Skip to content
7 reacties
2290 weergaves

Zwemslip

Ik ga in de zomer met mijn ouders op vakantie naar Frankrijk. We hebben een huisje met een privé zwembad. Ik heb meerdere zwemslips (mijn ouders weten het niet), en zou hier graag in zwemmen op vakantie. Afgelopen zomer nam ik ze stiekem mee, en droeg ze onder mijn normale zwembroek. Deze zomer wil ik gwn alleen in mijn zwemslip zwemmen. Ik wil dit heel graag, maar wil dit niet aan mijn ouders vertellen. Ze zullen het vast prima vinden, maar ik weet zeker dat ze het raar vinden, en denken dat ik gay ben ofzo (ben ik overigens niet). Zal ik voordat ik op vakantie gaan dit aankaarten. Of zal ik gwn mijn zwemslip onder mijn normale zwembroek doen, en dan ineens als ik ga zwemmen mijn normale zwembroek uitdoen en dan pas hun reacties uithoren? Ik wil overigens graag in Speedo’s/zwemslips zwemmen omdat ik er geil van wordt, niet omdat ik denk dat ik er heel sexy uit zie ofzo, of dat het broekje er überhaupt mooi uitziet. Ik doe het gwn puur voor mezelf. Het liefst wil ik dan ook een keer in mijn eentje op vakantie (bv naar Frankrijk), en dan gwn de hele vakantie in mijn zwemslip lopen! Heeft iemand misschien advies wat ik kan doen?

19 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • De voorbije vakantie in Italie geweest en daar draagt zowat de helft strakke zwemslips. Aan zwembad en strand dus heel de tijd zwemslipjes gedragen. Op een heel klein wit slipje van Redpoint na goedgekeurd door m"n vriendin!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben vast veel te laat voor TS maar voor anderen met hetzelfde probleem: ik zou hem gewoon meenemen en dan zeggen dat het de enige zwembroek is die je mee hebt genomen omdat je dacht dat dat verplicht was. Of gewoon omdat je de andere vergeten bent. Veel plezier, ik zou net als jou TS ook wel alleen op vakantie naar het strand in Frankrijk willen gaan om daar in een zwemslip rond te lopen. Ook omdat ik het geil vind. Of in Turkije een week all inclusive en dan 24/7 die zwemslip aanhouden ook ipv onderbroek

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon doen, normaal dat je wat twijfelt, maar je bent 19, dus hoef je zoiets niet meer te vragen aan je ouders.

    Is zeker niet gay Sommige kleine slipjes zijn wel geil, voor je eerste zwemslip dus niet overdrijven.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Zoals jongen 21 heeft gezegd is het bij veel openbare zwembaden en zwemparken in Frankrijk verplicht om een zwemslip te dragen, dus het is helemaal niet gek om er een mee te nemen en zeker niet gay.

    Als je dit wilt doen omdat je er geil van wordt zou ik dat niet tegen je ouders zeggen. Dat gaat ze niets aan. Zeg gewoon dat je het lekker vind zwemmen en omdat het in veel zwembaden in Frankrijk verplicht is, je het daar wil uitproberen zonder je druk te maken over de mening van anderen.

    Als je tijdens het zwemmen je short uittrekt om in je zwemslip verder te zwemmen gaan je ouders alleen maar vragen stellen. Gewoon ff doorbijten en het er van te voren over hebben.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts ga naar een naaktcamping in Frankrijk dat is nog veel chiller, geloof me

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is geen openbaar zwembad maar een privé zwembad. Ik ga niet naakt, wil echt in zwemslip. Ik kan denk ik niet zomaar doen alsof er niks aan de hand is, dat vind ik zelf ook raar

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • In veel zwembaden in Frankrijk zijn zwemslips verplicht. Dat is niet gay, wie heeft dat verzonnen? Ik draag al mijn hele leven zwemslips omdat dat gewoon lekker zwemt.
    Waarom zou je het aan je ouders vertellen, ze zien het toch wel als je daar het zwembad induikt. Misschien kun je ook wel naakt zwemmen, dat voelt nog lekkerder (echt waar!) En dat voelt zeker ook heel geil voor je!

    21 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten