Skip to content
75 reacties
4379 weergaves

Boxer onder zwembroek.

De zomer komt er weer aan en dan gaat ook iedereen weer zwemmen. Ik vroeg me af wie dragen er allemaal een onderbroek onder hun zwembroek en maakt het dan nog uit welk merk en hoe draag je het? Onderbroek eronder (niet zichtbaar), alleen het randje, een stukje, helft onderbroek of ergens onderaan je kont ? Ik draag hem dus onder m'n kont en dan vaak een Björn-Borg, omdat dit erg fijn zit en het mooi is.

15 jaar
12 jaren geleden

75 Reacties

  • K zwem altijd in kickboxbroek van twins of booster of doe zon thaise short met sterren aan. wie doet dat ook wel eens

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik doe er ook een onderbroek onder het zit gewoon lekker

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Al die onderbroeken is de reden waarom ik hier in NL niet in een zwembad ga zwemmen. Teveel bacteriën dus mij niet gezien. Ik ga wel naar een sauna enz. waar je naakt kan zwemmen en in een aantal landen mag alleen maar in een slip of kleiner gezwommen worden, juist vanwege de vervuiling en al het water wat er bij het uitgaan steeds verloren gaat. Water is daar schaarser dan hier, vandaar.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Altijd een hema of zeeman onderbroek onder mijn zwembroek, zo'n 10 cm zichtbaar natuuurlijk. En dan lekker pinten in het zwembad!

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik draag wel een onderbroek onder mijn zwembroek, omdat hij ansers afzakt en ik vind het zondr niet fijn zitten. Ik draag mijn zwembroek niet expres laag om te "showen". Mij maakt het niet uit wat iemand anders doet. En wat hierboven gezegt is: zonder onderbroek zie je een stijve heel erg. Dus ja ik draag er een boxer onder (NIET om stoer te doen), nee ik draag niet mijn zwembroek laag op mij kont en je mowt zelf weten wat je doet.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat is dat toch voor een achterlijk gedoe om onder je zwembroek ook nog eens een onderbroek te dragen?! Niet erg hygiënisch ook trouwens. I.p.v. 'cool' lijkt het eerder erg preuts! Stel je voor dat iemand ziet dat je een 'mannetje' bent.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Altijd een ziki boxershorts onder sportbroek. Blijft alles op zijn plaats liggen.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Met waterpolo is het wel gebruikelijk om 2 zwembroeken over elkaar heen te dragen. Geen Bjorn Borg, maar twee zwemslips.

    Ik doe zelf niet aan waterpolo en om te zonnen draag ik een zwemstring en in zwembaden in Nederland een kleine zwemslip en soms een zwemboxer. Met zwemmen moet je immers badkleding dragen en geen ondergoed.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zwem in een zwembroek(je), daar zijn ze voor gemaakt en als ze m'n piemel daar soms stijf in zien, wat dan nog? Ik ben nou eenmaal een jongen. Een fietsbroek draag ik als ik op m'n wielrenfiets ga, lijkt me wel zo normaal.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • ik zwem met een fietsbroek onder mijn zwemshort omdat deze mooi op zijn plaats blijft zitten en niet opkruipt zoals een boxer

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik draag altijd een ziki boxershorts onder mijn sportbroek. Met het randje boven de broek uit. Liefst een witte sportbroek met gekleurde ziki boxer zodat het doorschijnt.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ieuuwwww. Daar is een zwembroek niet voor bedoeld. Waar denk je dat dat netje voor is. Je hoort er geen boxer onder aan te hebben

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Draag ook altijd Bjorn borg onder mijn zwembroek, zit lekker en staat stoer. Boeit mij niets dat uit de mode is.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Is het niet een beetje ouderwets om nog een zichtbare onderbroek onder je zwembroek te dragen. Ik dacht namelijk dat dat zo'n tijdelijk suffe "mode" trends was...

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik vrij zwem doe ik dat meestal in een korte broek met niks eronder. Zit wel een netje in. Ik doe ook aan sportzwemmen daar gebruik ik een strakke speedo. Ik draag eigenlijk alleen een korte broek met vrijzwemmen omdat de rest dat doet. Ik vindt een speedo eigenlijk het beste zwemondergoed. Maar anderen noemen het een ballenknijper. Ik heb steeds meer zin om gewoon te doen wat ik het best vindt zitten. En niet naar opmerkingen te luisteren.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het stom staan. Wij dragen toch ook geen ondergoed als we een bikini aan hebben.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het echt niet fijn.... en het is echt HEEL VIES. Een onderbroek is niet gemaakt om in te zwemmen. Ik trek meestal een zwemslip aan.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Draag onder m'n zwembroek altijd Puma of merkloze zwarte boxers, meestal iets onder de helft van m'n kont Een keertje op een poolparty bij een vriend hadden we drie boxershorts tegelijk aan zodat de zwembroek extra laag hing

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Lekker met n boxer eronder meestal muchomachomalo
    Mijn hele klas doet dat met die boxers en t zit lekker

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • draag er een string onder zie je niet en houd toch het een en ander bij elkaar

    22 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten