Skip to content
2 reacties
45 weergaves

1 Jaar Geleden..

Precies 1 jaar geleden probeerde ik zelfmoord te plegen: Ik zat toen in de 2de mijn cijfers waren heel hoog en mijn humeur was echt geweldig maar op een dag vertellen mijn ouders dat ze uitelkaar gaan ik ging helemaal kapot van binnnen k zat elke avond te huilen 2 maanden later overleid mijn oom aan kanker (botkanker) daarna hoorde ik dat mijn vader voor goed weggaat naar het buitenland elke avond zat te huilen elke avond wou ik dat ik nooit meer wakker werd toen dacht na dat ik wakker werd snijd jezelf  bij gym vroeg mijn vriendin wat er met mijn arm was ik zei dat er niets was en toen begon ze het steeds te vragen want ze wist dat er wat was k vertelde haar dat ik me sneed en dat ze me moeste beloven om het aan niemand te vertellen maar 3 maanden gingen voorbij en k zie dat mijn mentor naar me toe kwam en ze vroeg snijd jij jezelf k zei nee ze zei laat je hand zien ik lied het zien en toen zei ze dat ze naar mijn ouders zouden gaan schreeuwde nee dat wil ik niet enz ik vroeg aan mijn mentor heeft een vriendin van mij verteld dat me sneed ze ontkende maar k wist dat het mijn vriendin was k liep naar mijn vriendin toe en vroeg aan haar ben jij naar mijn mentor gewees ze negeerde me k appte haar ze negeerde me k liep weer naar haar toe vroeg aan haar waarom negeer je me ze zei ik mag nie meer met je omgaan k vroeg waarom ze zegt omdat je een slecht persoon voor me bent dat zegt mijn moeder toen zij dat zei was heel mijn leven verwoest Ben ik een slechte vriendin?? En k snijd me nogsteeds wat.moet ik doen??

15 jaar
10 jaren geleden

2 Reacties

  • je moet jezelf echt niet snijden hoor!!
    wees blij dat je vriendin het heeft verteld want anders was er nog niks van gekomen je moet er eht mee stoppen vraag je mentor om hulp en vraag hoe je het tege je ouders kan zegge want ze moeten dat wel weten je kan er natuurlijk niks aan doen dat je ouders zijn gescheiden en dat je vader nu ver weg woont ik denk dat je het bespreekbaar moet maken en samen tot een oplossing moeten komen het kan echt niet anders.
    veel sterkte en succes
    xxx mijj

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • niet snijden ! er is altijd nog skype mij vaderen moeder gingen ook uit elkaar (bijna) maarhet is allemaalweer goed gekomen,het leven heeft veel ups en downs als je in het dalzit probeer omhoog te kijken ,inde toekomstdus je kan met je leven nog zoveel meer bereikenprobeer je krachten te ontdekken mischien kan je wel heel goedzingen ! en wordt je later een ster !ikweethetiseen moeilijke en onzekere tijd maar als je nu op geeft zulje nooit de geheimen en leuke dingen vanhet leven ontdekken x''ies me

    13 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten