Skip to content
299 reacties
2775 weergaves

Misdienaar en rukken

Ik ben misdienaar in Belgie en ik heb een vraag want dit forum gaat ook over seks. Vinden jullie dat misdienaars mogen rukken ? Alleen misschien, maar samen zou dat mogen ? Ik zou het wel willen samen maar ik heb een beetje schaamte dat misdienaars dat niet mogen doen ? Help mij aub.

14 jaar
10 jaren geleden

299 Reacties

  • Als je zin hebt, doe het gewoon onder je toog.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • meestal met de preek heb ik zin om te rukken,ik heb dan ook moeite om stil te zitten dat komt van een zwarte pyama van satijn die ik onder mijn toog aanheb.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik probeer niet te rukken

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ik zou me daarvoor niet schamen omdat je een gewone jongen ben die beschikt over gezonde hormonen ook al ben je een misdienaar en daar hoort zelfbevrediging bij,ook ik was misdienaar tot mijn 16e jaar en had dat ook dat ik ergens van opgewonden raakte,bij mij was dat ook toen ik misdienaar was ik kreeg altijd een stijfe als we in de sacristie liepen met een pijama aan en pantoffels wat we onder onze misdienaarskleren moesten dragen,omdat het van die satijnen pijama,s waren kregen meer jongens last van een stijfe omdat het net is of je dan geen kleren aanhebt dus eigenlijk heel normaal dat je ergens van gaar rukken,daar hoef je je niet voor te schamen zolang je het maar prive thuis doet.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • vet raar voel ik me als ik me gerukt heb na de misdienaarbeurt,komt omdat ik naast een meisje zit als het de preek is,zij heeft dan net als ik een zwarte pijama aan onder een toog,het idee dat zij dan ook een glimmende pijama van jongens aanheeft met van die zwarte sandalen vind ik spannend waardoor ik steeds zin heb om te rukken tijdens het prediken als ik naast dat meisje zit,ik hou het dus maar op en ruk me daarom als ik thuiskom op m,n slaapkamer!

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • ik schaam me er niet voor om te zeggen dat ik als misdienaar ruk,afgelopen keer zat ik mezelf op te fokken zeg maar toen ik collega misdienaar zag die zat te voelen onder z,n superplie,doen wel meer misdienaars en ikzelf ook!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • als je rukt werkt alles goed bij jezelf,dat hoort gewoon bij jezelf dus ook misdienaars rukken zich,het zijn ook maar gewone jongens,toch.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • toen ik misdienaar was schaamde ik me ervoor dat ik me ging masturberen want ik dacht altijd dat misdienaars dat niet mochten doen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • ik moet eerlijk toegeven dat ik me ervoor schaamde toen ik misdienaar was en me begon af te rukken,wel thuis altijd,mij is vroeger wijsgemaakt dat dat niet netjes was als je misdienaar ben maar daar ben ik van teruggekomen later want iedere jongen doet dat dus ook misdienaars!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • samen met mijn vriendin ben ik misdienaar en hebben dezelfde misdienaarskleren aan een toog met een superplie waar we een zwarte pyama onder aanhebben die nogal glad is wat we beide geil vinden,als we dan weer samen zijn wil ze mij altijd aftrekken zo geil is mijn vriendin dan geworden van die kleren.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • jongens hebben dat vaker dan meisjes dat ze expirimenteren met kleren,toen ik nog misdienette was waren het alleen de jongens die zaten te voelen door een zijsplit in hun toog,zij hadden toen ook een pyama aan die glad waren heel apart vond ik dat maar het bleef wel bij gewoon voelen!

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • hallo ik ben een misdienaar uit belgie en heb ook het probleem dat ik zin heb om te rukken in misdienaarskleren,ik krijg een heel raar gevoel van een soort pyama wat van zwart satijn is wat ik onder de soutane aanheb,die soutane,s die we aanhebben zijn rood of zwart en hebben een binnenkant met een satijnen voering,omdat dat dan glad voelt word ik daar geil van en daardoor heb ik drang om te rukken maar dat kan natuurlijk niet,ik ruk me daarna altijd thuis af zo geil ben ik daarvan geworden.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • samen met een vriend van me hebben we een keer gerukt in onze misdienaarskleren,dat was een geil gezicht om dat in een passpiegel te zien,jammer dat we vaak niet alleen zijn maar toen wel.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • god heeft ons geschapen en die vind het bij jongens horen om te rukken,ook bij de misdienaars want dat zijn ook jongens.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • afgelopen keer dat ik mijn misdienaarsbeurt had kreeg ik aandrang om me te rukken toen ik een nieuwe misdienaar zag die een stijve kreeg van zijn zwarte pyama die wij onder de toog aanhebben,het deed me denken aan de eerste keer dat ik ook zo reageerde,ik was toen ook van die leeftijd!

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Hallo, Hier ook een collega uit België. Ook ik ben enkele jaren misdienaar geweest en ook ik heb mij die vraag gesteld. Ikzelf heb het rukken (met aanmoediging van ne vriend van mij) wel kunnen combineren met het misdienaar zijn. Ik denk wel dat God begrip hier voor heeft en begrijpt dat dit een normale stap is in de ontwikkeling van een kind. Als je nog vragen hebt, laat maar horen. Groetjes Q

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • tja je ben wel eerlijk om toe te geven dat je homo ben,wij hebben er ook een jongen bij die homo is,kan je aan z,n lopen zien,maar heb nooit gezien dat hij een stijve had,waar krijg jij een stijve van dan,die zwarte pyama,s die we aanhebben vind ik namelijk niet echt iets om van opgewonden te raken!

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Wanneer ik de mis moet dienen, krijg ik altijd een stijfe, ik vind het altijd opwindend als ik moet dienen met jongens, dan doe ik expres in mijn broek, omdat ik homo ben.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • het zijn de hormonen van de jongens,die hebben altijd praatjes maar als ik als enigst meisje bij hun in de sacristie ben krijgen ze het schaamrood op de wangen als ze een rode rok aantrekken en een kraag voor onder dat superplie,jongens in een rok dus daar kan ik me wel wat bij voorstellen,dat rukken is gewoon bluf van ze,als ik een jongen zou zijn zou ik me daarvoor schamen en geen zin meer hebben om te rukken.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • datzelfde gebeurde met mij ook toen ik met tegenzin van mijn ouders misdienaar moest worden,ik was toen 12 jaar en had dat toen ook al dat ik de hormonen door mijn keel voelde gieren als ik me aan het omkleden was en alleen maar met mijn boxer aan die misdienaarspyama aantrok,ik deed dan heel snel mijn toog aan en superplie en dan was het net of je in je nakie liep onder je misdienaarskleren,als ik dan weer thuis kwam ging ik me eerst rukken want daar was ik dan wel aan toe!

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten