Skip to content
8 reacties
134 weergaves

zelfmoord of niet??

ik word gepest al mn hele leven en wil zelfmoord plegen. heel veel zeggen dat ik dat WEL moet doen. ook vrienden van mij. wat moet ik doen? help me!

13 jaar
10 jaren geleden

8 Reacties

  • Dat is kut. Ik ben 13. Dit is mn 4e keer met de gedachte aan zelfmoord. Ik heb me gisteren gesneden. Het wordt me te veel. Ik zeg ook vaak: als dit zo doorgaat steek ik een mes in mn Hart. Ik trek dit niet meer. Ik wil graag contact met mensen die ook zelfmoord hebben gehad of nu hebben. We begrijpen elkaar en kunnen elkaar helpen. We worden dan vrienden. We laten elkaar niet in de steek. hopelijk ben jij een vriend waar op ik wacht

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • NIET DOEN!!!! Ik weet wat je door maakt heb het zelf ook maar als je het doet moet je denken aan de mensen die wel om je geven bv. Je ouders, familie, goede vriendinnen je mag je niet laten doen door de pesters je mag het niet opgeven probeer ze te negeren (ik weet dat het makkelijker gezegd is dan gedaan) maar probeer het soms heeft het ook wat tijd nodig probeer ze te negeren maar geef niet op meid !!! Jij hebt het nu moeilijk en sommige hebben dat wat later iedereen is evenveel waard dus geef niet op en bijt nog even op de tanden en als dat niet gaat praat er over met je ouders of een vertrouwenspersoon praten lucht op succes meid en geef niet op !! Gr l

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Niet doen, waarom? Klinkt misschien erg bot en alsof ik er weinig begrip voor heb, maar het is meestal een vervelende fase in je leven waar je even doorheen moet bijten, Heb zelf ook die tijd gehad een jaar of 8-9 dus gelieve dit niet te doen het is niet de oplossing.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • ben jij gek ofzo sorry hoor maar alsof je vrienden ze JA doen slaat nergens op gewoon aandacht te kort

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zou nee moeten zeggen, maar ik zit zelf ook met zelfmoordneigingen dus ik weet hoe je je voelt. Doe waar jij je het beste bij voelt. Misschien realiseren die mensen die je pesten zich eindelijk wat ze kapot hebben gemaakt als jij zelfmoord heb gepleegd. Ik wil je niet nog meer deprimeren, maar ik ben mijn hele basisschool periode gepest en ik heb er nog steeds geestelijke problemen door.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Meid. Ik snap dat je het moeilijk vind dat je gepest word. Maar zelfmoord is niet de oplossing. Bedenk wel dat je er dan niet meer bent de mensen die van je houden zouden het zich zelf misschien wel kwalijk nemen. Er is altijd wel iets om voor te leven al is het alleen maar om de zon te zien ofzo. Geen Zelfmoord en vrienden die zeggen dat het wel goed is nemen het waarschijnlijk niet sirieus.

    11 jaar
    10 jaren geleden
  • Niet doen echt niet! Er zijn mensen die van je houden! Doe het niet!

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • NIET DOEN!! Misschien zit je nu in een moeilijke periode, maar er komt vast geluk in je leven. en mensen die van je houden doe je dan pijn!! xxx

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten