Skip to content
7 reacties
1315 weergaves

Zelfmoord?

Hoi ik ben C ik ben Emo 12 jaar oud en ik hou van paarden ik heb veel ellende laatst praatte ik met een vriendin van me over hoe vervelend mijn bff kan zijn en ik denk da't ze het heeft doorverteld en nu hebben ze me beiden gebock't op WhatsApp en ik durf niet haat hun huis omdat ik bang ben dat ze boos op me zijn ik ga het moeilijk krijgen na de vakantie dan ga ik naar de middschool en ik huil erg vaak en veel omdat mijn oma.paard.2hamsters.2konijnen.en veel vissen verloren ik zorgde goed voor ze allen ze kregen allemaal ernstige onvoorkombare ziekies ik heb ook geen emo vrienden en maar 3 vriendinnen allen zij begrijpen dat niet ik heb daardoor zm gedachten en durf niemand te vertellen ????

12 jaar
7 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik ben gewoon open en eerlijk tegen er is nooit een reden om zelfmoord te plegen echt nooit en die mening blijf ik houden. Kijk vooral wat je wel heb weet je ik zal het je nog sterker vertellen je bent het rijkste meisje van de wereld je heb ouders en familie en dat maak jou het rijkste 12 jarige meisje van de wereld je bent nog zo jong je heb nog heel leven voor je leef je droom doe wat je leuk vint te doen het gaat uit eindelijk er om wat jij wil en wat jij vint. Hoofd om hoog en ga er voor dan ben je sterk. veel sterkte er mee dat meen ik

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi, echt heel vervelend dat je je zo voelt. Ik zal er zeker niet niks mee doen, praat er met je ouders over of met de Kindertelefoon. Dat helpt echt. Maar je moet vooral niet denken dat alles fout gaat en je het heel moeilijk krijgt want als je zo denkt dan gebeurd dat ook. Probeer de leuke dingen van elke dag meer aandacht te geven en wees met de mensen waar je gelukkig van word. Ik hoop dat het snel beter met je gaat, je kan het!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Jap ik ook emo en ook naam met C. Whaha life sucks van andere emo girl met CL

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Nee..

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Jap emo zijn is zwaar i know Van emo girl Wie ook altijd zichzelf hier C noemt

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • gewoon mijn leven...... niemand begrijptv ons emos  

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Hé meisje 12, wat zwaar dat je met deze gedachten zit en je zo onbegrepen voelt. Je staat er echt niet alleen voor, ook al lijkt dat misschien zo. Kun je er misschien met je ouders over praten? Je hoeft je hier echt niet voor te schamen. Daarnaast kan ik je aanraden om naar een psycholoog te gaan: dat helpt echt, weet ik uit ervaring.

    Als je denkt dat je bij je ouders niet terecht kunt of het echt niet durft te vertellen, dan kun je ook bellen met de Kindertelefoon. Ook kun je op de website www.113.nl gratis en anoniem online professionele hulp krijgen.

    Hou vol! Het is inderdaad ontzettend eenzaam als je geen vrienden hebt die je begrijpen zoals je bent. Ik voelde me zelf op school ook vaak eenzaam en anders. Maar echt, het wordt beter. Misschien kun je ook proberen om buiten school nieuwe mensen te ontmoeten met dezelfde interesses: mogelijk zijn er forums op internet voor emo's en misschien kun je zelfs naar een concert van een emoband. Er is hoop, echt waar!

    Heel veel sterkte gewenst! Hopelijk helpt dit iets. Laat maar weten als ik iets voor je kan doen.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten