Skip to content
2 reacties
66 weergaves

ik weet het gewoon nietmeer

Ik zie het niet meer zitten, ik haat school, alleen maar gezeik, heb een verotte knie met constante pijn, niemand neemt me serieus. Door mijn knie kan ik niet gymen op school, heb hiervoor een medische verklaring maar toch moet ik maar. Gaan lopen staren naar gym de laatste 2 uur.vervolgens als ik om half 5 klaar ben nog bergen huiswerk maken, want ja, 7 uur school per dag is niet genoeg toch ? Dan ook nog is onze belachelijke regering in dit land, met al die domme regels en dingen. Bijvoorbeeld dit, wij betalen per jaar gemiddeld 20.000 euro per griek, dat is het gemiddelde inkomen van een nederlander, het gaat steeds slechter met nederland en de euro, en maar blijven sponseren, en oh, er komt een nieuwe koning, laten we even nieuwe munten maken zodat de euro nogmeer omlaag gaat. Ik begrijp er helemaal niks van, waarom doen we zo dom. Je word alleen geboren om je jeugd te verpesten aan school zodat je een goede opleiding krijgt en je je de pleuris kan werken voor belasting wat min of meer naar spanjaarden of grieken gaat, waarom zou je nog willen leven ?

14 jaar
11 jaren geleden

2 Reacties

  • maak het niet te moeilijk

    Hey, maak het niet te moeilijk voor jezelf. Je bent nog maar 14 jaar oud en hebt nog een heel leven voor je.. als ik je zo hoor hlben je behoorlijk slim, maar gebruik je het op een verkeerde manier. Op dit moment ben je depresief doordat er veel dingen zijn in je leven waar je tegen aan loopt... maar zelfmoord is nooit een oplossing! Er zijn altijd mensen die heel veel om je geven en je dan geef je comentaar op anderen terwijl je zelf dan ook egoistisch gaat doen... dat klopt niet.... Je bent bang dat de economie helemaal naar de kloten gaat en ik denk dat veel Nederlanders dat zo zien, maar jij bent nog mar 14! En dan bedoel ik niet te zeggen dat je veel te jong bent voor een mening, maar dat jij het ook kan proberen te veranderen! Geef jezelf een doel in het leven... bijvoorbeeld: ik ga de politiek in om het te veranderen. Geef niet op, maar geef jezelf een doel! Ga naar de huisarts als je merkt dat het niet werkt, die kunnen je goed verder helpen. Ook met de pijn in je knie, de medische wereld ontwikkeld zich heel snel en er is altijd wel een oplossing, met pijn door het leven hoeft niemand. Als je goed nadenjt hebben we het in Nederland nog niet zo slecht, denk dat je liever hier woont dan op straat in Griekenland... en hoewel het niet klopt dat er zoveel geld verspild word... maak je daar niet zo druk om. Achter de wolken schijnt altijd de zon. Dus: geef jezelf een doel! Kom je er niet uit, ga pragen met mensen ze kunnen je helpen, ga naar de huisarts of psygoloog... Sterkte!

    22 jaar
    11 jaren geleden
  • Lekker happy

    Maak wat van je leven neem een vriendje(vriendinnetje kan ook)(ik heb t nu over verkering) dat maakt je leven een stuk beter

    13 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten