Skip to content
19 reacties
9400 weergaves

Naaktstrand eerste keer

Hoi. Ik wil weekend voor de eerste keer naar een naaktstrand toe in me eentje omdat ik dit altijd heb willen doen maar als ik er ben me altijd kapot schaam.. En ga dan weer naar huis. Ik probeer me angst te overwinnen. Ben bang dat ik van top tot teen bekeken wordt. Heeft iemand ervaringen of tips?

14 jaar
6 jaren geleden

19 Reacties

  • Ja. Limburg is nie echt wat. Voor mij weinig opties.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ga ook wel eens naar een naaktstrand maar idd altijd ongemakkelijk met alleen maar mannen van boven de 50 haha

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • ts, waar schaam je je dan voor?

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik kan jou gevoelens heel goed begrijpen, als je die eerste keer gaat ervaren op het naaktstrand. om het best mogelijk goed aan te durven moet je ten aller eerst een bijzondere heet weer van 30 graden of meer hebben, om je zo goed mogelijk thuis te kunnen voelen, omdat het de eerste keer niet mee valt (heel logisch). En dat heb ik zelf ook mee gemaakt. Vooral als ik zelf ook van die hele strenge ouders heb. Als je die eerste kleer naar de naaktstrand gaat met hete weer van 30 graden of hoger, en je durft het nog niet, ga dan eerst even bij een gewone textiel strand met zwembroek aan eerst een beetje aan wennen zodat je eerst een beetje meer thuis voelt, en ga dan pas verder naar het naaktstrand om je zwembroek uit te doen. Dat scheelt ook een beetje.
    En als je strenge ouders heb, en je kom dan thuis om je handdoek op te hangen, maak dan snel stiekem je zwembroek nat en hang er naast je badhanddoiek, dan merk je ouders er niets van dat je naar een naaktstrand bent geweest, als je hun niet wil laten weten en laat merken. Dan is er niets aan de hand.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ga wel eens met m’n ouders naar een naaktstrand in Kroatië. Heerlijk gevoel om naakt te zijn, je word ook eigenlijk helemaal niet raar aangekeken aangezien iedereen er naakt rondloopt. Als ik je bang bent voor een stijve inderdaad of op je buik gaan liggen of je gaat snel het water in ik zou zeggen gewoon doen het is een heerlijk vrij gevoel.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Iemand vroeg hier ook of er stranden zijn waar meer jongeren komen. Bloemendaal, zandvoort, Bergen aan zee en Callantsoog zijn naaktstranden waar meer jongeren komen. Misschien zijn er wel meer maar dat weet ik niet.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Haha je bent niet de enige daarin bro

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou ook wel eens willen gaan. Niet omdat het een naaktstrand is, maar wel om eens echt in mijn blootje te kunnen zwemmen. Ik hou heel erg veel van het gevoel van water om me heen, maar heb het nog niet in mijn ganse blootje kunnen voelen. Ik de omliggende bossen weet ik wel een heel deel vijvers en meertjes zijn en boertje en ik hadden in de zomer bijna eens geprobeerd toen we een heel afgelegen vonden, maar zelfs daar kwamen wandelaars. En met in mijn blootje zijn bij andere mensen heb ik geen probleem, maar, ik weet niet, een naaktstrand vraag ik me dikwijls af of er niet te veel mensen zijn die daar om verkeerde redenen naartoe gaan.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @Jongen17: Ja, natuurlijk valt een blote dikke eikel meer op, en word naar geken. En als je dat leuk vind, word je opgewonden en krijgt makkelijk een stijve. Maar na een paar keer wen je eraan.
    Nu draag ik sind mijn 18de een PA-piercing, en daar word op naaktstranden en zo natuurlijk nog veel vaker naar gekeken. Maar het maakt me intussen niets meer uit en ook als ik ontspant op mijn rug lig en een stijve krijg (wat vaker voorkomt) kan me dat helemaal niets meer schelen.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • @Jongen20: heb hetzelfde ervaren: ben ook besneden, en als je besneden bent val je meer op omdat je (alstie slap is) meteen ziet dat je voorhuid eraf is :). Dat is toch zo, en je krijg denk ik daardoor ook sneller een stijve. Vooral meisjes, maar ook jongens kijken ook meer naar je als je besneden bent volgens mij. @meisjes: of lijkt dat maar zo? Maar als je vaker gaat heb je dr minder last van merk ik. Voor meiden is het wel makkelijker: daar zie je niet zo duidelijk lichamelijke reacties :)

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts waar schaam je je voor?

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben deze zomer naar de camping in Kroatië geweest en toen ik hoorde dat daar een naaktstrand was ben ik gewoon met mij zwembroek de zee in gelopen en toen ik wat verder van de kant af was deed ik mijn zwembroek gewoon uit tussen de andere naakt zwemmende mensen. Was ook de eerste keer dat ik in het openbaar naakt heb gezwommen. Het was ook echt zo'n fijn en vrij gevoel.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Op mijn 17de waren we op vakantie in St-Jean-de-Luz, en daar heb ik op mijn eentje de kust verkend. Kwam op een plaats waar enige mannen en jongens naakt liepen of lagen. Dat vond ik zo opwindend dat ik dan ook alles uittrok, en voor de eerste keer in het openbaar nudist werd. Ik was daar ook de enige besnedene, en iedereen keek natuurlijk naar mijn besneden pik. Ik probeerde wel erecties te vermijden, maar had toch wel meestens een halve stijve.

    Mijn advies: er niets om geven, geniet het naaktzijn in de zon, en tenslotte hebben alle jongens een pik die ook wel eens stijf kan worden. Dat is helemaal natuurlijk.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Heerlijk naaktstrand en als je een stijve hebt doen wat meisje zegt :)

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja, je moet het gewoon doen. Ik ken niemand die er spijt van heeft gekregen. Het voelt veel lekkerder dan met bikini. Voor jongens is het denk ook veel toffer. Je wordt overal lekker bruin en dat is lekkerder om te zien ook. Jongens zijn vaak bang voor een stijve. Maar dan doe je toch even een handdoek om of ga je op je buik liggen. Of niet natuurlijk ))

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • J16 niet bang voor zijn, het is heerlijk om naakt te zijn

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik denk er wanneer het warm is ook weleens aan om naar een naaktstrand te zijn, om beter te kunnen zonnen, maar ben bang om iemand die ik ken tegent e komen

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts ik ben naturist en ben ook vaak op het strand. Je wordt niet raar aangekeken in het naturisme is iedereen gelijk jong oud dik dun lelijk of knap. Nu zal er niemand meer liggen ik zou zeggen gewoon doen en je zult merken dat niemand naar je kijkt. Kijk wel uit voor vieze mannetjes in de duinen

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Same here, zou t graag willen. Ik denk niet dat je bekeken wordt door iedereen juist omdat iedereen naakt is. Punt is ook dat de laatste keer dat ik langs een naaktstrand liep er alleen bejaarden waren. Weet iemand of er plekken zijn waar alleen leeftijdsgenoten mogen komen of iets in die richting?

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten