Skip to content
60 reacties
2454 weergaves

Mensen met rood haar.

 Beste mensen, Ik vraag mij het volgende af: Waarom zeggen zoveel mensen over mensen met rode haar dat ze geen ziel hebben enzo?
Ik bedoel, ze hebben alleen maar een andere kleur haar. Wat maakt dat nou uit?   Wie denkt hier nog meer zo over?  

15 jaar
13 jaren geleden

60 Reacties

  • Ik vind rood juist heel leuk bij jongens en bij meisjes!

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriendje heeft rood haar, dus kom niet aan mijn vriendje! :-)
    Ik vind het heel mooi.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn eerste vriendinnetje (ik was vijf) had rood haar en we wilden samen trouwen.
    En als ik een meisje met rood haar zie dan ben ik altijd blij want die doet me aan dat vriendinnetje denken.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • hoii ik heb er ook heel veel last van mensen zeggen dan ginger rooie vuurturen zoem maar op ik heb heel vaak tegen me ouders gezecht dat ik me haar wil verven maar dat mag niet maar meestal als mensen dat zeggen is me hele dag wel verpest

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb van mezelf rood haar ben er altijd mee gepest en nu ik ouder ben vind iedereen he mooi best verwarrend maar goed geeft niet c:

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Moet er gwn schijt aan hebben dat mensen ginger of rooie zeggen k accepteer et en et boeit me vrij weinig als iemand et zegt

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen 14 ik hou mijn haar ook zo kort mogelijk en net als jou scheer ik al het rood bij mijn pik weg.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • ik heb zelf rood haar dus scheld er niet mee

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb rood haar van natuurlijk. Ik vind het zelf vervelend als mensen op een spottende manier ginger tegen me zeggen. Daardoor wou ik zelfs geen rood haar meer, maar gelukkig zit ik nu op een school waar ze het wel mooi vinden. Ik vind dat je tegen mensen niet dingen moeten zeggen als gingers hebben geen ziel en dat geld ook voor de dingen die ze zeggen over blonde of een anderen kleur.

    P.s ja ik heb wel een ziel.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb ook rood haar. Elke dag als ik naar school fiets, of ergens anders ben, hoor altijd om me heen: kijk een 'ginger'. Nou ik wil niet veel zeggen maar het woord ginger betekent niet eens roodharige ofzo. Ook elke dag op school word er gezegt: Hahhaha jij hebt rood haar kkr lelijk. Het woord kkr ook altijd he, daar word ik ook zo boos om. Grappen zoals: vuurtoren, en als je naakt bent lijk je wel een lucifer. Ik word er gek van. Ik weet nu niet of wel ik wel zo trots ben op mijn haar kleur

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • @jongen van 21, het interesseert me niet waar ginger vandaan komt, maar wat het is en dat blijft gember en is niet rood! Het blijft dus krom om roodharigen zo te noemen. Ook had ik het niet over sletterig, want die zijn er met andere kleur haar ook meer dan genoeg, als je dat zoekt. Btw, er is ook een jaarlijkse 'dag van de roodharigen' en die is bijzonder leuk voor iedereen dir rood haar heeft. De diverse onderzoeken dateren van jaren her, maar zijn met wat googelen vast nog te vinden.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Me ex was een roodharige en was zeker meer geïnteresseerd in het bed, ik weet nou niet of het een goede eigenschap is om te vertellen dat roodharige sletteriger zijn...? en als je niet weet waar ginger vandaan komt ga southpark kijken... google helpt je wel verder naar de desbetreffende episode, heb overigens niks tegen rood haar, het is maar het persoon dat je er bij bedenkt. en voor de 29 jarige zou je het onderzoek/studie kunnen linken door een specifieke zoekactie van google sinds url's niet mogen.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Aan alle pubers/tieners hierboven: roodharigen zijn volgens onderzoeken zwoeler, sensueler en bovendien beter in bed! Ik ben niet roodharig, maar vindt het prachtig, ook je mooie rooie schaamhaar! Welke halve zool heeft trouwens dat 'ginger' uitgevonden. Ik hoop dat die zelf wist dat dit 'gember' in 't NL betekent en dat is beslist niet rood!!! dus waar zitten ze zo dom over te lullen?!
    Wees trots op je mooie haren en als ze nog eens ginger zeggen gewoon terug antwoorden met nee, cassis!

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Als je elke dag wordt nageroepen is het niet meer leuk

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • HAHAHAHAH wat een aanstellers man, je word gepest om je rode haar.
    boehoe.
    Blondjes worden ook gepest alsjeblieft mensen als iemand voor de grap ginger roept, gooi dan trots met je haar.
    Jezus mensen doe ff normaal het is maar haar HAHAHA

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Gingers do have souls

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Roodharig meisje
    Mensen die zeggen het is maar een 'grapje' als je iedere dag gebeurt is het geen grapje meer, en verf je haar dan dat slaat toch ook nergens op! Dus als iemand die dik is en daarmee wordt uitgescholden moet die maar ff dun worden ofzo, slaat nergens op. De meeste mensen met bruin, blond en zwart haar snappen gwn nii wat wij gingers meemaken bijna elke dag.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb zelf ook rood haar van nature, op straat is er 1 keer op me schoen gespuugd en vaak zeggen jongens/meisjes ginger op straat tegen me. ik zit nu in de tweede en zelfs kinderen uit de eerste zeggen ginger tegen me! er vroeg een meisje uit me klas een keer: "wat vind je nou zo erg dat ze ginger zeggen?"
    Nou als mensen het zeggen bedoelen ze het heus niet als compliment, ik ben gelukkig nog nooit geslagen omdat ik rood haar heb, maar je word door al dat pesten en rot opmerkingen toch onzeker, ik heb er zelf over na gedacht om me haar te verven maar dat wou me moeder niet die zegt dat het mooi is en dat ik er trots op moet zijn.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb bruin haar maar mijn bff heeft rood haar ik vind het echt schandalig hoe ver kinderen kunnen gaan. Want ze ik was er bij toen ze uit werd gescholden voor ging er of andere dingen wat kan zij er nou aan doen dat ze rood haar heeft? Bovendien vind ik het super mooi. En als anderen roodharige stom en lelijk vinden zijn ze vooroordelers en zelf onzeker!!

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • ik laat het bij de kapper om de twee weken zo kort mogelijk opscheren en mijn rode haartjes bij mijn pik scheer ik helemaal weg.

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten