Skip to content
6 reacties
46 weergaves

Afscheidsbrief

Ik weet niet precies of t hier hoort. Maar kan iemand me helpen wat ik precies moet schrijven en hoe ik t moet schrijven. So can someone help me?

11 jaar
10 jaren geleden

6 Reacties

  • Denk eens aan al die knappe gasten die nooit een vriendin zullen hebben als jij er niet meer bent.
    x l.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Geen zelfmoord plegen! Je bent nog zo jong! Je hebt nog een heel leven voor je, onthoud dat. Your life isn't a movie, so don't end it. Je zit denk ik nog op de bassisschool (sorry al ik het fout heb), dus je gaat straks naar de middelbare daar kan je op nieuw beginnen. En als het thuis bij je niet goed gaat, dan kan je je vrienden/vriendinnen om hulp vragen of iemand anders die je vertrouwd.
    Please don't give it up. Er zal altijd iemand zij die je zou missen wanneer je weg bent, altijd.

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Pleeg geen zelfmoord. Het klinkt makkelijker dan gezegd. Tip: ga naar een psycholoog. Een vriendin van mij gaat dat ook doen. Er staat nog geluk voor de deur maar daarvoor moet je geen zelfmoord plegen.

    11 jaar
    10 jaren geleden
  • ik zou zeggen doe het niet het klinkt gemakkelijk maar het is niet zo ik heb het ook een paar keer geprobeerd en het is mij nooit gelukt, en wat ik er aan heb over gehouden is dat 24/7 in de gaten wordt gehouden. als ik naar school ga , of thuis zit. Het woord zelfmoord is zo makkelijk om te zeggen en te doen maar het is niet iets waar je je zelf gelukkig mee maakt. Na dat ze mij hebben gestopt na 4 x ben ik in een kliniek gezet. Ik zou zeggen als je het wilt hou dan dingen in je achterhoofd voor wie je het doet, wat je lief hebt, wat je nog wilt doen met je leven en of dit alles het wel waar is. Ik weet dat het ooit gaat stoppen dus het komt wel goed. als je vragen hebt of dingen wilt weten ik zou ze beantwoorden x J

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • stop alsjeblieft dit helpt niks! schrijf geen afscheidsbrief alsjeblieft! ZELFMOORD IS GEEN OPTIE. leg nu die papieren weg. en zoek hulp hoe moeilijk het ook is ! het komt goed echt waar

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Wrm wil je zelfmoord plegen? Doe het niet.. Je bent nog zo jong.. Ik wil zelf ook graag dood enzow.. Maar ik kan het niet.. Denk eraan meis je hebt nog een heel leven voor je. Hou vol x

    15 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten