Skip to content
3 reacties
52 weergaves

Ik wil een eind aan maken

Ik wil dood om meer redenen: 1. Mijn vader lit me in de steek op me 7de. Me moeder gaf mij de schuld ervan 2. Ik wed altijd gepest 3. Heb nooit echte vrinden gehad 4. Mijn stiefvader geeft mij de schuld van alles( dat die werkloos is, dat hij depressief is, dat we nooit op vakantie kunnen...) 5. Hij heeft elke dag wel ruzie met me. Soms slaat en bedreigt hij me ook. 6. Op school word ik altijd buitengesloten 7. Geen een jongen zit me staan. Ben lelijk. ( bruinblond haar, karamel kleurig huid) 8. Mijn moeder neemt het nooit voor me op als ik ruzie heb. 9. Niemand houdt van me Ik heb wel eens aan een pleeggezien gedacht maar weet niet hoe dat werkt. En wat dan. Ik word toch maar gehaat. Ik wil dood. Ik denk zowat elke dag aan zelfmoord. Ik ben ook in de puberteit. Daardoor gedraag ik me ook minder goed. Mijn ouders nemen daarom ook alles van me af. Ze zijden dat als ik zo doorga nooit meer naar mijn sport mag. Dat is de enige plek waar ik me gelukkig voel. Help!

14 jaar
10 jaren geleden

3 Reacties

  • Puberteit= fking klote!! En P.s uiterlijk heeft er niks mee te maken Ga googlen : hoe versier ik een jongen o.i.d. ( of zoiets) Ik heb een fking zwaar leven meid ik weet hoe je je voelt! En ik ging dat geloven dat het mijn schuld is! Maar dat is niet zo!!!   Ouders krijgen een grote verantwoordelijkheid! Ze zijn verantwoordelijk voor alles wat hun kinderen doen Want: -6 jaar geen geheugen/niet nadenken P uberteit= hormonen doen waar je zin in hebt Etc.   En als je ouders het niet aankunnen die last te houden totdat je volwassen bent dan sorry hoor maar dan hadden ze je niet moeten baren alleen dat hebben ze wel gedaan dus wat je nu kunt doen is wachten totdat ze het inzien dat ze het verkeerd hebben gedaan en sorry tegen je zeggen en dan denk jij : dat is niet genoeg voor alles wat ze me hebben aangedaan! Daar kunnen ze NU niks meer aan doen, Ne moet hopen dat ze van die grote fouten geleerd hebben en het niet meer zullen doen! En dan moet je ze vergeven, tenminste probeer het!!!!   Ik ben trots op je dat je dit deelt !! P.s Ga chatten met de kindertelefoon en vraag ze hoe die shit met Pleeggezinnen, groep ik raad je aan groep is veel leuker dan pleeggezin!! Sterkte, R

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • doe het niet je moeder houd heus wel van je maar in de puberteit denk je van niet

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Meisje , Ik geloof echt niet dat niemand van jou houdt .
    Ik zou met een volwassen iemand contact op nemen , bijvoorbeeld je juf/mentor , of gewoon wie je vertrouwd !. En hoe je je zelf omschrijft , klink je totaal niet lelijk . Ik denk dat het me verstandig lijkt om wel naar een pleeg gezin te gaan . Die mensen daar zullen je niet haten , echt niet ! En dat al die mensen je de schuld geven , Ik denk dat ze gewoon gestrest zijn , geloof me jij kunt daar allemaal niks aan doen , echt niet ! . Ik ken je niet eens , maar ik weet zeker dat je er niks aan kunt doen dat je gepest word en zo .

    Ik weet niet of je hier iets aan hebt , maar een ding weet ik wel
    Je moet hulp zoeken , en maak absoluut geen einden aan je leven .

    Ik geloof in je

    11 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten