Skip to content
98 reacties
9271 weergaves

Vakantie belevenissen

Nog even en het is vakantie. Voor sommigen is het misschien al begonnen. Zelf stap ik met 3 andere meiden over een ruime week op onze geleende boot en gaan we door het land varen. We zijn al aan het voorbereiden en hebben al leuke plannetjes bedacht. Ik zal er hier over vertellen. Net als ik graag jullie belevenissen zou lezen, of ze nu spannend, saai, sexy, mooi of gewoon leuk zijn, alles is welkom.

20 jaar
2 jaren geleden

98 Reacties

  • Nu de school ook hier weer begonnen is toch maar even door de nieuwe layout gespit om dit topic terug te vinden. Je zou het hier bijna niet meer herkennen zeg. Uiteindelijk dus toch met mijn vriendin op vakantie vertrokken. Eerst twee weken met haar ouders naar een naturistencamping in midden Frankrijk, wat ik best even spannend vond. Daarna met de trein het land doorgestoken en naar mijn ouders gereisd die aan de Atlantische kust op een camping stonden en daar ook nog twee weken doorgebracht. En ja, het was spannend, heet, geil en vooral heel leuk zo met zijn beidjes. Of hoe gek je elkaar kunt maken met of zonder kleren :)

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • M22 leuk dat je nog even van je laat horen. Ik ben alweer een paar dagen thuis en dus weer een net meisje. Hij wilde perse naar mij toekomen, minder handig voor wat ik wil doen. Morgenavond al helemaal geen kans, dus de afloop wordt pas op zijn vroegst op zondag bekend. Tenminste, als ik de rest van de familie de deur uit krijg. Hopelijk hoeft het niet nog een week te wachten, ik ben nu voorbereid. In ieder geval een goede en veilige reis huiswaarts gewenst.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik reageer maar even hier over het verdere verloop van onze vakantie ts. Het is hier gaan regenen en onweren en daar was iedereen blij mee. Zelfs wij want het was veel te droog. Daarna belangrijk kouder, maar nog steeds goed te doen. Ritjes gemaakt, dingen bekeken, lekker uitgebreid gegeten en zelf in die kleine tent gezeten. Het geld raakt daardoor dus wel op en het is ook handig om de weekend drukte te vermijden en vrijdag terug te rijden. Vanmiddag schijnt de zon. Het wordt 21 graden dus we kunnen de hele middag in de zon in ons blootje. We zijn nu echt allemaal streeploos bruin. In zee is het warmer dan op het strand. Echt stoute dingen hebben we niet gedaan
    Er gingen wel twee vrouwen een keer heel dichtbij zitten in een heel degelijke bikini. Toen heeft mijn vriendin haar vriend een harde bezorgd. We dachten dat ze wel een beetje meer afstand zouden nemen maar ze bleven kijken. We zijn de zee in gegaan en toen we terug waren waren ze weg. Onze kleren lagen er nog haha. Dat was alles. Veel succes dit weekend. Ik kijk hier of op je andere topic nog wel. Ik was omdat we bij de tent zitten ook op andere topics, maar vakantie is voorbij. Als het mooi weer is zitten we zondag weer op het strand. Je weet wij trouwen niet, we zijn al met het strand getrouwd.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • M15 ik heb alleen gekeken. En het einde was niks.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben op vakantie in Hurgadha Egypte en ging op quad safari.
    We reden met een hele groep jongeren van mijn leeftijd door een stuk woestijn naar een strand.
    Het was een verlaten stuk strand tussen twee plaatsen met hotels.
    We stopten bij een plek waar de zee een stuk het land in stroomde.
    Liep daar een man helemaal naakt op het strand wij konden hem allemaal zien.
    Hij bleef gewoon naar ons staan kijken en wij gingen foto's van hem maken.
    Maar hij bleef rustig voor ons staan.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • M14
    Heb je ze betrapt (en wat gebeurde er) of alleen maar stiekum gekeken?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Zoals gezegd mijn laatste bericht. Het zit er wel zo'n beetje op nu, zojuist zijn we aan het laatste traject naar huis begonnen. Op tijd zodat we onderweg nog 1 of 2 keer kunnen zwemmen. Over gisteren: toen ik mijn vriend belde, zoals iedere dag heeft hij er nogmaals op aangedrongen dat de vrijpartij door zou gaan. Hij vond het geen vreemdgaan omdat ik het er van tevoren over had verteld, het eigenlijk al besloten was voor ik hem kende en hij wist wie het waren. Nog meer, hij vond het een opwindend idee dat ik het zou doen en dat ik me helemaal zou laten gaan. Niet echt een standaard reactie, dus vraag ik me af of hij nog meer verrassingen voor me in petto heeft en of ik die allemaal leuk ga vinden. Het ging dus door en na het eten werden de diverse speeltjes en andere attributen opgezocht en gingen de broekjes uit. Ik had echt wel moeite, pas toen iemand mijn borsten streelde en mijn lichaam daarop begon te reageren durfde ik los te gaan. Ik ga de details niet vertellen, maar als je het kunt bedenken is het waarschijnlijk gebeurd en zo werd het ondanks de vreemde situatie toch een hele lekkere avond en nacht. Nu de laatste loodjes. Straks nog even zwemmen. Zonder broekje, ik heb nu de smaak te pakken, let niet eens meer op of mensen het kunnen zien. Vanavond bbq bij de mensen waar we de boot van konden lenen. Het einde van een memorabele vakantie, waarover ik veel heb verteld en minstens evenveel niet.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb een koppel gezien dat ze buiten seks hadden en ik ken ze ook

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • M22 ik dacht dat je het te druk had met vakantie vieren, maar ik ken het verschijnsel dat soms berichten niet door komen. Zelf heb ik juist meer tijd nu. We moeten nu elke dag een aardig stukje varen om zondag weer thuis aan te komen. En dan lig je een beetje op het dek te luieren met dus tijd genoeg. Niet dat er niets meer gebeurt hoor, integendeel. Er zijn lijstjes gemaakt met spannende, sexy en andere rare dingen die iedereen nog wil doen, en we proberen dat allemaal nog te doen. Zo wilde een van de meisjes nog een keer naakt wandelen maar dan in haar eentje. Ze vertrok gisteren toen het nog nauwelijks licht was en kwam anderhalf uur later helemaal gelukkig terug. We moesten natuurlijk ook varen en toen was ik aan de beurt. Ik lag namelijk vastgebonden op het dek. Dat stond nog op mijn lijstje, eigenlijk een keer voor in de avond maar dit was nog veel spannender en intenser. We moesten ook nog volledig gekleed zwemmen, dus met lingerie, jurk en zelfs panty en schoenen. Als tegenwicht voor al onze bijna blote activiteiten volgens de dame die dat wilde. Voelde best vreemd, zeker als je bedenkt dat zelfs ik al een paar dagen geen broekje meer aan heb als ik het water in ga. We hebben het nog bonter gemaakt door gisteravond aan dek het gezamenlijk met onszelf te doen. Best mooi om de andere meisjes te zien genieten, maar ik heb mezelf ook niets tekort gedaan hoor. Vanavond de laatste keer dat we ergens liggen met de boot. Er zijn nog een paar wensen over, vooral van anderen. In de eerste week al hadden we het erover gehad om de vakantie af te sluiten met een gezamenlijke vrijpartij. Door mij is de situatie veranderd en het plan was van tafel. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en er uitgebreid met mijn vriend over gesproken. Hij kent ze natuurlijk een beetje en vindt nu dat het door moet gaan, juist ook voor de andere meisjes. Ik moet nog wel even een drempel over, maar ik zou hem teleurstellen als ik niet mee deed. Morgenochtend misschien nog een laatste bericht, dan is de vakantie voorbij en laat ik dit topic aan anderen. Al blijf ik het wel af en toe volgen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • O ja, m22, dat vergeet ik nog. De afloop vertel ik natuurlijk in mijn andere topic, maar dat duurt nog wel een week. Hij zegt dat hij naar mij toe komt. Krijgt hij gelijk de vuurdoop met mijn ouders maar ik denk dat hij daar wel in de smaak valt en anders zullen ze niets laten merken omdat het mijn keuze is. Dan mag ik wel hopen dat ze, en ook mijn zusje, nog een poosje weg zijn zodat ik de woonkamer kan gebruiken voor mijn plannetje. Mijn eigen kamer is wat klein en vol.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Leuk hoor dat je weer helemaal meedoet aan de puberale spelletjes terwijl je eigen situatie zo veranderd is ts.
    Samen uit, samen thuis. Los daarvan hoop ik dat je met hem ook dat soort dingen doet. Uitaard zijn die dan niet leer gericht op seks let een ander. Dat hebben wij hier ook, maar toch gaan we af en toe weer zonder slipje het terras op ( mijn vriendin en ik, niet de mannen haha). Toch hebben die al heel wat uren bottomless doorgebracht ook op de windsurfplank.
    Veel kilometers maken we hier niet op het strand. We lopen elke dag wel naar het noorden (5/6km), daar is het wat stiller en is de zee dichter bij de duinen. Met die gehuurde plank en koelbox. We geven zelfs minder uit dan verwacht dus blijven de hele vogelde week nog. Stemming is goed. Spannend niet echt.
    Seks hebben we het gewoon over en dan gaan de we de tent in, zetten de radio aan voor het geluid en het andere paar gaat wandelen. De mensen om ons heen zullen dan wel door hebben wat we doen en wat horen, maar dat doet iedereen. Het belangrijkste voor jou. Mijn vriendin heeft aan haar vriend verteld dat ze het tijdens Covid met mij heeft gedaan. Hij dacht het wel. Dat was haar laatste geheim dat ze zelf kwijt wilde. Zo kom ik op jouw geheim met strippen, zou ook wel eens zo af kunnen lopen. Trouwens ik had al eerder op jou en meisje 19 met haar kleine viespeukje gereageerd maar dat blijkt zoek.
    Ik blijf volgen hoe de strip afloopt. Hoe een strip afloopt weet ik maar zijn reaktie.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zal toch nog maar even een update geven. Tijdens onze blote dag hebben we wel bekijks getrokken. Niet dat we het erom deden maar als je al een tijdje bloot bent denk je er soms niet aan dat je niets aan hebt en dan sta je zomaar zichtbaar. Er zijn dus mensen die wat te vertellen hebben, maar handhavers hebben we niet gezien dus het zal meegevallen zijn. En we hebben ons aan de afspraak gehouden en dus echt alles bloot gedaan. We moeten nu wel elke dag een aardig stukje varen, dus heel veel gebeurt er ook niet, behalve het water in dan want het is warm. Daarbij zijn broekjes inmiddels optioneel. Gisteravond nog wel puberaal gedaan. Balspelletjes op een grasveld vlak bij waar de boot lag. Bij de verliezer werd een cameltoe getrokken en verloor je weer dan ging je broekje uit. Ondanks mijn inspanningen was ik de eerste cameltoe en de tweede die haar broekje kwijt was. Vandaag voor de laatste keer een stadje. Nog wat eten en vooral drank aanvullen en dan luxe uit eten. Daarna als het even kan weer de rust in.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is zeker een bijzondere vakantie geworden m22. Gepland als de grote vrijheid, en we hebben ons ook flink uitgeleefd, en dan kom je niet vrij meer terug. Zo te lezen hebben jullie het ook erg naar je zin. Er hoeft ook niet altijd van alles te gebeuren, als je maar geniet. Of hij nu seksueel heel vrij is betwijfel ik nog wel een beetje. Die eerste nacht is niet de maat. Vanuit het idiote idee dat ik in de vakantie seks wil en dat op dat terras een klein beetje aan het voorbereiden was, kreeg hij een kans bij wat mensen "een mooie meid" noemen. (Sorry, het zijn niet mijn eigen woorden). Welke gezonde vrije knul zou die niet pakken? En toen werd het dus magisch. Maar toen hij er zondag was heb ik gemerkt dat hij ook terughoudend, zelfs verlegen kan zijn. Al herstelt hij daar met een zetje in de goede richting weer snel van. Voor hem strippen lijkt een steeds beter idee. Kan ik gelijk mijn mooie nieuwe setje proberen. En dan maar hopen dat hij het verschil opmerkt tussen een meisje dat een keer voor haar vriend stript en iemand die het weleens vaker heeft gedaan. Dan heb ik een ingang, al is de kans groot dat hij aan een hele andere ingang zal denken. Helaas zie ik hem pas weer over meer dan een week, want we varen een andere route terug. Er zijn nu eenmaal meiden die nog ergens langs willen en dingen willen doen. En ook ik wil van de laatste paar dagen van de vakantie en de vrijheid genieten. Zonder seks, want dat komt nu niet meer ter sprake, zonder hem.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik wilde wel reageren maar het voelt as een privégesprek hier, en bovendien is de vakantie alweer lang voorbij.
    Ik was in Italië bij familie en daar gebeurt niks want er mag niks. Toch hebben we daar een plekje waar we alles uitdoen. Maar op een dag zag ik toen ik aan kwam lopen een ventje met een hand in zijn broekje en in de andere een foon. Hij was 13 of zo. Dus ik deed me jurkje uit en vroeg toen heel hard of hij het allemaal goed zag? Hij schrok zich rot en hield ze telefoon achter ze rug. Ik zei: "Wil je ineens geen foto's meer maken?" Ik stond spiernaakt voor hem maar hij durfde niet eens te kijken, dus ik zei "Geef maar hier die telefoon" en twee meiden die me gehoord hadden, kwamen erbij en eentje trok die foon uit ze handen. Dus ik: "Die ben je kwijt" en hij "ik kan ze toch wissen?" Zeiden die meiden "Wees blij dat we je niet in je nakie naar huis sturen!" en toen droop hij af. Maar hij had echt veel foto's gemaakt, die kleine viezerik.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Wellicht goed dat je stopt, er komt niet veel binnen en nu is het oersaai! Ik ben nog niet op vakantie geweest, moet werken, dus nu geen wilde belevenissen.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik denk dat ik ook maar stop met posten hier. Ik lijk de enige die iets beleeft in de vakantie en het aantal lezers lijkt af te nemen. Het belangrijkste is ook al gebeurd vermoed ik. Vandaag is onze naaktdag. Er was al voor de vakantie besloten om als het zou lukken een dag helemaal geen kleren te dragen. Dus ook onze onderbroekjes niet. Of het nu helemaal kan weten we nog steeds niet, maar er is wel besloten om het vandaag te doen. Van mij had het eigenlijk niet gehoeven. Met blote borsten en zelfs billen heb ik geen probleem maar de hele dag met mijn kutje bloot gaat net een stapje verder. Maar ik doe wel mee en dus al sinds vanmorgen vroeg naakt. En dat zal de rest van de dag zo moeten blijven.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ook al uit je andere topic begrepen dat het nu helemaal klikt en dat je een nieuwe vriend hebt. Die vakantie is vor jou wel heel bijzonder geworden. En voor de anderen heeft het kennelijk ook weer een dimensie toegevoegd. Als jullie op de terugweg zijn kom je dan nog ff bij hem langs?
    Ja je stripgeheim. Het is zeker geen seks maar het heeft wel een link met seks, meer dan naaktlopen op het strand, hoewel dat voor mij niet seksloos als bij een echte naturist is. Ik vergeet ook nog af en toe mijn slipje enzo, maar minder dan vroeger. Mijn vriend vindt dat dan ook spannend.
    Gezien jullie eerste ontmoeting lijkt hij mij ook erg vrij op seksueel gebied heb het er over en zeg duidelijk waar je grens ligt en dat je er geen carriere in zoekt. Het voor hem doen lijkt me geen slecht idee.
    Nou wij zitten al weer aan het strand. Nu dus eigenlijk al twee weken. Hier is het warmer en rustiger. Groot eiland met enorm strandwaar je behalve bij de hoofdingang ook naakt mag. Ook veel jongeren hier. Het strand is hier ook enorm breed en wij liggen hier aan de voet van de duinen. Naar zee is het een kilometer. Alle ruimte ook voor balspelletjes dus, alleen gisteren wachtte ik te lang om in zee te gaan plassen. Ik was dus de eerste deze vakantie en dat kwam mijn vriendin goed uit, vooral omdat haar vriend daar heel luchtig op reageerde.
    Wij gaan denk ik heel weinig spannende dingen doen, of je moet oesters slurpen en wijn drinken pikant vinden.
    Genieten dus en wens je hetzelfde. Mogelijk blijven we hier en gaan niet verder. Dan zetten we het geld voor de diesel en het tolgeld in wijn om.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Nog even verder in wat wel mijn privé feuilleton lijkt. Daarom houd ik het maar even wat korter. Gisteren is hij geweest en nu is het officieel, ik heb een nieuwe vriend. Ondanks de afstand gaan we het proberen. We hebben het leuk gehad, ook met de andere meiden erbij en er zijn toch wel een paar dingen gebeurd die niet in de planning zaten, maar dat waren geen onaardige extra's. (Voorzichtig gezegd). Nu ga ik hem een poosje niet zien. Deze week varen we de route terug en we komen waarschijnlijk pas zondag weer aan. Onderweg willen we nog een paar dingen doen en er staan nog wat wensen open. We hebben tenslotte nog vakantie.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • M22, ik vind het juist leuk dat je regelmatig reageert maar snap ook wel dat het niet altijd direct lukt. Maar het houdt het voor mij wel leuk om mijn belevenissen te blijven delen. M19, ja natuurlijk gaat er vaak wat stijf zowel bij jong als oud. Maar ik ben dan met een showtje bezig en ga er niet op in. Nu is het zondagmorgen vroeg en ik kan al niet meer slapen. De spanning dat hij komt. En hoe hij zich staande zal houden met dat groepje wilden aan boord en of ze hem een beetje zullen sparen. Gisteren ben ik niet gespaard en eigenlijk was het vaak wel hilarisch. Ik zal niet alle details vertellen, maar ik heb een paar klusjes moeten doen, mocht van alles niet of moest het juist wel en heb ook nog 2 keer straf gekregen waarvan 1 keer op mijn billen. En alles dus met een katoenen onderbroekje aan, behalve de laatste straf. Toen was ik bloot. En ze hebben flink misbruik gemaakt van het feit dat ik mijn eitje bij me had. Al met al best een spannende dag voor een meisje dat er af en toe wel van kan genieten om een beetje onderdanig te zijn, ook al voert ze meestal het hoogste woord. Maar straks komt hij. Eigenlijk zit ik al ongeduldig te wachten terwijl het nog wel een paar uur duurt. En moet ik me ook nog realiseren dat er ook een kansje is dat het tegen valt.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @M20. Krijgt er bij dat strippen wel eens een jongen een paal in zij broek? Dat zal toch wel en maak je dan een leuke opmerking of doe je of je het niet ziet?

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten