Skip to content
22 reacties
228 weergaves

Help..

Ik wil zelfmoord plegen...

12 jaar
9 jaren geleden

22 Reacties

  • Meisje 13? Waar ben je..?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Heey meisje 13, ik hoop dat je er nog bent en dit leest. Pleeg ECHT GEEN zelfmoord kijk hoe ver je al bent gekomen met dit alles. Je kunt het echt je hebt al heel veel achter je gelaten en veel meer kun je ook niet achter je laten alleen. Daarom moet je echt hulp gaan zoeken die mensen kunnen je echt helpen dan en dan kom je er echt uit. En er houd echt wel iemand van je alleen merk je dat nu nog niet zo goed. Als je zelfmoord pleegt laat je iedereen die van je houd met een schuldgevoel achter en die denken dan misschien wel dat het door hun komt dat wil je niet toch. Ik ben zelf ook depressief geweest en ik heb ook hulp gezocht en nu is het veel beter allemaal. DUS PLEASE MEISJE 13 PLEEG GEEN ZELFMOORD. ik hoop snel wat van je te horen..

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik hoop het niet maar ik denk dat ze het heeft gedaan. Meisje 13 ben je er nog? Hoe is het?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi meisje van 13,

    Wat heftig allemaal zeg, zit nu met verbazing het hele topic te lezen.
    Heb je al hulp gezocht? Want dit kan echt niet langer zo!
    Je kan zoals hierboven staat de kindertelefoon bellen. Ook kan je chatten, dat maakt het mischien wat makkelijk om te doen:https://www.kindertelefoon.nl/13-18/chat/
    Zij kunnen je in contact brengen met mensen die je kunnen helpen!

    Doe dit écht! Jij kan hier niks aan doen en je verdient het om geholpen te worden.

    Ik zag ook dat je in contact kan komen met leeftijdsgenoten, misschien is dat ook fijn?

    Kopop! Je bent het waard om voor te vechten... en zoals iedereen hierboven ook zegt: zo voelt het nu niet maar het is wel zo

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Sorry.. Maar ik heb toch weer een poging gedaan.. Ik wil en kan het gewoon niet meer..

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Alsjeblieft, pleeg geen zelfmoord. Ik weet het, je denkt nu misschien dat je waardeloos bent en dat niemand om je geeft, maar eerlijk waar, depressies kunnen overgaan en je kunt je leven terugkrijgen. Zoek hulp van iemand; lukt het bij je mentor niet, spreek dan een andere leraar aan of een vertrouwenspersoon als jouw school die heeft. Wat je ouders betreft: als ze je slaan, dan zijn er meerdere mogelijkheden om hulp in te schakelen. Bel bijvoorbeeld eens de Kindertelefoon: daar zitten mensen die je kunnen helpen met je situatie.

    Ik ben zelf depressief geweest, maar ben helemaal genezen; er is dus hoop! Depressies gaan over! Geef niet op, maar zoek hulp! Bedenk wel: alle mensen die op deze thread gereageerd hebben met advies geven om je en willen niet dat je zelfmoord pleegt!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Er gaat niks meer beter worden alles blijft kut t kan Gwn nii meer...

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Dingen kunnen nooit beter worden als je kiest voor zelfmoord.

    Je wilt het liefste met een happy ending de wereld verlaten toch? en niet depresief en verdrietig

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • je hebt maar een kans om te leven... zo gooi die niet weg... thx

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Heey Ik heb zelf de 'ziekte' 'aandoening' manisch depresieve stoornis. Dat klinkt veel erger dan het is. Ik wil je mijn ervaring delen met professionele hulp. Mijn depresive gevoelen begonnen toen ik een jaar of 10was. In het eerste jaar van het mbo toen ik 16was toen merkte me mentor op dat ik erg depri over kwam. Ik kom zonder rede in huilen uitbarstten. En dat gebeurde steeds vaker. Mijn mentor geedt me toen gedwongen om eens met de schoolmaatschapelijk werker te gaan praten. Dat heeft mij heel erg geholpen. (ik ging daar wel altijd met veel tegen zin heen) Wat ik hiermee wil zeggen is dat praten met iemand gewoon heel erg kan helpen hoe stom het dan ook is. Nu zit het leven tegen, en tegenslagen zul je het hele leven mee maken maar er zijn ook veel hele mooie dagen en momenten. Durf te dromen en vecht om je doelen te bereiken, en geniet Nog een tip is focus je op iets leuks voor je gaat slapen.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Heey jongen 17 ik ben de topicstarter, srry dat k je nii op de hoogte hield maar ik ben pas 13 geworden daarom nu 13. Maar ik heb laatst geprobeerd om zelfmoord te doen.. Maar het lukte nii er kwam iemand aan en die ging me tegen houden. Hij zei dat ik het nii moest doen enzo maar ik wou nii luisteren. T gaat ook steeds slechter enzo..

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 17 k snapte wel een beetje van het laatste stuk wat je typte maar ik heb 0 vrienden en me ouders slaan me altijd dus eigenlijk mag niemand me dan

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Topicstarter, het is het echt niet waard. Niet alles gaat verkeerd ookal denk jij dat, dit word je zeker aangepraat, Je zegt niemand mag je... 0 daar geloof ik niets van. Er zijn heus wel mensen die je mogen. 6. Ik denk dat je 3 het gewo7n ni1t Door het. Ik l7eef met je mee. H9ou m2e aub op de h6ogt6. Hoop dat i0k niet te verwarrend typ, snappie. ... Ik h00p snel wat vzn je tr horen..

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 17 wrm niet dan.. Alles gaat fout niemand mag me en ik doe tog alles verkeerd

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Topicstarter... Doe het niet het is et echt niet waard.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 17 ik ga het nu nog niet doen maar als het nog lang zo doorgaat denk ik het wel

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • NIET DOEN! Het is het niet waard, ik ben ook gepest heb ook zo mijn bedenkingen erover gehad toen destijds. Heb het, Gelukkig, niet gedaan. En Ik hoop dat jij het ook niet doet. Ik heb ook andere die ik help met soortgelijke problemen, het is het niet waard, echt niet. Ik hoop dat ik je een beetje omgepraat heb. Ik hoop ook snel wat van je te horen.. En je ouders geven echt wel om je, ookal merk jij dat misschiel niet al te goed.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Omdat je blijkbaar wilt leven. en waarom zou je menter er wel wat aan doen? Het is zn baan en praat anders met iemand die je vertrouwt. je hebt er geen zin in om je eigen leven te beeindigen anders had je niet gewacht tot reacties.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongen 16 me ouders boeit t niks ze hadden me liever nietend gehad volgensmij en me mentor die doet ook al niks aan het gepest dus ja wrm zou hij wel hier wat aandoen

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • zelfmoord plegen is vaak niet de juiste optie, er over praten zoals hier boven staat kan heel erg helpen.
    is praten niet zo jou ding? schrijf alles dar je dwars zit op of type het. je kunt er dan voor kiezen om die ''brief'' te laten lezen aan iemand die jij vertrouwt. het zou ook kunnen dat je je door het schrijven al zoveel beter voelt dat het gevoel al verminderd.


    maar het is niet makkelijk het belangrijkste is denk ik een positive kijk op de wereld en het leven dit is moeilijk maar probeer het bijvoorbeeld door kleine doelen te stellen aan jezelf, zoals vandaag lekker een uurtje sporten, of een rondje met de hond in het bos.


    Tip: kijk eens op youtube, er zijn heel veel filmpjes te vinden waarin mensen vertellen wat hun hebben gedaan om zich beter te voelen. misschien zit daar de goude tip tussen voor jou

    19 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten