Skip to content
140 reacties
6037 weergaves

zwem en gewone slip

Er zijn al vele topics hier over geweest...Weet ik, maar ik zelf draag altijd een slip als ondergoed en strakke zwemslip met zwemmen als ik met vrienden of familie ga zwemmen. Vind dat het fijnst zitten alles blijft op zijn plaats en met zwemmen kun je je veel vrijer bewegen in het water.   Maar wil wel eens weten van de meisje of ze het nou echt zo erg vinden dat een jongen een slip draagt of dat dat ze gewoon mee doen met anderen en zeggen dat ze het vreselijk vinden om een jongen zo te zien. Zo raar is het toch niet

18 jaar
12 jaren geleden

140 Reacties

  • Andere jongen #21. Behalve bij een aantal zwembaden op m.n. campings in (Zuid)Frankrijk en Spanje. Daar kom je er in een short, bermuda e.d. echt niet in. De redenen zijn hier al meermaals genoemd.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Iedereen mag zwemmen zeker in wat hij wil he

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Je mams heeft helemaal gelijk, zo is dat.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Juist jongen van 21. Alleen in sommige zuidelijke landen mag je niet in grote boxer en zo vanwege al genoemde feiten. Zelf ga ik het liefste naar een naturistencamping. Dan heb je daar geen last meer van, alleen soms van een stijve maar niemand die daar van opkijkt, dus ook al geen probleem. Mijn ouders zijn daar heel vrij in en ma zegt dan vaak dat ik al een mooie volgroeide man ben.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik doe een poging. Volgens mij bedoelt andere jongen van 21: "Ik vind dat ze iedereen moet laten zwemmen in de zwembroek naar eigen keuze. Of dat nu een losse boxershort, een zwemslip, een spannende zwemshort of zwemstring is maakt niet uit. Want er is niets mis mee."

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja idd en als hij bedoeld dat iedereen zelf moet weten waarin te zwemmen, waarom dan niet in een losse short. Andere jongen van 21 begrijpt kennelijk nog steeds niet waarom hat o.a. Frankrijk niet in die grote hobbelzakken mag. Nogmaals heel kort: hygiëne en waterverbruik!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo

    Dat ze iedereen laten zwemen ik wat ze willen he een losse schort niet dat vind ik normaal een zwemslip een gewoone spannede schort of string wat is er daar mis mee

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Vorig jaar in Frankrijk moest ik een zwemslip aan, maar ik had alleen een short bij me.
    Toen heb ik maar in mijn slip gezwommen, dat vonden ze ook goed.
    Nadeel was wel dat elke keer als ik uit het water kwam de stof van mijn slip aan mijn lichaam plakte, waardoor je precies mijn pikkie kon zien. Als mijn broekje opdroogde plakte het niet meer, maar als ik daarna weer ging zwemmen en eruit kwam kon iedereen weer mijn hele handeltje bekijken.
    Mijn ouders konden er wel om lachen, ikzelf wat minder.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Om te beginnen ben ik al lekker gebruind door het voorjaarszonnetje. Ontharen begin ik niet aan, want mijn vriendin vindt me zo veel mannelijker en kroelt graag in al m'n haar. Bij m'n zwemstring komen er wel wat krulletjes onder en bovenuit maar dat schijnen nogal wat meiden stoer te vinden.
    Overigens lopen wij meestal naakt want we gaan naar een naturistencamping of naaktstrand en dat is helemaal een heerlijk vrij gevoel. Laat die zomer dus maar komen!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • De zomer kan beginnen. Ben er helemaal klaar voor. Heb alles onthaard, alleen boven een klein randje schaamhaar laten staan. Kan nu mijn zwemstring weer dragen zonder dat er haar onderuit komt. Hoe doen jullie dat?

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat is er dan gebeurd jongen 21?

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Andere jongen van 21, hoe komt het dat je niet in het water bent geraakt?!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • vandaag met mijn vriendin en ik gaan zwemmen met een string nooit in water geraakt

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja, goed van haar en nog een paar vriendinnen die er ontzettend geil van worden hoorde ik. Die Koala's volgen idd. exact de contouren van je piemel, dus vaak een stijve zal het gevolg zijn en dan is er gegarandeerd een stuk van je lul zichtbaar!. Misschien dat daarom die vrouwen er zo op geilen?
    Het lijkt mij iig. spannend en een lekker gevoel om daar in rond te kunnen (en durven) lopen.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Wow wat positief van je vriendin! Er bestaan zwemstrings welke volledig de anatomie van je penis volgen. Modellen waarvan de stof zo klein is dat het je lul onmogelijk kan bedekken en strings welke je geheel transformeren van man naar vrouw. Je hebt ze van onder andere van Koala en Jovanadesign.

    Ontstellend sexy om zoiets te dragen. Ben wel bang dat ik dan zo geil raak dat ik waarschijnlijk de hele dag met een stijve zal rondlopen, maar tegelijkertijd wat is er heerlijker dan zo'n verrukkelijk gevoel. Ik ga er ook eentje kopen.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ga op aanraden van een vriendin nog een string cq. pouch van Koala kopen. Vrij prijzig, maar ontstellend sexy heb ik gezien. Ben benieuwd hoe ze er op reageren aan het strand en op de camping in Z.Frankrijk.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ook een zwemstring is prima. Heb er 2 van Sven en Manstore. Zitten heerlijk en staan erg sexy hoor ik van de dames.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • daar is niet mis mee dat is super een zwemtanga heb er zelf twee van addicted zit lekker

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat is er nu mis men een tanga zwemslip bij een jongen draag er altijd zelf een

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Wordt het toch nog leuk en spannend in het water!

    21 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten