Skip to content
27 reacties
278 weergaves

Wat vinden jullie van jongens die oorbellen dragen?!

Hallo,   ik heb sinds een tijdje een vriendje, nou heeft hij 2 oorbellen, 1 zilveren ring links en 1 zilveren ring rechts. Mijn vriendinnen vinden dit allemaal afschuwelijk lijken, ik zelf vind het niet erg. Elke keer beginnen ze weer over zijn oorringen en dat het niks is en dat ik hem moet zeggen dat hij ze uit moet doen enzo. Ik wil dit niet, ik vind het mooi bij hem. Maar wat vinden jullie van jongens die oorbellen dragen? Welke soort oorbellen kunnen echt niet volgens jullie en welke wel? Misschien geef ik hem dan wel nieuwe andere oorbellen ofzo.   Ik hoop dat jullie schrijven! :) Xx

14 jaar
12 jaren geleden

27 Reacties

  • Oorringen

    Het ligt eraan hoe hij eruit ziet maar ik zou je er in ieder geval niks van aantekenen wat zij van hem vinden als jij hem leuk vind moet je hem leuk vinden hoe hij is en accepteren wat hij leuk vind, Je kan natuurlijk zeggen wat je ervan vind maar goed dat maakt niet zoveel uit want je vind het mooi. In ieder geval moet je tegen je vriendinnen durven zeggen dat je het niet leuk vind dat ze er steeds over beginnen en dat je het zelf leuk vind.
    Xx succes

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • meisje 13 jaar, mijn vriend

    Ik vind het zelf ook echt leuk staan. Wat vinden jouw vriendinnen van zijn oorbel? of praten ze daar nooit over? Hoe groot is dat ringetje van jouw vriendje eigenlijk? Mijn vriendinnen zeggen vaak dat ze wat te groot zijn bij hem.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Mijn vriend

    Hey,,
    Net als jij heb ik ook een vriendje met een oorbel. Hij heeft er echter maar 1 ringetje in zn linker oor. Het staat hem goed, en ik vind het bij jongens altijd wel stoer. Er zijn veel meiden die dat niet leuk vinden, maar ik persoonlijk vind t echt leuk staan

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • School!

     Bij mij in de klas zitten 2 jongens en die hebben dus een oorbel! Ik vind het bij de een wel leuk staan en bij de andere niet dus ik vind dat het er vanaf hangt! xoxo 

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • Leuk

    Ik vind oorringen bij jongens erg leuk staan :D   -x-

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • Nehh

    Ik persoonlijk vind oorbellen bij jongens niet mooi staan.

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • smaken verschillen

    het maakt mij niet heel veel uit maar ik kan wel begrijpen dat andere mensen eht een beetje raar vidnen maar het gaat toch eigeljik om het innerljijk...? enn als je het zelf leuk vind wat is dan het probleem??

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • Niet erg...

    Ik vind het niet erg als een jongen oorbellen draagt, dat moet iedereen toch helemaal zelf weten... Ik heb zelf al sinds ik 11 jaar was in elke oor 1 oorbel. Eerst had ik van die diamantjes, maar toen ik 15 jaar was heb ik 2 zilveren ringen gekocht voor in mijn oren. Ik vind deze zilveren ringen veel mooier dan diamantjes :) Ik draag die diamantjes nooit weer denk ik, ik krijg veel meer positieve reacties op deze oorringen dan op die oorknopjes/diamantjes.

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • 2

    Ik heb in elk oor 1 ring van 2 cm. allebei zilver, al sinds ik 11 jaar ben

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • Oorringen van zilver

    Ik zelf heb ook in elk oor een zilveren ring van zo'n 2 cm. doorsnede. Ik heb ook nog een setje zilveren ringen voor in mijn oren van zo'n 1 cm. doorsnede. Ik wissel deze 2 setjes af en toe om voor in mijn oren :p Vele vrienden en bekende jongens van mij hebben ook precies dezelfde van deze soort oorringen in hun oren :) Staat erg goed!

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • Zilveren oor ringen voor jongens zijn niceee :D

    Zilveren ringen, zoals jouw vriend heeft, in de oren van een jongen staan echt super leuk :) Ik vind zilveren oor ringen echt nicee voor jongens ;D Niks van je vriendinnen aantrekken want het staat vast erg leuk zijn zilveren oorringen! Zilveren oor ringen voor een jongen maken het totaal plaatje van een jongen echt af voor mij :D

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • Ringetjes

    Ringetjes in als oorringen bij jongens vind ik wel mooi. Diamantjes en knopjes enso niet...

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • jij vind dat leuk

    ik vind diamantjes leuk bij een jongens staan heel mooi en jij vind hem leuk niet jou vrienden gr l

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • Verschild

    Jongens met diamantjes in hun oren >>> Niet mooi Jongens met ringetjes in hun oren >>> Heel erg mooi! :D

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • ik ook 2 oorringen

    Ik heb ook net als jou vriend in elk oor 1 zilveren ring. Jij moet hem niet aan gaan passen omdat sommige zeggen dat zijn oorringen niet mooi lijken. Als hij het mooi vind is het toch prima, als hij ze zelf niet meer mooi vind lijken doet hij ze vanzelf wel uit zijn oren. Jij vind zijn oorringen zef ook mooi lijken zeg je, dus waarom zou je zijn oorringen van hem 'afpakken'? Wie weet hoe trots hij er op is :)   (Ik zelf ook op mijn oorringen) (A)   Hou van hem zoals hij is! Met of zonder zijn mooie oorringen!

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • .

     Ik hou er niet zo van, maar om het nou uit te gaan maken om dat hij oorbellen heeft vind ik ook een beetje ver gaan. Als het verder een leuke jongen is, wat maken die oorbellen dan uit. Je zou m eventueel van die steentjes kunnen geven als je dat mooier vind, maar als je het ook zo prima vind dan laat je hem toch lekker dragen wat hij leuk vind. Wat maakt het uit dat je vriendinnen zeggen. Maak er gewoon een grapje van.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • nice

    ik vind het best goed lijken bij jongens ik heb zelf in beide oren een zilveren oorring, gemiddelde grootte eigenlijk iedereen vind het leuk lijken (jongens en meisjes) ik vind het zelf ook altijd wel goed lijken bij andere jongens

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • SWAG

     ik vind het er wel goed uitzien, dat maakt je toch weer een beetje anders dan de andere

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • ...

     ik heb zelf oorbellen, maar niet van zon groote. ik heb ze al toen ik kleiner was laten zetten. ik heb best veel gehoort dat meiden ze leuk vonden 

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Waarom nieuwe kopen??

    Waarom zou je nieuwe oorbellen voor hem willen kopen? Alleen vanwege je "vriendinnen" die zeggen dat het niks lijkt? Als jij hem nieuwe oorbellen vanwege dat geeft, denkt hij misschien dat jij die oorringen niet mooi vind bij hem en voelt hij zich misschien naar of misschien zelfs wel gekwetst... Ze zijn gewoon jaloers dat jij een vriend hebt die wel stoere, mannelijke, zilveren ringen in zijn oren durft te dragen. Voor jongens zijn zilveren ringen voor in hun oren de enige oorbellen die mannelijk lijken bij jongens, vind ik. Diamantjes en knopjes vind ik echt NIET kunnen. Lijkt zo kinderachtig... Dus laat je vriend maar lekker lopen met zijn mooie zilveren oorringen hoor ;) Niks aan de hand ;) Met of zonder de oorringen in, het is en blijft je vriend, dus je vriendinnen moeten het maar accepteren als ze echte vriendinnen zijn :)   Xx    

    14 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten