Skip to content
15 reacties
189 weergaves

kleding

Hey, ik ben een jongen van 16. Ik draag mijn broek redelijk laag. Altijd en overal. Bij het zwemmen, voetballen, lopen, slapen, altijd gewoon. Nu moeten mensen die hun broek NIET laag dragen mij eens uitleggen waarom ze het daar moeilijk mee hebben. En begin niet over die fabeltjes van homo's uit de gevangenis, want ik ben geen homo en al zeker geen misdadiger. Echt, begrijpt niemand dat? Jullie zijn zelf ook jongeren, het voelt toch geweldig om te laten zien dat je anders bent, en om iets nieuws te proberen? Dat moest er even uit.

16 jaar
12 jaren geleden

15 Reacties

  • lekker laag

    Ik draag hem lekker laag, net als de jongen van 13 ruim onder de kont, wat neigt naar op knieeën. Kan me niets schelen wat anderen daar van vinden, ik doe het zo als ik het wil en dat is onderaan mijn ass!

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • Of een harembroek

    jongens zouden ook harembroeken kunnen gaan dragen,dan hoeft je broek niet laag te hangen,omdat het kruis van deze broeken al lager hangt als je de broek gewoon normaal draagt.

    19 jaar
    12 jaren geleden
  • @meisje13

     Ja echt hè, en dan vragen ze waarom je naar ze staat te zien....

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • uhum

     altijd als iemand bukt en je ziet die boxer kijk je automaitsch naar zijn kont,,,, dus het is de vraag wil ik dat iedereen naar mijn kont kijk of wil ik dat iedereen mij gwn aan kijkt

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • ik ben de topicstarter

     Ja, helemaal waar. Er is (bijna) niets vuiler dan de boxer van iemand anders te moeten zien. Ma die lage broek hoort iig bij de hiphoppers. en die dragen, net als ik, een lang, wijd t-shirt. Geen vlieg die je boxer ziet.

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • Onbeschoft

    Soms zou ik een tak willen pakken en onzettend hard willen uithalen op die onderbroek. Tis geen gezicht en gewoon onbeschoft om je onderbroek te laten zien. Wil je opvallen? doe je linker voet in je rechter schoen of zo.  Ik schreeuw ook hard bvb in een volle tram of bus , eeh doe je broek omhoog, ik hoef je reet niet te zien. Of, ik zie een bruine vlek op je onderbroek heb je een scheet gelaten ofzo!! , dan gaat ie snel omhoog.  Losers zijn het, meelopers. en ja het komt uit de Amerikaanse gevangenissen, zo laat je zien dat je beschikbaar bent voor een penis. 

    19 jaar
    12 jaren geleden
  • blubllu

    hier heb ik een paar dingen op te zeggen:   1 dat van die verkrachtingen in gevangenissen zijn GEEN fabeltjes. Je kan het wel vervelend vinden om aan te horen, maar daardoor is het nog niet waar.   2 je broek laag hebben laat niet zien dat je anders bent, het laat zien dat je met de grote massa van laaghangende broeken mee gaat. Serieus, iedereen heeft tegenwoordig zijn broek laag.   3 het is best storend om de hele tijd tegen iemands kont aan te kijken. stel dat het opeens mode wordt om je okselhaar in figuurtjes te scheren (zeer random voorbeeld) dan is er een vrij grote kans dat jij dat ook walgelijk vindt.

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • herpderp

    Omdat ik tegen iemands onderbroek zit te staren. Interesseert mij het wat of iemand een echte Bjorn Borg of een Zeemanonderbroek heeft. Het heet toch niet voor niks 'onderbroek'? Een broekje die je zeg maar onder je broek draagt. En niet twintig centimeter erboven.    

    19 jaar
    12 jaren geleden
  • serieus?

    Jongens.. het originele idee is om je broek laag te hebben en een lange t-shirt te dragen zodat je niks ziet. en het voegt btw helemaal niks toe aan je, het is niet echt fijn om iemand zn achterwerk telkens te zien. en meisjes vinden het ook niet charmant ofzo..

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • @D.

     Precies, net of ik weet wat ik volgende week draag-.-   Ik zeg niet dat ik mijn broek tot onder mijn oksels draag, maar zo laag is gewoon lelijk en vies. En het ziet er zo onhandig uit.   @topicstarter: Ik heb nergens problemen mee, ik vroeg me gewoon af waarom je het doet, en daar heb ik nog steeds geen antwoord op gekregen....   TW

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • dit

    Lekker stoer, dat je precies weet hoe je je broek zal dragen voor de rest van je leven. Ik draag mijn broek gewoon zoals 'ie bedoeld is, maar geen idee hoe ik 'm morgen zal dragen. D.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • @jongen18@meisje19

    Goed, mss is het niet voor "oudere" mensen maar ik ben niet oud en ben pas 13. ik zal mijn broek nog zeker 4 jaar onder mijn kont dragen. en vanaf mijn 18e ofzo op de helft. en vanaf mijn 25e ofzo het randje. voor de rest van men leven.

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • echt goed

    ik vind het echt gek dat allerlij mensen zo gek reageren. ik draag ook altijd mijn broek op mmijn knieen (rond de 20/25 cm). ik ben het gaan doen omdat mijn moeder mij zo ouderwets vond. sinddien koopt ze alles voor me zo chill!!!!!!!

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • reden

    Ik kan niet spreken als jongen die zijn broek laag draagt, maar wel als een toeschouwer van veel lage broeken. Ik geef toe, op de middelbare school vonden we het inderdaad cool, in de 4e klas... Maar naarmate je ouder wordt merk je toch dat je serieuzer genomen wordt als je broek zich gewoon bevind op de plek waar die hoord. Om je kont dus. Dus naarmate je ouder wordt is het een steeds slechter idee om je broek laag te dragen. Daarnaast heb ik een aantal klasgenoten van mij zo vaak met hun broek op hun knieen gezien omdat hij net te laag hing en naar beneden viel. Dat was wel echt genant als dat weer gebeurde. DAt vind ik ook een goede reden om het risico niet te willen nemen;)

    19 jaar
    12 jaren geleden
  • dit

    Het maakt mij helemaal niks uit of jij je broek laag draagt of niet. Ik vind het er alleen heel suf uitzien. En als iemand daardoor aanneemt dat jij suf bent, dan kan je hem dat niet kwalijk nemen. In ieder geval draag je de broek niet zoals degene die de broek gemaakt/ontworpen heeft bedoelt heeft. En je laat er niet mee zien dat je anders bent en dat je iets nieuws probeert, want je conformeert je juist aan een jongerencultuur. Daar is niks nieuws of anders aan. D.

    18 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten