Skip to content
98 reacties
475 weergaves

De Enige Almachtige, Liefdevolle, Genadige God

Wie gelooft er in een God die beschreven staat zoals hierboven en wil het hier met mij over hebben. Ik heb het idee dat er weinig mensen zijn die geloven in een God, zoals in de titel staat beschreven. Toch vind je in de bijbel deze benamingen.   Hoe kan dit en wie wil het hier met mij over hebben

20 jaar
13 jaren geleden

98 Reacties

  • Allereerst slaan is verboden,jammer dat deze topic deze kant opgaat,jongens die tegen elkaar opscheppen over hun straffen,zoek dan een andere site.Zelf geen enkele ervaring,heb me altijd afzijdig gehouden van studentenclubs waarbij vernedering en leedvermaak nog hoog in het vaandel stond.Gelukkig zien steeds meer verenigings dit in.Zelf ook een tijd in het buitenland gestudeerd,was 18 indertijd,kon ook naar een campus,maar na een informatief gesprek afgehaakt,die onbesuisde jaren'60 mentaliteit hoefde ik niet mee te maken,heb de indruk dat die knaap van 18 omgeturnd is,of zijn latentie van masohomo gedrag kwam boven bij een inwijding die ik niet meer normaal wil noemen,maar waar hij nog trots op is,stimulerend las ik elders op andere topic over deze knaap waarin hij trots beleving vertelt,snap niet wat dit bijdraagt aan een site voor en door jongeren.

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • Plankjongen je schrijft uitgebreid,zelf nooit zo opgevoed,wel meegemaakt als traditie op een schoolcamp in buitenland.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Plankjongen ergens wel mee eens dat deze topic niet dit onderwerp is,dan snap jou wel,denk ook altijd dat wij een uitgestorven ras waren die het nog krijgt maar valt mee geloof ik. Dan neen pa aait niet maar bedoel slaat ook niet extra hard,soms zie je op clips wel eens rode striemen niet normaal vind ik dit en dat is mishandelen en geen gezond pak slaag zoals pa het noemt.Sommige clips duren best lang,o,ja,krijg meestal met een paddle en heel soms met de cane.Borstal cane noemen ze dit .Dan eerlijk om te vertellen dat je als hetero toch vertelt dat een jongen ook wel spannend kan zijn,ja, met jongens kun je beter soms over sommige dingen praten zoals wij nu doen,zou dit niet gauw aan een meisje vertellen.Handgedreven nergens voor schamen is niet nodig vind ik.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Pas 19,sinds ik 14 ben krijg ik het van een soort coach,huisvriend,had het nodig als ettertje,is voor mij denk ik de enigste manier om op orde te blijven ha ha, te laat thuis komen,verkeerde vrienden toen ik 14 was,politie aan de deur wegens baldadigheid tot een vriend van mijn ma zei en nu bemoei ik me met die jongen,heb indertijd en nu ook nog wel de nodige pakken maar welverdiend op mijn billen gehad.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Hallo jongen 23.
    Ik wil even reageren op wat jij schrijft. Je hebt zo je twijfels. Nou ja, dat is natuurlijk best. Maar je denkt dat het om uitzonderingen gaat, dus om een minderheid. Dat kan best. Maar ik denk dat er streken zijn, en groepen, waar het juist helemaal geen uitzondering is. Als je leest wat er op het topic Tuchtiging allemaal staat merk je heel andere dingen. Ik heb daar ook over mij en over mijn neefje verteld. Daar ben je een uitzondering als het niet gebeurt. En ja, het lijken misschien wel steeds dezelfde verhalen en belevenissen, in ieder geval lijken ze op elkaar. Dat kan best. Maar voor iedere jongen die hier net komt is het nieuw. Dus je kunt ook zeggen dat het steeds opnieuw begint. En het is best wel goed als je merkte dat je niet de enige bent die zo wordt opgevoed. Dan is het juist ook goed van elkaar te horen hoe je het beleeft. Nou, dat wou ik dus even kwijt. Plankjongen.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoi Spankmaatje.
    Ja, ik vind echt dat je goed weergeeft hoe het bij jongens kan gaan. Heb ik het goed weergegeven naar Handgedreven? Dit lijkt wel op twee grote broers die samen hun kleine broertje bespreken. En we hebben elkaar nog nooit gezien. Maar goed, daar is een site als deze voor.
    Toen ik las van die spank die je van je vader kreeg begon ik spontaan zelf aan mijn billen te voelen. Eerst met een paddle en dan met een cane. Dat is toch zo’n ding dat ze ook wel een rotting of Spaans rietje noemen? Nou, ik heb liever twee keer mijn leeftijd (ik noem maar wat) met een vlak ding dan één keer een paar kletsen met zo’n ding, lijkt me. Maar je vader slaat niet keihard zeg je. Hij aait je toch niet? En ik weet niet hoe het bij jou werkt, maar bij mijn werkt het zo dat hoe langer ik het daarna nog voel hoe meer ik me gewaarschuwd voel. Ik vind het niet erg om na een paar dagen nog altijd te voelen dat er iets is gebeurd. Niet dat je dan steeds loopt te dansen van de pijn hoor, maar gewoon, dat gevoel is er dan nog steeds. Dus ze pakken het bij mij heel serieus aan, ik bedoel dat ze gewoon behoorlijk hard slaan. Maar dus niet met zo’n cane. Ik moet er eigenlijk niet aan denken.
    Nou, dat was dan weer even een reactie van mij. Bij mij gaat het gewoon goed. Die gekke kriebels van dat uitproberen hebben we gehad, hoop ik. Op school probeer ik er ook nog steeds het beste van te maken.
    Groeten, Plankjongen.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Hallo handgedreven.
    Ik ben een tijdje niet op deze site geweest, griep(je) en virus op de computer van pa en ma. Je bent dus ter verantwoording geroepen voor liegen. Ja, dat is nogal verdiend, zou ik zeggen. Hoe is het afgelopen? En heb je daarna lekker kunnen trekken? Spankmaatje weet wel best goed te vertellen hoe het werkt vind ik. Na zoiets is trekken ook gewoon een manier om jezelf eens te verwennen. En bovendien is het zoals je zegt ook heel gewoon heel erg WOW! Echt, alle jongens doen het. En ja, meiden kunnen een rol gaan spelen. Maar goed, dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Samen met een vriend dingen beleven is ook heel spannend. Wel fijn dat je zo’n goede vriend hebt aan C. Maar wat jammer eigenlijk dat jullie vast over alles kunnen praten, maar dat je het niet aandurft over een pak slaag of over gevoelens te beginnen. Het kan best zijn dat hij dezelfde gevoelens naar jou toe heeft. Maar ja, begin daar maar eens over. Julie trekken je ook niet samen af denk ik? Dat kan ook heel lekker zijn en het geeft ook een heel goede band. Spankjongen had het over clips bekijken. Ik vind die te snel. Net als je iets leuks ziet komt er weer iets anders. Ik houd meer van rustig kijken en een beetje fantaseren. En met een vriend samen elkaar dingen laten zien en daarover praten. Nou, dan kan het zo spannend worden dat je merkt dat je allebei aan je pik zit te voelen. Wie is er dan de brutaalste die voorstelt om maar gewoon dat ding vrij te laten? Dan ben je al een heel eind. Je merkt dat ik dat ook wel met een vriend samen doe nu en dan. Dat van dat onderbroekje van C snap ik best. Op de één of andere manier is die dan toch weer bij je, of jij bij hem. Nee, het is dus niet gek vind ik. Eigenlijk nogal normaal zelfs, en je kan daaraan maar weer zien dat ook jongens gewoon gevoelens voor elkaar kunnen hebben. Houden zo! Kan je hier iets mee? Plankjongen.
    Oja, nog even dit. Je doet wel stomme dingen hoor. Pikken was een keer de reden voor over de knie, en twee keer aangeschoten thuiskomen? Dat vind ik eerlijk gezegd niet stoer, dat is gewoon oerstom. Roken kost ook alleen maar geld en je gaat er van stinken, dus dat merken ze meteen. De ellende met drinken is dat je vaak zelf niet goed doorhebt wat er gebeurt, je bent op een goed moment niet meer zelf de baas in je hoofd. Vind je dat nou zo leuk? Maar ja, die manier van opvoeden bij jou thuis, en bij mij, die helpt dan weer wel net als bij mij. Je zegt tenminste dat het niet meer gebeurt. Nou, daarvan zo ik ook zeggen houden zo! Hier spreekt dus een grote broer, maar ja.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Handgedr. zou echt niet beginnen te roken,je bent nog erg jong maar ik ben 17 en rook ook niet en begin er ook niet aan.Je hebt naar een you tube filmpje gekeken over een sitauatie die op de jouwe leek.Ja, heb ook wel eens gekeken om te vergelijken maar niet van you tube,zijn talloze clips.Bbegrijp dat je vriend je het niet krijgt dus ,en heb je er wel met hem over gepraat,was me niet echt duidelijk.Praat er zelf ook nooit over maar per toeval hoorde ik een jongen een opmerking maken en ik zei ,lijkt wel of je nog klappen krijgt ha ha,en hij,ja, krijg ik ok,nou en,en vind het niet erg maar dat begrijp jij zeker niet,nu,later heb ik verteld dat ik net als hij het ook kreeg,was hin toch wel verrast ergens dat er nog meer jongens waren die het kregen.Top dat jij goed met je broertje kunt,sp.brother.Plankjongen ook de mazzel.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • dag Sp.brother. Was je mijn oudere broer naar!Ik kan er met p., m'n broertje van 12, over praten, en mer m'n neefjes,die het ook nog krijgen,ik ook van min oom,als ik daar logeer.Ik kan er met c.over praten,ik zou dat best graag willen!Meer om het met m'n vriendje te uiten.Heb wel eens een filmpje op Youtube gezien, wat ;n beetje lijkt hoe ik het krijg.Geen idee meer hoe die heette.zou ik wel met c.willen bekijken.En dan vragen, wist jij dat er nog jongens zijn, die het zò krijgen? Ik praat met p., vertel belangrijkste dingen, maar m'n verlegenheid,over mezelf vermaken, met de slip laat ik niet lezen. Ik heb gelogen over 'n beetje roken.Krijg het na het eten. dag H,gedreven

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Handgedr. liegen mag niet maae soms kan er een reden voor zijn,hoop dat het mee valt.Dan als hij je beste vriend is zou ik toch eens met hem praten hier over,zovan wist jij dat er nog jongens opgevoed worden met ....kijken hoe hij regageert,of over een boek ,film beginnen waar het nog in voor komt,moet lukken,hoor wel. leest je broertje dit ook.?gr sp.brother.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • dag spankbrorther. Ik kreeg dat wat jij noemt voorvocht,als ik b,v,met C.op de grond zit,en in korte broek,ik zie zijn onderbroek Ik denk daarom zijn onderbroek bij me gehouden.Ik hoop dat het nog komt, maar wij praten er nooit over.Ik ben graag bij hem.Soms zou ik met hem wel een willen praten, dat ik nog slaag krijg.snap je? Mijn ouders roepen mij vanavond ter verantwoording over liegen. ). Verdiend!

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Handgedreven,top dat je een fijne vriend hebt en goed met je broertje kan opschieten.Jongens expirimenteren vaak,vind niets vreemd,in die zin wat is vreemd,wat is normaal,iedereen heeft wel iets geks denk ik.
    Je had het over een klein beetje vocht,nu dit is voorvocht,kan soms gebeuren als je een beetje opgewonden bent.We zijn wat ouder als jij maar vind jou echt niet kinderachtig al beginnen bij ons als 17 jarigen de meiden wel een rol spelen,en bij jou.Praat je er wel eens over met je vriend,of interesseert het jullie nog niet,maar maakt niets uit,niets forceren en hoor wel,voor vragen kun je altijd bij me terrecht ook al weet ik ook niet alles,maar plankjongen misschien wel,spankbr.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • dag spankbrother.Ik was blij om te lezen dat je het niet echt vreemd vond.Ik denk maar steeds dat ik iets geks doe!ja aan die onderbroek van C. Ik mag hem zo graag,we zijn al jaren elkaars beste vriend.Alsjeblieft niet mij uitlachen.we zaten een keer,op de grond,en ik kon door de broekspijp van zijn korte boek, die onderbroek zien, en ik weet helemaal niet of dat kan, maar ik zag hem zo,en ik voelde iets uit mijn plasser komen.'t was maar 'n klein beetje.kan dat, weet jij dat?ik blijf regelmatig bij C logeren,en ik bleef de laatste keer 'n nachte langer, dus mocht ik een onderbroek van C aan. ja ik kan heel goed met P. m'n broertje overweg.Ik vind het leuk om met hem op te trekken, en hem voor narigheden af te houden.ja P kijkt tegen mij op!ik weet dat ook hij na 'n pak slaag masturbeert.misschien ben ik nog wat kinderlijk.vergeleken met jou en plankjongen.Ben ook 'n beetje bang.Ik kijk graag als ik m'n vriendje in z,n onderbroek zie, dag spankbrother groetjes van handgedreven. (ik ben al voeg wakker,vandaar het vroege versturen)

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Vind het niet echt vreemd handgedreven ,je expirimenteerd en is toch normaal op je leeftijd.Dan die slip heb je hier een herinnering aan of bewonder je die jongen,heeft hij die slip vergeten.Dan heb het idee dat je na een nare ervaring zoals een pak slaag jezelf wilt verwennen,nou en.Kun jij goed overweg met je broertje hij is 12 en nog echt een kind,maar met 2 jaar komt hij ook in de pubertijd,kijkt hij tegen jou op als grote broer.groet spankbr.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Dag plankjongen./spankbrother
    Natuurlijk krijgt ook Patrick,m'n broertje,ook zo nu en dan een pak slaag.Wat ik stiekem doe,als ik in bed lig stiekem masturberen.Ik vind het gek dat ik,na 'n pak slaag,dit graag doe met de onderbroek van 'n vriendje,dat ik nog had van hem toen ik een nachtje langer bleef bij hun Ik zorg dat broekje droog blijft.dat kickt,.En dan heerlijk dat klaarkomen.mam maakt wel de opmerking m;n dekbed te ontzien.Ik hou het hier even bij.Over mijn opvoeding, geen klagen. Groet handgedreven

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Hier spankbrother en handgedreven je broertje van 12 krijgt die dan geen slaag.Wat durf je niet te vertellen het is anoniem hier,dus,wat belet je.Je zit in het begin pubertijd en ontdekt sommige dingen.Wil je raad geven heb het ook wel eens moeilijk,dan jongen 23 begrijp het wel,klinkt misschien absurd maar toch zijn er gezinnen die deze opvoeding nog hanteren.Als ik later mijn eigen kids zo zou opvoeden,denk het niet,want meiden van nu denken er ook anders over.plankj en handgedr. tot horens.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoi.Ik ben handgedreven.Weet niet of ik daar nu zo blij mee ben.dat ik door spanning, een stijf plassertje krijg!Toch lijkt het daar wel op,zoals laatst toen ik een tijd moest wachten tot m'n pap of mam kwam.Mijn ouders geven mij,als ik het verdiend heb,'n pak voor m'n billen.dat doet heel erg veel zeer, op 't moment dat ik het krijg.ik schreeuw en moet janken,altijd na de 4e klap.Heb altijd beetje angst voor de eerste (4?)klappen, die komen het hardst aan.Ik wil wel heel eerlijk zijn.De meeste pijn voel ik als ik het pak slag krijg, ik krijg nooit zo voor m'n billen dat ik uren nog last heb.ja! je voelt het een beetje.Ook mijn ouders slaan, net als jou papa niet kei- en keihard.Ik slaap in een pyjama,enkel thuis.als ik bij 'n vriend blijf slapen dan niet.Patrick m'n broertje van 12 ziet wel eens, of hoort het in ieder geval, dat ik ervan langs krijg.Maar ik vind het spelen met, het spelen met m'n plasser, het masturberen en klaar komen wow,Vreemd genoeg is het anders,na dat ik over de knie heb gelegen. PLANKJONGEN;ik gebruik iets, waar ik nog niet over durf te praten.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Ondanks drukte toch even een reactie geven op dit.Zie vergis meisje 17 moet jongen 17 zijn,denk ik.
    Lees deze verhalen met enig amusiment over deze knapen die elkaar hun beleving van hun pak slaag beschrijving met de nodige feiten die het nog spannender maken,als echte jongen opgevoed worden met een kastijding.De tijd van Dickens herhaalt zich.Zal niet zeggen dat het niet meer gebeurd,eerlijk gezegd dacht ik dat het alleen nog maar in films en boeken voorkwam waarin jongens nog echte jongens waren,al weet ik niet wat men hier onder verstaat.
    Als traditie wordt het nog wel eens toegepast om je te bewijzen,kwam het hier op deze site nog weleens tegen,en vond het amusant,en ergens begrijpbaar die onderscheiding van de burgermaatschappij,vond het verhaal van Meat die ook nog ergens staat wel begrijpbaar.
    Maar hij was de jongen er ook naar,stevig gebouwd en merkte bij mezelf enig leedvermaak juist omdat hij het zo dapper onderging,zou het een tenger,schriel jongetje geweest zijn had ik het zielig gevonden.
    Wat ik bij deze jongens denk is een soort stoerheid die ze zich zelf aan meten,twijfel aan het waarheidsgehalte ten dele of ten halve.Zal het niet ontkennen misschien zijn er nog ouders die in orde en tucht geloven en dit handhaven,maar lijkt me niet gangbaar voor een hele generatie.Uitzonderingen zijn er altijd,toch denk ik dat we niet oeverloos door moeten gaan met dit soort verhalen,nu is het nog zovan wat is dit,en leuk die jongens met hun branie,maar komen er nog meer van dit soort verhalen waarin herhaling de boventoon voert,dan wordt het vervelend.ps reageer hier niet op maar wou dit even kwijt.

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • Je heb gelijk ik ben spankmaatje/brother is eigenlijk veel leuker.Viel wel mee van pa,eigenlijk mijn stiefpa maar zie hem wel als pa. Hij slaat echt niet kei en keihard jongen 15.
    Je vroeg of ik wel eens een srijve heb gehad na of voor pak slaag,neen niet bewust volgens mij.Maar snap het wel kan toch door spanning komen,heb weleens gelezen dat jongens dit over komen.Met bloot niet zoveel probleem want slapen doe ik ook bloot.Blij dar die zussen er niet waren maar die zijn er meestal nooit meer,heb er over gehad en nu doen we het als hun weg zijn.Zijn vaak weg sávonds of met moeder uit en dan regelen we dit samen.Mijn moeder bemoeit zich er niet mee.Sinds kort ken ik een jongen en die krijgt het ook nog,schijnt ook dat spank erotische gevoelens kan geven,kijk jij wel eens naar clips,om te vergelijken,ik soms,maar schaam me er dan wel voor ergens.groeten ook aan plankjongen.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • hoi.was jij niet spankbrother?Tof dat je mij als makker ziet!ach zo stoer voel ik me niet,alhoewel ik het wel cool vond te vertellen,wat er spontaan met m'n pik gebeurd,voor en/of na 'n pak voor m'n kont.WOW, wat heb jij ervan langs gekregen.Gelukkig dat jouw zusjes weg waren.!!Als pap en mam besloten hebben dat ik 'n pak slaag krijg,nemen ze alle, om het mij uit te leggen.Zij wijzen mij op mijn verantwoordelijkheid.(staat me nog bij van laatste keer).Ik heb,toen ik voor de 2e keer aangeschoten thuis kwam.de volgende morgen,een enorm pak slaag gehad.Ik heb dat nooit meer gedaan.Maar ik moet nog bij mijn vader of moeder over de knie.Ik kan er eigenlijk met niemand over praten.heb jij dat wel eens gehad,dat je 'm erectie had voor of na een pak slaag?gek hè!

    15 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten