Skip to content
4 reacties
86 weergaves

Depressie

Hallo, Ik wil graag mijn verhaal kwijt; Op de basisschool ben ik gepest. Ze trokken aan mijn haren, krasten me. Ze achtervolgde me tot huis en gooide daar stenen naar me. Ze gooide kleren van mij in de wc. Mijn spullen werden vernield. Er werd met hamers op mijn schoenen geslagen die vervolgens stuk waren. Ik was zo blij met die laarzen. Ook werd ik in de klas met een mes achterna gezeten, niemand (geen leraar of lerares) die er iets van zei. Ik voelde me alleen en nutteloos. Ik ging naar een andere school, daar ging het 1,5 jaar goed. Toen ging ik naar de eerste. Alles begon opnieuw. Mijn vriendinnen lieten me vallen. Ik werd uitgescholden in app-groepen en op school. Ooit heeft de docent iets aan me gemerkt en ze zag dat het zo diep lag, ze dacht ook dat ik aan zelfmoord dacht. Ik had een echte vriendin maar daar vertelde ik mijn problemen niet tegen. In de 2e ging ze naar een ander niveau dus ik was weet alleen. Ik had niemand. In de 2e ging/gaat alles weer verder. Er wordt achter mijn rug om gepraat over me. Ze vinden me een aansteller en roepen dingen door de klas (over mainstreet). Ik wordt afgekraakt op mijn kleding, eigenlijk op alles. Als ik iets zeg is er meteen commentaar. Niemand laat me zijn wie ik wil zijn. Met kerst begonnen jongens me ineens via whatsapp uit te schelden voor slet, hoer, bitch... Dat soort dingen. Ook hebben mensen anoniem gezegd dat ik zelfmoord moet plegen. Ze weten niet dat ik daar over na denk om dat echt te doen. Ik snij mezelf al een tijdje. Ik heb 2 hele goede internetvriendinnen en die wil ik heel erg bedanken voor wat ze hebben gedaan. Ik hou heel veel van ze. Ze zijn de enige samen met MainStreet die me tegen houden. Ik heb soms wel ups maar daarna krijg ik bijna altijd terugvallen. Ik weet niet meer wat ik moet doen!

14 jaar
10 jaren geleden

4 Reacties

  • Heey, stray strong girl en zelfmoord is echt geen optie ik heb 2 pogingen gedaan en heb er zo'n spijt van. I will be there for you x

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • heey meiss,
    dit raakt me!
    ik wil zeggen ik snap hoe je je voelt.
    je bent echt een geweldige meid dat weet ik zeker.
    ik weet het heel veel mensen zeggen trek je er niets van aan, dat moet je ook proberen ik snap dat het moeilijk is maar probeer het.
    maar please stop met je zelf snijden het helpt niet, denk aan deze zin; maak spullen kapot die kan je opnieuw kopen, je lichaam niet.
    en zelfmoord, no way dat is niet de oplossing schat.
    als je wilt kan je met mij praten via twitter ofzow maar dan moet je het maar zeggen x
    i'm here for u!
    je kan dit meid ik weet het zeker!
    hold on, hold on!
    ps; ik ben een mainiac to !

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Hey , omg dit is echt super erg! Ik wou zogrraag dat ik iets voor je kan doen maar het kan zijn dat je mij niet vertrouw. Maar 1 ding is sws zeker : stop met snijden! Serieus! Ps , Mainiac too x

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Je bent perfect ?

    13 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten