En ze worden ook steeds mooier. Het zijn allang niet meer van die lubberende vodden. Ik durf hier te voorspellen dat de joggingbroek in 2024 voor iedereen de standaardbroek wordt.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Mensen moeten dat fijn zelf weten. Altijd dat oordelen van andere mensen. Laat ze lekker, snap je.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Waarom niet?
    Doe ik altijd,n goede vriendin die kapster is knipt mij ook regelmatig en tussendoor soms naar de barbier.

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Persoonlijk vind ik het wel kunnen.

    Naar school, werk of stage is het echt een no-go, tenzij je een sportopleiding doet of in een sportschool werkt ofzo. Ook naar familie wordt een joggingbroek zeker afgekeurd.

    Maar gewoon in vrije tijd, en dus ook naar de kapper, vind ik persoonlijk wel kunnen.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik ga vaak naar de kapper (iedere 2 weken) met een joggingbroek of korte shorts naar de kapper. Waarom zou dit aso zijn? Bij mijn kapper komen veel jongens en jonge mannen met een joggingbroek/trainingspak.

    20 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten