Skip to content
29 reacties
5885 weergaves

Wildplassen

Zijn jullie op vakantie ook allemaal wat makkelijker met wildplassen? Op de parkeerplaats even in de struiken, 's avonds op het strand enz. Ik doe het op vakantie in ieder geval veel vaker dan thuis. Ben benieuwd naar jullie verhalen hierover!

17 jaar
3 jaren geleden

29 Reacties

  • @meisje18 Stoer dat je dat doet. ik ken wel jongens die wildpissen, maar meisjes eigenlijk niet. Voor hun is het ook wat minder praktisch dus ik snap het wel.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @Meisje19, Ik doe het ook alleen maar als het echt 's nachts is en uit het zicht. Nog niet gehad dat er iemand langs kwam, en meestal doen we het met meerdere.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • @ meisje 18, vlak bij huis durf ik dus niet, altijd bang dat er net een buurman langs komt, dus dat is erg vervelend als dan op knappen staat. In een ander wijk of aan de rand van het grote park durfde ik het weer wel.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Gisteren waren we uit geweest en daarna nog naar een huisfeest. Toen ik 's nachts thuiskwam kon ik het echt niet meer ophouden en heb ik bij ons in de wijk in een parkje geplast.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ook als het geen vakantie plas ik vaak wild. Als ik de hond uitlaat ga ik zelf ook altijd even plassen in de bosjes.
    En 's morgens bij mijn krantenwijk doe ik het ook wel eens, als ik heel nodig moet.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Op vakantie doe ik het ook inderdaad wat vaker.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Op zich staat jezelf afvegen inderdaad los van of je wel of niet schaamhaar hebt, maar als alles nat wordt is er wel meer af te vegen. Als het kaal is kan het misschien een beetje nat worden en is het hooguit wat vervelend als je niks hebt om je af te vegen en je broek weer omhoog moet trekken. Maar als het zo harig is als bij mijn vriendin wordt het gewoon een natte kliederboel, omdat er best veel schaamhaar nat wordt, en dan is het toch al weer een stuk vervelender.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij hebben dat ook altijd bij ons omdat we vaak wandeltochten maken van 20 tot 30 km. Dan moet je wel eens een keertje plassen.
    Volgens mij staat jezelf afvegen ook los van of je nou schaamhaar hebt of niet. Mijn broertje is bovendien nog kaal. Maar we hebben het altijd geleerd om te doen. Vind het gewoon frisser.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb m'n schaamhaar (wat een rot naam trouwens, wij zeggen vaak prethaar!) ook nog nooit geschoren en mijn vriendin ook niet. We hebben dus buiten altijd tissues o.i.d. bij ons en onderweg op vakantie vaak een wc- of keukenrol. We vegen beiden onze piemel en kut ermee af na het plassen en dat is wel zo fijn.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ah ok iedere vagina is anders natuurlijk . Ik heb me ook nog nooit geschoren daar beneden moet ik zeggen. Heb al bijna net zoveel als m'n moeder, dus het is al best veel haha.
    Maar inderdaad, als je dan geen zakdoekjes ofzo bij je hebt dan is het niet fijn.
    Volgens mij zijn er trouwens ook wel jongens die hun piemel afvegen na het plassen. Tenminste, m'n broertje doet dat wel altijd.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij jongens hebben het ook niet altijd gemakkelijk daarmee, want bij ons kan de voorhuid over je eikel zitten en dan plas je ook wel eens een heel andere kant op dan gewenst. Schaamhaar zit niet in de weg cq. plassen we niet onder, dat hebben we als voordeel idd.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Dan zal het misschien ook wat te maken hebben met de vorm van de poes van mijn vriendin. Haar schaamlippen staan strak tegen elkaar aan, en zijn bovendien ook erg harig, want ze scheert zich nooit daar beneden. Dus dan plast ze eigenlijk door het schaamhaar heen. Als je dan niks bij je hebt om af te vegen is dat best vervelend.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij mij is het wel meestal een rechte straal en ik heb ook veel schaamhaar. Maar ik veeg het wel goed droog na het plassen hoor, heb altijd zakdoekjes bij me als ik ga wandelen.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja meisje van 17, dat is inderdaad ook iets dat ze aangaf, dat met al dat schaamhaar de plas er niet in een mooie rechte straal uitkomt. Dat is op de wc natuurlijk geen probleem, maar bij wildplassen wel. Maar goed, daar is niet zoveel aan te doen.

    En jongen van 22, we hadden toen geen tissues of zakdoekjes bij ons, anders had ik haar dat wel aangeboden. Maar als we bijvoorbeeld wandelen hebben we eigenlijk nooit tissues of zakdoekjes bij ons.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi jongen van 23, ik heb meestal tissues bij me en ik veeg dan bij mijn vriendin alles droog, als ze tenminste daar niet weer nat van wordt...hahaha

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik maak geen punt van wildplassen. Als ik met de mtb club weg ben dan doet iedereen dat wel een keer en ook op andere momenten plas ik wel in de natuur en mijn vriend ook.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet alleen dat afdrogen jongen 23, maar het wil ook daardoor ook wel eens raar gaan stromen. Ik vermijd het dus ook en wacht tot de wc thuis. Tot nu toe altijd goedgegaan zoals jij ook zegt maar wel eens heel erg op het nippertje. Jullie hebben het maar makkelijk.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Als ik echt heel nodig moet, dan ga ik wel eens wildplassen. Mijn vriendin wacht altijd tot ze bij een wc is, tot nu toe is dat altijd goed gegaan. Ik ben er wel eens bij geweest dat ze ging wildplassen, maar ze probeert het te vermijden. Ze heeft nogal veel haar daar beneden, en dat wordt dan nat, en dat kan ze dan niet afvegen.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Deze herfstvakantie zijn wij nog gaan wandelen en kamperen. Onderweg in het bos plassen komt dan geregeld voor. De campings zijn helemaal leeg en het is vroeg donker, dus ook daar plasten we gewoon ergens een stukje van de tenten vandaan. Spoelt met de regen wel weer weg.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet om het een of ander, maar meisjes plassen ook wild hoor. Als wij met scouting op kamp zijn of een hike lopen dan gaat iedereen van ons groepje gewoon ergens in het bos als ze moeten, ook de meisjes.

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten