Skip to content
25 reacties
1283 weergaves

Rokje voor jongens

Hey,
Ongeveer 2 jaar geleden ben ik begonnen met het dragen van rokjes. Eerst stiekem alleen thuis, daarna voor mijn vriend en nu we samenwonen ook veel meer naar vrienden toe en ook steeds meer in het openbaar. Zijn er meer jongens die (in public) rokjes dragen? Wie weten het allemaal? Wat waren de reacties van anderen?

22 jaar
28 dagen geleden

25 Reacties

  • Ik draag tegenwoordig nep leren broeken en de meeste koop ik op de damens afdeling. Ik heb laatst een heel wijd model gekocht. Deze zit super. Ik ook een nep leren legging en die draag ik ook graag. Ik heb geen probleem om damens kleren te kopen. Ik draag ook in beide oren oorbellen en die koop ik ook op meiden afdeling.

    22 jaar
    2 dagen geleden
  • Ik draag tegenwoordig nep leren broeken en de meeste koop ik op de damens afdeling. Ik heb laatst een heel wijd model gekocht. Deze zit super. Ik ook een nep leren legging en die draag ik ook graag. Ik heb geen probleem om damens kleren te kopen. Ik draag ook in beide oren oorbellen en die koop ik ook op meiden afdeling.

    22 jaar
    2 dagen geleden
  • Ongeveer twee jaar geleden heeft mijn moeder mij betrapt in haar kleding. Ze was een beetje boos omdat ik in haar kasten heb lopen rondneuzen, maar verder was ze erg begripvol. En we hebben toen samen leuke kleding gekocht zoals lingerie, rokje, topjes, jurkjes en pumps.

    22 jaar
    2 dagen geleden
  • Ik draag ook graag meidenkleding en heb sowieso een androgene stijl. Op andere fora schreef ik er net al over. Ik draag ook tuinbroeken, lange en korte (thuis met maiilot er onder). Staat lekker girly, zit te gek en zeker de wat stoerdere leren tuinbroek. Oorbellen draag ik al jaren. Tussen helix ringetje bovenin en een van mijn oorbellen draag ik sinds kort wel eens een kettinkje. Verder draag ik een neusknopje en een navelpiercing. All the way ga ik wel eens naar travestieclub de Lellebel in Amsterdam.

    22 jaar
    2 dagen geleden
  • Ik draag vaak meisjeskleren, maar dan wel van het Tomboy type. Nèt jongensachtig genoeg om net niet vervelende reacties op te roepen, maar ook net wél genoeg om mezelf te kunnen zijn. Rokjes niet in het openbaar, maar wel leren of nepleren tuinbroek, oorbellen en neusknopje. Verder tamelijk onverwacht cis-gender hetero, misschien beetje bi voor sex, maar dan weer niet voor relatie.

    Zou het wel leuk vinden wat meer meisjesachtige kleren te dragen in het openbaar. Misschien ook wel een fetisj… en aan de andere kant: jongenskleren zijn meestal zo ontzettend saai! Dan miet je wel eens wat creatiever zijn. 🤩

    23 jaar
    8 dagen geleden
  • Hey, hier TS, wat leuk om van jullie te horen dat er meer jongens aan het experimenteren zijn! Gelakte nagels zijn echt gaaf bij jongens en make up ook! Heb make up wel geprobeerd maar niet helemaal mijn ding. Nagellak draag ik alleen in de vakanties, omdat het op werk niet kan. Ik ben nog wel benieuwd naar wat voor vrouwenkleding jullie dan dragen? @j22 van de laatste reactie, bij mij weten de meeste van mijn vrienden het wel, familie niet. Ook ga ik wel met een rokje aan naar andere steden toe, en dat is echt fantastisch! Krijg er zo'n vrij gevoel van! Zijn er nog andere jongens die vrouwenkleding dragen?

    22 jaar
    10 dagen geleden
  • Leuk om te lezen dat meer jongens vrouwenkleding dragen. Ik sinds paar weken een pruik gekocht en ben ook beetje aan het oefen met make-up.
    Ik ben trouwens benieuwd of jullie het stiekem dragen of dat andere het weten.

    22 jaar
    11 dagen geleden
  • Ik maak mij ook niet op. Ik lak mijn teennagels meestal omdat ik om beide voeten ook enkelbandjes en teenringen heb. Dat maakt het totaal plaatje wel compleet.

    22 jaar
    12 dagen geleden
  • Ik maak mij nog niet op. Ik heb wel gelakte nagels. Ik vind het best wel spannend om me op te maken. Het zal best de aandacht trekken en ik denk dat je veel kommentaar krijgt.

    22 jaar
    12 dagen geleden
  • Ja, zeker weten. Voel me hier zo goed bij. Maken jullie je ook wel eens op trouwens? Maakt het natuurlijk compleet.

    22 jaar
    13 dagen geleden
  • Niks van aan trekken, er zijn veel jongens die tegenwoordig een parelketting dragen. En misschien net als wij ook parel oorbellen erbij willen dragen maar nog niet durven helaas. Gisteren sprak ik een oudere kleding verkoopster ja en met parel oorbellen en ketting. Ze zei je ziet er gedurft uit. Ik zei uw parel sieraden staan u ook leuk en moest ze lachen. En verder moet je gewoon kunnen dragen waar je blij van wordt toch?

    22 jaar
    15 dagen geleden
  • Thuis draag ik vaak een maillot, heerlijk op de bank. Voorlopig nog geen zomer, dus deze week zeker nog. Ook overdag vaak, ziet toch niemand. Heb een witte, beige en roze. Andere vrouwenkleding die ik thuis draag: over de maillot ene keer een super kort tuinbroekje, andere keer een super kort leren broekje. Beide een damesmodel. Jumpsuit draag ik eveneens regelmatig. Heb er twee, waarvan ik wel eens aan heb naar college. Op de mode academie zijn ze wel wat gewend. Bepaalde oorbellen droeg ik tot een jaar geleden alleen met uitgaan, maar niemand kijkt meer op van jongens met hangers in de oren. Kreeg (zie ander forum) wel een rotopmerking over pareloorbel, maar die gaan steeds vaker in.

    22 jaar
    15 dagen geleden
  • Zal je leuk staan denk ik, dunne zomer panty's 15 den zwart of huidskleur lichtglanzend bij je skater skirt. Wel je benen scheren, behaarde benen onder je panty lijkt verschrikkelijk.

    22 jaar
    17 dagen geleden
  • @andere j22, klinkt leuk allemaal! Die vrouwen kleren en maillots. Wat draag je dan bijvoorbeeld? Draag je die kleren (of een gedeelte) ook als je niet uitgaat?

    @eerste j22 ik denk dat ik ook wat dunnere panty's ga dragen, vind mn benen zonder panty toch wel erg kaal

    22 jaar
    18 dagen geleden
  • Hier andere jongen @22. Ook ik vind het spannend om vrouwelijke kleding en sierraden te combineren. Maandelijks ga ik wel eens helemaal als vrouw naar travestiebar De Lellebel, dus ook vol in de make up, mijn grootste oorbellen in en (als ik mijn navelshirtje aan heb) mijn navelpiercing trots zichtbaar. Maillots draag ik het liefst, zowel daar als overdag. Heb 'gewoon overdag' sinds kort ook wel eens een pareloorbel in

    22 jaar
    20 dagen geleden
  • @j22, ik draag iets meer aan sieraden dan de meeste jongens/mannen doen. De meesten dragen wel sieraden. De grootste oorringen zijn 3 cm waar ik mee buiten kom. Wel groter dan gemiddeld. Reacties vallen reuze mee. Dames die vaak even reageren dat ze het gedurft vinden.
    Je ziet gelukkig steeds meer jongens met nagellak, blauw, rood, zwart groen heb ik al bij jongens gezien.
    Thermopanty's zitten erg fijn. Die heb je in de winter wel nodig onder een rokje. Maar ik heb meestal zwart of huidskleur. 15 of 20 den. Met motief heb ik ook gehad zijn ook leuke panty's.

    22 jaar
    21 dagen geleden
  • Hé, wat draag jij 's zomers onder je rikje? Bij mij is het afhankelijk van het soort rokje. Bij een Schotse kilt draag ik er niets onder, zoals de Schotten zelf en bij een minirokje een stringetje of ook niets. Dat is soms wel opletten als ik ga zitten dat je piemel er niet onderuit komt, maar op een terrasje interesseert me dat eigenlijk niet door de reaktie van met name meiden. hahaha. In de winter toch maar liefst een broek om geen blaasontsteking te krijgen of een fikse verkoudheid te vatten.

    23 jaar
    21 dagen geleden
  • @j22, ik vind het wel goed van je dat je die sierraden durft te dragen! Vooral die oorbellen, dat lijkt me toch wel vrouwelijk! Krijg je er veel reacties op?
    Jongens met nagellak vind ik ook echt fantastisch! Ook dat lijk je steeds meer te zien. Ik heb toen voor zwart gekozen omdat het een kleur is die ik ook veel qua kleding draag en makkelijk te combineren is voor mij. Blauw ga ik voor van de zomer proberen!
    Ik zie panty's meer als praktisch dan als mooi. Ik heb een aantal zwarte termo panty's (70 denier) van de Hema, lekker simpel en past bij alles en zit heerlijk! Toen ik begon met een rokje dragen was het zomer dus droeg ik nog geen panty's. Het idee dat ik dan in de winter geen rokje kon dragen vond ik maar niks dus een beetje gezocht en toen die Hema panty's gekocht. Kun je heel vaak wassen en weer gebruiken. Ik wil er nu wel een paar met een motief, een ruitje ofzo, dat past dan iets meer bij een effen zwart rokje. Wat voor panty's draag jij?

    22 jaar
    22 dagen geleden
  • Een rokje lijkt me maar niks,wel had ik gisteren een jurk(toga)aan en een koorhemd eroverheen van het koor waar ik sopraan ben.

    15 jaar
    22 dagen geleden
  • @j22, de trend van nu is dat veel jongens een parelketting om hem hebben. Dus die is ook om mijn hals komen te hangen. Met 2 zilver kettingen erbij om. Staat het super mooi samen. Ik heb veel soorten oorbellen en wissel regelmatig. Maar mijn favoriete grotere ringen of ringen met hangertjes wat je ook steeds meer bij jongens ziet. Ja klopt, als je mijn stijl en jouw stijl zou combineren wordt het te. Ik ben en blijf wel een jonge man, en heb ook een licht baardje om dat toch wel een beetje uitstralen ook.
    Maar jij hebt geen oorbellen?
    Wat grappig ik heb mijn teennagels altijd gelakt. Gisteren kwam mijn vriendin thuis met zalm roze. Die moest er nou op. Mijn vingers doe ik soms met blanke lak.
    Blauw vind ik een hele mooie kleur bij jongens en mannen. Zwart vind ik meer passen bij gotic mensen. Wat tof dat jij alleen maar positieve reacties krijgt. Ik woon in een boeren wereld waar het toch minder geaccepteerd wordt helaas. Oh ik was 13 of 14 ofzo toen mijn aandacht getrokken werd naar de prachtige benen van de meiden. En dacht dat wil ik ook om mijn benen hebben. Nu zijn er inmiddels al jaren heren panty's op de markt. Ook verschillende geprobeerd maar ze zijn stervens duur. En zijn precies hetzelfde als de goedkopere dames panty's.wist jij meteen bij het rokje dragen daar hoort een panty of kwam dat later?

    22 jaar
    23 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten